Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Vetevendosje : Kundër dhunës dhe masakrave mbi palestinezët.

Vetevendosje : Kundër dhunës dhe masakrave mbi palestinezët.

Emri:  vetevendosjePR.jpg

Shikime: 2263

Madhësia:  17.8 KB

Situata e krijuar në Rripin e Gazës është tronditëse jo vetëm për popullin palestinez por për mbarë botën. Mediat raportojnë mbi 100,000 palestinezë të zhvendosur nga shtëpitë e tyre, mbi 3,600 të plagosur dhe mbi 635 të vrarë, mes të cilëve edhe shumë fëmijë. Kjo është masakra e radhës në historinë e popullit palestinez, i cili ka plot 65 vjet që nuk ka gjetur drejtësi dhe paqe. Në Rripin e Gazës, të cilin kryeministri britanik, David Cameron, e pati quajtur kamp burgu në qiell të hapur, po ndodh një krizë e tmerrshme humanitare që rëndon në ndërgjegjen njerëzore të mbarë globit.

Kujtojmë se në historinë e tij populli shqiptar ka ditur t’i dal në krah popullit hebre në momentet e tij më të vështira gjatë holokaustit në Luftën e Dytë Botërore. Sot pritet prej shtetit të Izraelit që të reflektojë nëpërmjet politikave dhe masave të menjëhershme që do ta ndalnin përsëritjen e një krimi të tillë ndaj njerëzimit, që sot rrezikon popullin palestinez. Shqiptarët e kanë shumë të qartë çdo të thotë të jesh një popull i pushtuar, i shtypur dhe i dhunuar nën rrezikun e shfarosjes nga toka jote. Prandaj, dhe Lëvizja VETËVENDOSJE! ndjen detyrën të ngrejë zërin kundër masakrës më të fundit që po ndodh këto ditë në Palestinë, dhe në mbështetje të përpjekjes palestineze për liri.

Palestina është e njohur sot nga 131 shtete, ndërkohë që edhe Kosova është njohur prej 106 shteteve, por të dy shtetet nuk janë anëtare me të drejta të plota në OKB, me pretekstin se janë raste sui generis. Të dy shtetet kërkojnë drejtësi dhe njohje ndërkombëtare bazuar mbi parimin e vetëvendosjes, ndërkohë që të dy shtetet etiketohen si sui generis, etiketë që ia kanë vendosur të tjerët dhe që hera-herës e përdorin gabimisht edhe vet. Shtypja dhe shfarosja e një populli mund të jetë sui generis vetëm për nga metodat, por jo edhe për nga motivi dhe qëllimi.

Lëvizja VETËVENDOSJE! i bën thirrje Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe të Shqipërisë që ta ngrenë zërin për ta kundërshtuar e ndalur këtë masakër, dhe për ta mbështetur të drejtën për vetëvendosje të popullit palestinez në të gjitha organizatat ndërkombëtare.

23 korrik 2014
    Lëvizja VETËVENDOSJE!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Për: Vetevendosje : Kundër dhunës dhe masakrave mbi palestinezët.

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj zhvillimeve në Rripin e Gazës. Sipas VV’së ajo që po ndodhë atje, ‘është masakra e radhës në historinë e popullit palestinez, i cili ka plot 65 vjet që nuk ka gjetur drejtësi dhe paqe.
    Pas reagimit të VV’së pritet zgjidhja e konfliktit mijëra vjeçar arabo –izraelit!!!

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Po VV psè nuk ka thènè gjè pèr tè krishtèrèt è Mosulit nè Irak tè cilèt kan lènè tokèn è tyrè pèr shkak tè tèrrorit islamik?
    Lèvizja Vètèvèndosjè èshtè thjèsht njè Lèvizjè Nèo Osmanè è cila do mè kthy vilajètèt turkè tè ballkanit si nè kohèn è Osmanllinjvè.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ura e Cekajve për postimin:

Cerebro (25-07-2014)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Asnje nje fjale kundra raketava te hedhura ndaj hamasit?! pff ...xhon turqit e ketij shekulli
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Ja dhe flamujt shqiptare midis atyre palestineze, turq dhe xhihadiste ne nje demonstrate pro palestine ne gjermani.

Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Cerebro
    Anëtarësuar
    11-07-2014
    Postime
    125

Jo po hajde merru me bushtrat që thonë se bota nuk na njeh si islamikë... Me këta trutharët e VV çdo gjë ndodh.
    Njerëzit më budallenj për këta komunistët dhe xhihadistët e VV voton.
    Tomorrow Never Dies.

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Cerebro për postimin:

Ura e Cekajve (25-07-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Palestina është e njohur sot nga 131 shtete, ndërkohë që edhe Kosova është njohur prej 106 shteteve, por të dy shtetet nuk janë anëtare me të drejta të plota në OKB, me pretekstin se janë raste sui generis. Të dy shtetet kërkojnë drejtësi dhe njohje ndërkombëtare bazuar mbi parimin e vetëvendosjes, ndërkohë që të dy shtetet etiketohen si sui generis, etiketë që ia kanë vendosur të tjerët dhe që hera-herës e përdorin gabimisht edhe vet. Shtypja dhe shfarosja e një populli mund të jetë sui generis vetëm për nga metodat, por jo edhe për nga motivi dhe qëllimi.
    Kjo deklarate eshte e pafalshme ,me vjen inat prej vetes ne radhe te pare qe jam treguar aq naive e kam besuar qe kjo levizje punon per interesat te popullit .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kjo deklarate eshte e pafalshme ,me vjen inat prej vetes ne radhe te pare qe jam treguar aq naive e kam besuar qe kjo levizje punon per interesat te popullit .
    ... e ku i cënoj kjo deklaratë interesat e popullit ?!!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    ... e ku i cënoj kjo deklaratë interesat e popullit ?!!

Palestina është e njohur sot nga 131 shtete
    , ndërkohë që edhe Kosova është njohur prej 106 shteteve, por të dy shtetet nuk janë anëtare me të drejta të plota në OKB, me pretekstin se janë raste sui generis. Të dy shtetet kërkojnë drejtësi dhe njohje ndërkombëtare bazuar mbi parimin e vetëvendosjes, ndërkohë që të dy shtetet etiketohen si sui generis, etiketë që ia kanë vendosur të tjerët dhe që hera-herës e përdorin gabimisht edhe vet. Shtypja dhe shfarosja e një populli mund të jetë sui generis vetëm për nga metodat, por jo edhe për nga motivi dhe qëllimi.
    Pak te duken keto ?
    Altruist se jo mahi jemi ne ,Japonia ,Franca e Gjermani abstenojne e del W kritikon ata qe na dhane lirine e nga ta varet ekzistenca e shtetit ,kesaj i thone ,te citoj ty "dhi e zgjebosur e bishtin perpjet"
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Thuaji idiotave te VV qe paralelizmi i Kosoves me Palestinen eshte sherbimi me i mire qe mund t'i bejne serbeve. Ne fakt sjane idiota hic po per ate pune jane krijuar qe t'i sherbejne kujt t'i sherbejne. I vetmi popull ne bote qe ja fut vetes jemi ne. Prandaj dhe ja kthyem by|hen turkut qe na perdhunoi 500 vjet. Ptu!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •