Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35

Për: Raporti i KE: I rekomandojmë BE pranimin e Shqipërisë në BE. BE vendos në 23 qer

Mos ki merak se kandidat do te bejne. Deri ne antar duhen dhe nja 10-15 vjet te tjera. Deri atehere Europa e bashkuar nuk do ekzsitoje me si koncept.

Për: Raporti i KE: I rekomandojmë BE pranimin e Shqipërisë në BE. BE vendos në 23 qer

po normal se s'do na japin karrigen e kryetarit

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Si tha Rama : Falenderoj Ministren Majlinda Bregu Dipllomat është qerratai. Në fakt me kokpalarë e shpellarë duhet të jesh i tillë se të ngrenë çadrat mu në shesh ata pastaj. Si vajti puna e grevës mo ? Po e lëm grevën than se do na gjej punë Fyle

Merita më e madhe për marrjen e statusit i takon Qeverisë Berisha !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Po c'ishte nje gazetare idiote e Klanit.
    Pyetje idiote bente.
    Ose ajo tjetra "z. Fyle nga 1 te 10 do na e ashtu BE-ja".
    Media idiote.
    Gazetare bananesh.
    Medioker eshte pak !
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Mos ki merak se kandidat do te bejne. Deri ne antar duhen dhe nja 10-15 vjet te tjera. Deri atehere Europa e bashkuar nuk do ekzsitoje me si koncept.
    Hahahahahahahahahahahaha ,,,, lll,, l,,,,,,,, 000000000
    mateo

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Po c'ishte nje gazetare idiote e Klanit.
    Pyetje idiote bente.
    Ose ajo tjetra "z. Fyle nga 1 te 10 do na e ashtu BE-ja".
    Media idiote.
    Gazetare bananesh.
    Medioker eshte pak !
    po pra .... nga nje ne dhjete sa do na e fusi BE ...??? ky nuk eshte medioker-itet, kjo eshte me te ngulur .....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

E forta eshte se Komisioni Europian e perpilon raportin dhe e paraqet ne Shqiperi dhe vendeve te BE, ndersa injorantet e PeDe-se dalin ne foltoren e parlamentit thone qe realiteti eshe ndryshe, dmth me pak fjale raporti eshte gabim/komisioni europian genjen

Dhe hajde thuaj pastaj qe nuk merakosen keta qe mos te na japin statusin

Si ze gjumi naten duke menduar se cfare te bejne ta shtyjne edhe pak. Se sa me prane Europes te jete Shqiperia aq me fort do ju sthrengohet laku ne fyt
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 05-06-2014 më 11:38
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Gati 1 vit qeverisje, cfare eshte bere? Me thoni vetem nje reforme, nje investim, nje pune qe eshte bere?
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk pajtohem me mendimin tend, Rama ne pak muaj na beri te merrnim statusin i bie qe ne 2-3 vite do hyme ne BE.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Nuk pajtohem me mendimin tend, Rama ne pak muaj na beri te merrnim statusin i bie qe ne 2-3 vite do hyme ne BE.
    2-3 vite do hyme ne be,, hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha sic duket juve ju duket bota e rrafshet dhe jo e rrumbullaket,,,,, por te pakten u kenaqem duke qeshur me kete teme.
    mateo

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •