Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Disa të dhëna interesante për Kryepeshkopin e Shqipërisë z.Anastas Janullatosin

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    prandaj kur shikon greket , eshte njelloj sikur shikon veten tende ne pasqyre :P

Une jam bjond me sy bojqielli. Kete shoh kur jam para pasqyres. Nuk shoh as grek, as serb, as turk e as maqedonas.
    Je grek unik ti darius, te gjesh nje grek bjond eshte njejt si te gjesh nje afrikan te bardhe.
    MOS I NDY TEMAT no name

Për: Disa të dhëna interesante për Kryepeshkopin e Shqipërisë z.Anastas Janullatosin

Hajde ca i luni fene te kuptuarit ju. Je grek thote Emri:  red-neck-laughing-smiley-emoticon.gif

Shikime: 428

Madhësia:  3.1 KB

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Hajde ca i luni fene te kuptuarit ju. Je grek thote Emri:  red-neck-laughing-smiley-emoticon.gif

Shume arvanitas ne greqi= shume grek me gjak shqiptari ergo , ne te shumten e rasteve kur shan greket , eshte njelloj sikur ke share shqiptaret...sepse jane te tille. Te jesh grek nuk eshte ndnje ofendim.... si tha ai kolja...je thjesht me shkolle por shqiptar ama
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Shahet ai qe e meriton, qofte grek apo arvanitas apo greqar etj. Nuk para i besoj shume 500 vjet autoktoni ne toke te huaj. Perzjerja eshte e paevitueshme qe do te thote gjakprishur. Nejse qe mos dalim nga tema, sic i thone dhe asaj fjales, nuk te ben prift rrasoja.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Une nuk e simpatizoj fort Kryepeshkopin Janullatos, per arsye te ngjashme si shume skeptike te tjere shqiptare kundrejt personit te tij, por ky duhet pershendetur vetem e vetem sepse e ka ringritur prej hirit KOASH-in si institucion fetar i pavarur, pas 45vjetesh ne çmendinen: Kulti individ enverian!!

Origjina e tij shqiptare apo jo, ka shume pak rendesi. Ai duhet te gjykohet ftohte dhe pa efektin nacionalizem i shfrenuar histerik i perhapur masivisht tek shume prej nesh shqiptareve. Greqia eshte fqinji jone më jugor prej kaq e aq mijera vitesh dhe do te mbetet i tille per shume e shume mijevjecare te tjere. Ne shqiptaret duhet te "zgjohemi" nga kurthi i nacionalizmit (mjet-qellim) enverist dhe te tregojme maturimin tone ne epoken e demokracise, duke u perpjekur per ta trajtuar sa më objektivisht kete fqinj(ne reciprocitet te gjithanshem kuptohet), per te ndertuar nje forme bashkjetese sa me pak konfliktuoze, ne menyre qe femijet tane dhe pasardhesit e tyre te mos vuajne ne kurriz "kryeneçsi-ne" tone!!
    Te mos harrojme se Greqia(dhe e theksoj kete, aspak per efekt kompromentues) eshte anetar i 12-ces se pare te BE qe prej 1981, dhe sic dhe jemi te vetdijshem si dhe ne rrethana te ngjashme momentalisht, hyrja ne BE eshte "matematike" më vete.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin

ishte ironi drejtuar korcarit, darius
    te gjesh nje grek bjond eshte njejt si te gjesh nje afrikan te bardhe
    MOS I NDY TEMAT no name

epo i paskam luajtur une fene atehere

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •