Postuar mė parė nga
angmokio
Nuk kam ndonje simpati per liderin Iranian dhe as per shiat ne pergjithesi por te besh deklerata sikur kjo me siper eshte e rende. Ku i ke degjuar keto lajme ? Edhe Bahreinin e akuzojne se ka kryer pastrim etnik ndaj shiteve por a eshte e vertete? Keto jane lojra dhe politika qe i ben tjeterkush dhe injorantet te tipit tend i hane sagllame.
Qe po kontribuon nuk kam me te voglin dyshim . Sigurisht qe Irani nepermjet Sirise kerkon te zgjeroje influecen e tij ne mesdhe. E shikoj me teper si ceshtje strategjike. Ashtu sikur kushdo tjeter mund te thote qe Arabia Sudite po kontribuon ne vrasjen e shiteve ne Siri por te thuash qe jane pergjegjes per vrajse femijesh dhe perdhunime eshte gje e piset qe nuk i shkon per nder nje muslimani. Ne lufte keto gjera jane normale. Nuk eshte as Beshari e as Ahmedinaxhedi qe kontrollon mendjet apo epshet djallezore te cdo individi.
Une mahnitem nga leximi u kuranit nga cilido qe e lexon ate. Ty ndoshta te ka dhene Allahu ndonje aftesi qe gjykon leximin e kuranit ne baze te shpirtit dhe miresise qe ka dikush ne zemren e tij. Une se kam kete aftesi , une thjeshte mahnitem nga mrekullia e artikullimit te verseteve kuranore ne ate ze te mrekullueshem. Allahu te falte e te udhezohte , nuk di cte te them tjeter.
Krijoni Kontakt