Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18

Për: PD: Eskorta e Metës përplas për vdekje një të ri.

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Se mos u iki zogu, rasti nga dockat pdh-se pathetike. Vigjilenca ne max, cdo rast plumb per armikun therriten kamunistet e pdh- se. Gam e ham si ben pershtypje me njeriu. Nuk I merr me njeri Seriozisht! Aty ne opozite do jeni dhe per nja 50 vjet!
    populli po vdes per buk... kjo flet per opoziten...

meso nje gje... nuk i behet njeriu vone per politiken ne vetvete... puna eshte qe "loja" politike ti sjelli buk popullit... po tipat si ti nuk kuptojne...

ne kete rast njerzit po japin mendimin e tyre dhe po thon qe nuk duhet mbrojtur vetem sepse ka post shtetror......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 08-07-2014 më 14:45 Arsyeja: editim i ofendimeve ndaj nje moderator dhe femer

Për: PD: Eskorta e Metës përplas për vdekje një të ri.

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    E turpshme eshte qe ne asnje vend ne komunikaten e Ministrise se Rendit nuk thuhet qe personi ne fjale eshte POLIC dhe pjese e eskortes se Kryetarit te Kuvendit te Shqiperise, por e shet si nje "qytetar" te thjeshte. E turpshme eshte edhe per mediat, qe jane ose inkompetente per te informuar publikun, ose jane ne xhepin e pushtetareve.

PD bravo i qofte, qe ben transparencen me publikun, ate transparence qe nuk e ben as Qeveria e as mediat e pavarura te vendit! Ne nje vend me media te pavarura, ato qe do te publikonin lajmin e plote per ate qe ka ndodhur, nuk duhet te ishte zedhenesja e partise se opozites, por gjithe televizionet e gazetat e vendit. Dhe kjo nuk eshte hera e pare: te njejten gje bene kur shpertheu budallai kryeminister ne mes te restorantit kundrejt nje gazetari si Adi Krasta. E turp per Adi Krasten e gjithe ata te pranishem, qe nuk u prononcuan per incidentin e zgjodhen te heshtin, por duhet ta bente publike Sali Berisha nga poltrona e Kuvendit qe shqiptaret te mesonin te verteten.

Albo

fiks z Albo...
    publiku duhet te informohet... per arsyen e vetmer sepse qenia e atij personi ne sherbim te nje pushtetari te larte dhe te korruptuar perben kercenim per nje proces gjyqsor te lire te drejte dhe te pamvarur...

Për: PD: Eskorta e Metës përplas për vdekje një 19 vjeçar

Citim Postuar më parë nga Alket Y
    populli po vdes per buk... kjo biba flet per opoziten...

o bibe, meso nje gje... nuk i behet njeriu vone per politiken ne vetvete... o trumcake... puna eshte qe "loja" politike ti sjelli buk popullit... po bibat si ti nuk kuptojne...
    Alket diskuto pa ofenduar. Sidomos ndaj moderatoreve e per me teper femrave.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Alket diskuto pa ofenduar. Sidomos ndaj moderatoreve e per me teper femrave.
    ndjese... por shiko ofendimet e saja... pastaj fol
    sme rruhet shum per PD... po as asaj nuk do ti vinte mir sikur ta uaja PiSi apo ndonje gje aty afer...
    pranej...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    E turpshme eshte qe ne asnje vend ne komunikaten e Ministrise se Rendit nuk thuhet qe personi ne fjale eshte POLIC dhe pjese e eskortes se Kryetarit te Kuvendit te Shqiperise, por e shet si nje "qytetar" te thjeshte. E turpshme eshte edhe per mediat, qe jane ose inkompetente per te informuar publikun, ose jane ne xhepin e pushtetareve.

PD bravo i qofte, qe ben transparencen me publikun, ate transparence qe nuk e ben as Qeveria e as mediat e pavarura te vendit! Ne nje vend me media te pavarura, ato qe do te publikonin lajmin e plote per ate qe ka ndodhur, nuk duhet te ishte zedhenesja e partise se opozites, por gjithe televizionet e gazetat e vendit. Dhe kjo nuk eshte hera e pare: te njejten gje bene kur shpertheu budallai kryeminister ne mes te restorantit kundrejt nje gazetari si Adi Krasta. E turp per Adi Krasten e gjithe ata te pranishem, qe nuk u prononcuan per incidentin e zgjodhen te heshtin, por duhet ta bente publike Sali Berisha nga poltrona e Kuvendit qe shqiptaret te mesonin te verteten.

Albo
    Pike se pari ai nuk eshte polic po oficer garde. Ministria ta ka sqaruar kete gje dhe ka thene qe as ka qene me sherbim.

Eskorta e kuvendit nuk eshte personale e Metes por e kuvendit. Perdoret nga kushdo per vizita zyrtare, psh si ajo ne Izrael ku ishte Meta dhe nje grup deputetesh.

Ajo cka eshte e turpshme jane deklaratat makabre te asaj palo partie dhe trumbetimi tuaj ne forum te kesaj ceshtje per qellim politik me baze mashtrimin duke mos care koken fare per ate qe ka humbur jeten apo per familjen qe e vajton.

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Aksidente ndodhin cdo dite, por pushtetaret duhet te kene me shume kujdes...
    Me ka rastis disa raste kur kalojne keta pushtetaret e rilindjes, shpejsti sketerre dhe zhurme sirenash me t'fut friken...

M'vjen gjynaf per djaloshin dhe familjaret e tij.
    Mos prisni tu vije keq klyshve t'kuq, perkundrazi argtohen me kahi rastesh.
    Ja dhe nje tjeter pordhe me rigon e leshove. Kur levizin zyrtaret kane eskorten me police perpara dhe polica me motorr qe bllokojne akset perpara se te arrije eskorta.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

PD: Reagimi i Ministrisë, sërish fshehje e ngjarjes

Zëdhënësja Vorpsi shtron 3 pyetje në lidhje me mbulimin e aksidentit të eskortës së Kryetarit të Kuvendit, që solli vdekjen e 19 vjeçarit

Reagimi i Ministrisë së Brendshme pas denoncimit të Partisë Demokratike, për fshehjen e krimit, konfirmoi edhe një herë përpjekjen që është bërë për të mbuluar lajmin e aksidentimit për vdekje të 19 vjeçarit nga eskorta e Ilir Metës.
    Reagimi i Ministrisë së Brendshme nuk i jep asnjë përgjigje shqetësimit tashmë mbarëpublik për mosraportimin e ngjarjes së rëndë.
    Së pari, përse Ministria e Brendshme nuk e ka raportuar ngjarjen kur ajo ka ndodhur, dhe e bën të ditur vetëm pas denoncimit të Partisë Demokratike?
    Së dyti, si shpjegohet që shefi i eskortës së Kryetarit të Kuvendit paska qënë duke qarkulluar privatisht në një segment që të çon e të sjell nga Gjiri i Lalëzit, një itinerar i bërë shpesh nga z.Meta?
    Së treti, si shpjegohet që shefi i eskortës së Kryetarit të Kuvendit ka qënë duke lëvizur privatisht ditën kur z.Meta ka qënë në plazhin e Lalëzit dhe është parë gjatë gjithë kohës atje nga dëshmitarë okularë?
    Ngjarja e dy netëve më parë dhe fshehja e lajmit janë sjellje kriminale.
    Reagimi i sotëm i Ministrisë së Brendshme synon sërish fshehjen e ngjarjes.

Ky reagim është gjithashtu kriminal.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

nuk ka lidhje me temen , por eshte nje fenomen ne shqiperi qe me habit

njoh dy raste , mund te jene me shume mbase
    dy raste aksidentesh vdekjeje ku familjaret e te vdekurit nuk kane hedhur ne gjyq personin qe ka shkaktuar aksidentin ,
    Nje burre 55 vjecare , diku ne nje fshat , shkelet nga nje makine per vdekje, shoferi qe shkaktoi vdekjen pagoi proceduart e vdekjes , rrobat , arkivolin etj dhe familjaret e mbyllen muhabetin ne vend qe ta hidhnin ne gjyq,
    tjetra , para nje muaji , nje grua 60 vjecare ne makine e te birit po prisnin tek semafori kur nje makine , bam i perplas nga mbrapa nga nje i pire , , gruaja pesoi , frakture tek qafa dhe vdiq , prap ketu shoferi i implikuar paguan te gjitha procedurat ,

Une habitem, sa mund te vleje jeta ne shqiperi , si mund te shitet dhe te blehet jeta e te afermit sa do i varfer te jesh
    tmerr, njerezit nuk guxojne te kerkojne te drejat e tyre ,
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    nuk ka lidhje me temen , por eshte nje fenomen ne shqiperi qe me habit

njoh dy raste , mund te jene me shume mbase
    dy raste aksidentesh vdekjeje ku familjaret e te vdekurit nuk kane hedhur ne gjyq personin qe ka shkaktuar aksidentin ,
    Nje burre 55 vjecare , diku ne nje fshat , shkelet nga nje makine per vdekje, shoferi qe shkaktoi vdekjen pagoi proceduart e vdekjes , rrobat , arkivolin etj dhe familjaret e mbyllen muhabetin ne vend qe ta hidhnin ne gjyq,
    tjetra , para nje muaji , nje grua 60 vjecare ne makine e te birit po prisnin tek semafori kur nje makine , bam i perplas nga mbrapa nga nje i pire , , gruaja pesoi , frakture tek qafa dhe vdiq , prap ketu shoferi i implikuar paguan te gjitha procedurat ,

Une habitem, sa mund te vleje jeta ne shqiperi , si mund te shitet dhe te blehet jeta e te afermit sa do i varfer te jesh
    tmerr, njerezit nuk guxojne te kerkojne te drejat e tyre ,
    Sepse kur nuk ka besim njeriu ke shteti dhe ligji nuk ka se si te kerkoje te drejten e tij.

Para disa vitesh nje e njohura ime kishte ardhur nga Anglia dhe kishte marre nje makine me qera. Ishte me babain e saj plak duke ecur rruges kur nje i pire i perplasi me nje Mitsubishi a Nisan nga ato qe kane hekur perpara dhe babai i saj vdiq ne vend. Kjo per fat nuk pesoi gje por nderkohe qe erdhi policia ne vendngjarje te arrestonte autorin, ata diskutonin se kush do merrte makinen e e tij! Ky lloj shteti egizston(te) ne Shqiperi. E them ne kllapa sepse ende nuk eshte pastruar llumi, shpellarizmi dhe makabriteti nga te cilet Shqiptaret presin mbarevatjejn e ligjit dhe drejtesine!!!
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •