Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 11-06-2014 më 18:44
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Vroma ose vrima, e filloj si 10 perqindsh deri sa e boni balt si 20 perqindsh! Edhe i ngeli Savrima!
Prape kot ia thua vlla, se nuk te kuptojne. Keta jetonin ne hene gjate kohes se vromes. Kane sy e nuk shikojne, kane vesh por s'degjojne, kane tru por s'llogjikojne! Jane si puna e bariut me delet! Edhe ketyre u kane varur nga nje zile ne qafe, qe kur ndahen nga kopeja, ta kuptojne te tjeret se erdhi budallai!
Ja çfare jane, tyrryfylista me kembane ne qafe, qe jane gati te pijne dhe shurre te ngrohte pele po t'jau kerkoj partia!
Ne ketu po diskutojme si do te ishte me mire tirana. Sigurisht qe kemi te gjithe nga pak bindje politike, por permiresimi i trafikut te kryeqytetit primon! Kryesorja per tironen eshte qe te permiresohet ne te gjitha aspektet, pak rendesi ka nese e bene nje bashkiak i djathte apo i majte!
Me premtimet qe bejne te gjithe dakort jemi ne, por puna eshte se rralle here mbajne fjalen qofshin te djathte apo te majte. Ti beson se do behet trami me verte?
Te jem i sinqerte jam disi skeptik se do te ndodh ne nje te ardhme te afert!
Une shpresoj qe te behet trami dhe shume gjera te tjera te cilat do i jepnin tiranes nje pamje dhe mirefunksionim perendimor.
Dikur na dukej si perralle te ishim vend anetar i Natos. Sot jemi!
Dikur horvateshim rradheve para ambasadave, per nje cop vize sot, mund te levizim te lire!
Dikur enderronim BE-ne, nderkohe qe ne rastin me te larget, pra mbrenda nje dekade do jemi shtet anetar i saj!
Sigurisht qe keto qe shkruajta duhet te ishin bere shume me perpara!
Besoj jemi te gjithe koshient per kete pjese!
Por ama shpresa dhe deshira qe vendi yne te behet nje dite s'duhet te na vdesi kurre!
Te pakten une kete mendim kam...
Ska njeri ne Shqiperi qe punon per bamiresi, por ndryshimi eshte se sado te kete futur ne xhep Edi Rama, Tiranen e transformoi nga hale ne lule.
Dakort qe i mori frymen me beton, po gjithe ato shtepia jane mbushur me njerez. Dhe ata njerez i kane dhene voten qe prej 2000. Po te kishte njeri ankesa per punen e Edi Rames nuk do te mbetej kryebashkiak per 11 vjet po ta llogarisim "humbjen" kunder Lulit. Kushdi sa do kishte ngelur po te mos ta marrim ate lloj humbje parasysh.
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
E bëri Tiranën lule thotë. Po çfarë lule o i mjerë. A je në metro ti apo ke rrëshqitur nga fiqiri dhe gjirizi plot bunkerë i quajtur Tiranistan të duket lule dhe parajsë. Ore po këta mbështetësit e Edvin Trapit janë seriozisht për mëshirë. Mamuthëri hesapi që i mblodhi Enveri andej nha gërxhet e i solli si kapterrë e spiunë në Tiranë e gjetkë. Lebër me gjys opinge
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Me gjys opinge bjeri ketu. Keta ishin bythgrisur dhe kembezbathur. Prandaj i bejne temena edhe sot nenes parti. Nuk ju iken kollaj geni i partizanit Meke ketyre jooo
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ti merimamun ku jeton se ky katerfenershi ska lidhje fare me Shqiperine.
Krijoni Kontakt