Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Pėr: Lideri i ISIS kerkon te pushtoje Romen

Allahu i ndihmofte ne pushtimin e Romes

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Sikur ta fillonit me pushtimin e Telavivit njehere a nuk do ishte me mire? Vetem pak kilometra larg e keni.

Ju nuk keni aq burreri sa ta deklaroni dicka te tille e jo me te tentonit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

mesia4ever (22-07-2014)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2014
    Postime
    9

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Sikur ta fillonit me pushtimin e Telavivit njehere a nuk do ishte me mire? Vetem pak kilometra larg e keni.

Ju nuk keni aq burreri sa ta deklaroni dicka te tille e jo me te tentonit.
    Shume e sakt, perderisa nuk e sulmojn Tel-Avivin, qe eshte vet "izraeli" nuk kan per ta kaluar kurrenjehere pragun e besueshmeris !

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Isis kryqezon dy femije perpara prinderve. Si nuk protestojne keta islamiket per keto krime? Perse nuk marin rruget e te ularasin si kafshe ???

per zemer fortet
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Isis kryqezon dy femije perpara prinderve. Si nuk protestojne keta islamiket per keto krime? Perse nuk marin rruget e te ularasin si kafshe ???

per zemer fortet
    Deri kur do te zgjase kjo zemergjeresi me jevgjit!?
    Bota me buke e ata me gure...!
    Po pse rreckamanet mendojne te pushtojne boten, pasi shohin qe jemi te perēare, shiko si jemi midis nesh, bota edhe me keq akoma!!!
    Por presidenti i bronxit i shba-se, na merret me nje aeroplan qe nuk i dihet kush e hodhi poshte, pasi lajmet jane si gjithmone senso-unico!
    Por nuk sheh se sa aeroplane ( mijera njerez qe vriten ) bien ne Afganistan, Irak, Iran, Siri, Liban, Libi, Marok, Tunizi, Egjypt, Somali, Sudan, etj e etj...
    Por merret me brekushet e stergjyshes ...
    Pse nuk i hedhin nje here e mire keta shtazarak ne det, keshtu te fillojne e te rrijne urt te gjithe mjekerrcjapet, duke filluar nga ky Forum i Nderuar...?!?
    Por qe interesin e kane te forte amerikanet..., pasi po te bjere ne qetesi bota islame, kush do ti bleje armet pastaj qe jane ne stok,
    ku do te sterviten marinsat, me ke do te provojne armatimet e fundit?
    Ndaj armiku N° 1 eshte ai qe e armatos doren djallezore ekstremiste islamike, jo Isis o Hezbollah, Al Kasam o Al Kaeda, taleban o Al Fatah bashke...,
    por jane Evropa dhe Amerika qe nxisin luften, ku si gjithmone humbasin jeten njerez te pafajshem, kryesisht te pambrojtur si gra femije dhe pleq.
    Pasi sa me shume te zgjase kjo Drame , pra luftenxitje fetare , gjithmone do te kete aktiviste te rinj, me kot shpresojme te shterojne rradhet e ekstremisteve
    pasi ka gjithmone njerez qe kane humbur llogjiken, qe jane te prirur per gjak, qe jane te lekundur e bien shpejt ne propaganden ekstereme, ku aty gjejne fundin ekzistencjal!
    Ndaj mos prisni qe myslimanet te shpallen hapur kunder nje ekstremizmi qe me perpara i druhen ma fort ata vete, se sa Perendimi...
    Kjo eshte e keqja qe;
    NUK KA ISLAM TE MODERUAR! -Te pakten jo hapurazi.....
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar arbereshi_niko pėr postimin:

Korcar-L1 (21-07-2014)

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Deri kur do te zgjase kjo zemergjeresi me jevgjit!?
    Bota me buke e ata me gure...!
    Po pse rreckamanet mendojne te pushtojne boten, pasi shohin qe jemi te perēare, shiko si jemi midis nesh, bota edhe me keq akoma!!!
    Por presidenti i bronxit i shba-se, na merret me nje aeroplan qe nuk i dihet kush e hodhi poshte, pasi lajmet jane si gjithmone senso-unico!
    Por nuk sheh se sa aeroplane ( mijera njerez qe vriten ) bien ne Afganistan, Irak, Iran, Siri, Liban, Libi, Marok, Tunizi, Egjypt, Somali, Sudan, etj e etj...
    Por merret me brekushet e stergjyshes ...
    Pse nuk i hedhin nje here e mire keta shtazarak ne det, keshtu te fillojne e te rrijne urt te gjithe mjekerrcjapet, duke filluar nga ky Forum i Nderuar...?!?
    Por qe interesin e kane te forte amerikanet..., pasi po te bjere ne qetesi bota islame, kush do ti bleje armet pastaj qe jane ne stok,
    ku do te sterviten marinsat, me ke do te provojne armatimet e fundit?
    Ndaj armiku N° 1 eshte ai qe e armatos doren djallezore ekstremiste islamike, jo Isis o Hezbollah, Al Kasam o Al Kaeda, taleban o Al Fatah bashke...,
    por jane Evropa dhe Amerika qe nxisin luften, ku si gjithmone humbasin jeten njerez te pafajshem, kryesisht te pambrojtur si gra femije dhe pleq.
    Pasi sa me shume te zgjase kjo Drame , pra luftenxitje fetare , gjithmone do te kete aktiviste te rinj, me kot shpresojme te shterojne rradhet e ekstremisteve
    pasi ka gjithmone njerez qe kane humbur llogjiken, qe jane te prirur per gjak, qe jane te lekundur e bien shpejt ne propaganden ekstereme, ku aty gjejne fundin ekzistencjal!
    Ndaj mos prisni qe myslimanet te shpallen hapur kunder nje ekstremizmi qe me perpara i druhen ma fort ata vete, se sa Perendimi...
    Kjo eshte e keqja qe;
    NUK KA ISLAM TE MODERUAR! -Te pakten jo hapurazi.....
    Pershendetje
    Ti kryeracisti i forumit qe nje e dy te ka ngelur ne goje jevgjit e vetem jevgjit harrove qe adhuron po ashtu nje zot ''Jevgjit''? Apo te kane thene se te ka lere zoti ne Rusi e Gjermani? Kujdes kur pergjithson islamin me ekstremizmin se duhet te mbash ne kurriz nje qerre me krime te ortodoksizmin tend qe ka bere aq krime sa keta te ISIS jane lule. Harrove krimet e serbeve dhe ruseve qe ne emer te kryqit ortodoks masakronin muslimanet me preteksin se do fitonin parajsen. Keshtu per te bere moralistin jeni ''njesha'' ju por nuk hidhni asnjehere syte nga mbrapa se c'm.... keni lene nga mbrapa dhe c'ere bajate vjen.

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ti kryeracisti i forumit qe nje e dy te ka ngelur ne goje jevgjit e vetem jevgjit harrove qe adhuron po ashtu nje zot ''Jevgjit''? Apo te kane thene se te ka lere zoti ne Rusi e Gjermani? Kujdes kur pergjithson islamin me ekstremizmin se duhet te mbash ne kurriz nje qerre me krime te ortodoksizmin tend qe ka bere aq krime sa keta te ISIS jane lule. Harrove krimet e serbeve dhe ruseve qe ne emer te kryqit ortodoks masakronin muslimanet me preteksin se do fitonin parajsen. Keshtu per te bere moralistin jeni ''njesha'' ju por nuk hidhni asnjehere syte nga mbrapa se c'm.... keni lene nga mbrapa dhe c'ere bajate vjen.
    Shiko ti rrot krapi, une nuk kam bere krime, e ti nese je jevg, o gabel, qofsh shendosh se po flisja per jevgjit e Harabistanit!
    Por juve keni nje stil ( te gjith magjypet kudo qe jane ), beheni vellezer sikur Internacjonalja e dikurshme !
    Mos u nxito e mos mu sill sikur nje vjerre e lige...:-)
    Une thashe ate qe kisha per te thene, ti si zakonisht thua ate qe thua gjithmone ( frym qen ) ere zgjebe jevgjit hesapi..., te me sulmosh mua pasi
    te shava harapt e tuj, ptuj rraca e keqe!
    Ty tu dhimbskan jevgjit e na vjen e shan shqiptaret, une jam shqiptar, e nuk jam jevg, e si une ketu jane shumica..., ndaj as'kujt nuk i dogji per gabelet e tu n'Irak!
    Nje keshille miqesisht;
    Qetesohu e mos merr flake si pushka e jevgut!

Edhe diēka,
    Une nuk pergjithesoj Islamin si Fe, por qe nuk ka njeri ne kete rruzull te mos pohoje me plot gojen qe;
    NUK KA ISLAM TE MODERUAR! - Duket per dite ne kronikat e gazetave te gjithe botes!
    Kjo te dogji ty? Por qe dihet mire, qe e verteta te djeg...
    Problemi qe une shtroj me lart, nuk eshte as e tipit racist dhe as e tipit fetaro-luftenxites..., pasi zhihadin e kane shpikur ne Harabistan.
    Por ty te dogji e verteta qe, nuk ka islam te moderuar, kjo eshte qe ju djeg, pasi shume struca ka Evropa ku llomotisin per bashkejetese utopike,
    por qe harrojne ku po e degdisin Peredimin me kete politike te "paqes humaniste/homoseksuale" ndaj heret a vone do behet llogaria, kaq!
    Ti fli ne qiqra, se une nuk perfaqesoj orthodhoksine boterore e ti nuk je as i Isis o ndonje grupi terroristi tjeter dhe as perfaqeson islamin..., ndaj mos u nxito e
    merre veten me te mire, futi nga nje gote raki se te kalon meraku...

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Shiko ti rrot krapi, une nuk kam bere krime, e ti nese je jevg, o gabel, qofsh shendosh se po flisja per jevgjit e Harabistanit!
    Por juve keni nje stil ( te gjith magjypet kudo qe jane ), beheni vellezer sikur Internacjonalja e dikurshme !
    Mos u nxito e mos mu sill sikur nje vjerre e lige...:-)
    Une thashe ate qe kisha per te thene, ti si zakonisht thua ate qe thua gjithmone ( frym qen ) ere zgjebe jevgjit hesapi..., te me sulmosh mua pasi
    te shava harapt e tuj, ptuj rraca e keqe!
    Ty tu dhimbskan jevgjit e na vjen e shan shqiptaret, une jam shqiptar, e nuk jam jevg, e si une ketu jane shumica..., ndaj as'kujt nuk i dogji per gabelet e tu n'Irak!
    Nje keshille miqesisht;
    Qetesohu e mos merr flake si pushka e jevgut!
    Nese ke kaluar ndonje pervoje te tmerrshme abuzive ne femijeri prej ndonje jevgjiti shko drejtohu nje psikiatri se te ndihmon. Vetem nje i semure psiqik mund ta shkruaje shkrimin traumatik te mesiperm.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •