Mos ki merak se kandidat do te bejne. Deri ne antar duhen dhe nja 10-15 vjet te tjera. Deri atehere Europa e bashkuar nuk do ekzsitoje me si koncept.
Mos ki merak se kandidat do te bejne. Deri ne antar duhen dhe nja 10-15 vjet te tjera. Deri atehere Europa e bashkuar nuk do ekzsitoje me si koncept.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
po normal se s'do na japin karrigen e kryetarit![]()
Si tha Rama : Falenderoj Ministren Majlinda BreguDipllomat është qerratai. Në fakt me kokpalarë e shpellarë duhet të jesh i tillë se të ngrenë çadrat mu në shesh ata pastaj. Si vajti puna e grevës mo ? Po e lëm grevën than se do na gjej punë Fyle
Merita më e madhe për marrjen e statusit i takon Qeverisë Berisha !
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Po c'ishte nje gazetare idiote e Klanit.
Pyetje idiote bente.
Ose ajo tjetra "z. Fyle nga 1 te 10 do na e ashtu BE-ja".
Media idiote.
Gazetare bananesh.
Medioker eshte pak !
Cdo gje eshte relative...
E forta eshte se Komisioni Europian e perpilon raportin dhe e paraqet ne Shqiperi dhe vendeve te BE, ndersa injorantet e PeDe-se dalin ne foltoren e parlamentit thone qe realiteti eshe ndryshe, dmth me pak fjale raporti eshte gabim/komisioni europian genjen
Dhe hajde thuaj pastaj qe nuk merakosen keta qe mos te na japin statusin
Si ze gjumi naten duke menduar se cfare te bejne ta shtyjne edhe pak. Se sa me prane Europes te jete Shqiperia aq me fort do ju sthrengohet laku ne fyt![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 05-06-2014 më 11:38
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Gati 1 vit qeverisje, cfare eshte bere? Me thoni vetem nje reforme, nje investim, nje pune qe eshte bere?
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
mateo
Krijoni Kontakt