MOS I NDY TEMAT no name
Hajde ca i luni fene te kuptuarit ju. Je grek thote![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Shahet ai qe e meriton, qofte grek apo arvanitas apo greqar etj. Nuk para i besoj shume 500 vjet autoktoni ne toke te huaj. Perzjerja eshte e paevitueshme qe do te thote gjakprishur. Nejse qe mos dalim nga tema, sic i thone dhe asaj fjales, nuk te ben prift rrasoja.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une nuk e simpatizoj fort Kryepeshkopin Janullatos, per arsye te ngjashme si shume skeptike te tjere shqiptare kundrejt personit te tij, por ky duhet pershendetur vetem e vetem sepse e ka ringritur prej hirit KOASH-in si institucion fetar i pavarur, pas 45vjetesh ne çmendinen: Kulti individ enverian!!
Origjina e tij shqiptare apo jo, ka shume pak rendesi. Ai duhet te gjykohet ftohte dhe pa efektin nacionalizem i shfrenuar histerik i perhapur masivisht tek shume prej nesh shqiptareve. Greqia eshte fqinji jone më jugor prej kaq e aq mijera vitesh dhe do te mbetet i tille per shume e shume mijevjecare te tjere. Ne shqiptaret duhet te "zgjohemi" nga kurthi i nacionalizmit (mjet-qellim) enverist dhe te tregojme maturimin tone ne epoken e demokracise, duke u perpjekur per ta trajtuar sa më objektivisht kete fqinj(ne reciprocitet te gjithanshem kuptohet), per te ndertuar nje forme bashkjetese sa me pak konfliktuoze, ne menyre qe femijet tane dhe pasardhesit e tyre te mos vuajne ne kurriz "kryeneçsi-ne" tone!!
Te mos harrojme se Greqia(dhe e theksoj kete, aspak per efekt kompromentues) eshte anetar i 12-ces se pare te BE qe prej 1981, dhe sic dhe jemi te vetdijshem si dhe ne rrethana te ngjashme momentalisht, hyrja ne BE eshte "matematike" më vete.![]()
epo i paskam luajtur une fene atehere![]()
Krijoni Kontakt