Postuar mė parė nga
jarigas
O Tunxh turqelia, po ku e sheh pozivitetin ti ne vrasjen e tere familjes e pastaj ne martesen me femren e mbijetuar si skllavja jote??!!
Sipas ketij hadithi, tere bishat serbe qe bene te njejten gje kunder shqiptareve ne kosove, mna u dashka ti quajme "shembull i njerezimit" e "profete te paqes"!!!!
E ti, si inxhenjer islamik(qe mberrin majat e idiotesise ne filozofi), perpiqesh madje te na tregosh pozitivitetin e nje krimi prej te cilit distancohen edhe djajt vete?!
Cili studiues normal, ne analizen e ketij krimi, nuk do ta quante "profetin" tend te dashur, njeri me mendje t eprishur e me temperament krimineli??! Ndoshta ndonje islamik si puna jote, qe ka ne tru vetem "islame eshte i persosur" dhe "profeti shembull i njerezimit", pro edhe nje kriminel serial do te rrenqethej me nje shembull si ai i hadithit sahih qe eshte sjelle me siper!!!
Ndersa ju krimbat, i ngrini himne krimit islamik e peshtyni mbi krimin serb!!Ptu....
Nuk eshte ne kulturen e nenes dhe babait tim, te vrasin familje te tera per te marre robinja femrat, e as ajo e mbajtjes se haremit me 12-13 gra, e as ajo e marteses se vogelusheve 6-vjeēare, e as ajo e shfarosjes se kundershtareve fetare,et, etj.....une pshurr mbi ate kulture qe na detyruan osmanet e tu te dashur, e pshurr mbi kete kulture te krimit dhe roberise qe ju deshironi me zjarr, une pshurr mbi kulturen tuaj te krimbur qe pretendon epersine e burrit ndaj gruas, une pshurr mbi kulturen tuaj qe pretendon te me diktoje shijet e veshjes, ngrenies, komunikimit verbal, seksual, filozofik, etj; une pshurr mbi ate kulture qe hymnizon roberine, qofte kjo edhe ndaj nje qenieje te eperme(qe i pjerdh ne vesh nje profeti se i lejohet te vrase e te perdhunoje sipas qejfit) me emer harap; une pshurr mbi ate kulture qe i hymnizon pushtuesit e poshteron bijt e vet qe kane luftuar per liri;
E pra, Tunxh turqelia, une pshurr mbi ate kulture qe kurre s'ka qene e nenes dhe babait tim!!(nese eshte e nenes dhe babait tend, me vjen keq per ta!!)
E se fundmi, Tunxh krimbi, a e ke pyetur ndonjeher gjysherit e tu, se si nuk u erdhi turp te pshurrin mbi kulturen e nenave dhe baballareve te krishtere evropiane per te pranuar ate islamike aziatike??!!
Kjo eshte shume interesante....
Krijoni Kontakt