Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Po kjo xhamia kur u shemb dhe vrau 32 musliman ne te ..ke deshi Allahu te denoj?!!!
    http://www.albeu.com/bota/shembet-xh...-vdekur/18263/
    Muslimanet nuk i denon Allahu.
    … ///

Te ka rrejt hoxha. I ka denuar me kohe, qe kur i ka katandisur 3/4 imbecila

3. 3 antarët më poshtë falenderuan Darius për mendimin e shprehur në këtë postim:

Cen Durimmadhi (29-04-2014),jarigas (28-04-2014),xfiles (29-04-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063

Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin
    Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari (FOTO-LAJM)
    Një 21- vjeçar mbeti i vdekur ndërsa një tjetër u plagos në veri të Italisë nga shembja e një kryqi të ngritur për nder të Papa Gjon Palit II. Mësohet se Marco Gusmini u vra në vend, kurse një tjetër u dërgua në spital.

Struktura e lartë 30 metra u rrëzua pak ditë përpara se Papa Gjon Pali të shpallet shenjt në një ceremoni që do organizohet të dielën.Kryqi ishte ngritur për të përkujtuar vizitën e Papës në këtë zonë në vitin 1998. /albeu.com/
    Shtuar më 25/04/2014, ora 10:35
    kryqi ishte mire atje ku e kishte vendosur inxhinieri ne projektin fillestar ata te krisurit qe vajten dhe e levizen dhe e cuan ne mal bene gabim sepse struktura te tilla gjigande nuk jane lodra qe ti vendosim sipas qefit ku te duam

mendoj se faji eshte i askujt tjeter pervec atyre qe vajten dhe e zhvendosen

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pse, kush e shembi xhamine pa pelqimin e Allahut, Shejtani a?! Po Meken, shtepine e Allahut, kush e permbyti kunder vullnetit te tij?!
    A ndodh gje pa deshiren e Allahut?!
    Jarigas

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Me kete rast, denoj viziten e kryepeles se Kosoves, atifeten dhe kryekalin hashim thacin qe ne emer te nje shteti "laik" marrin pjese ne kanonizimin apo "shenjterimin" e polakeve papallar !
    Ishte dite e Papes Gjon Palit II - nje miku te madh te shqiptarve, nuk e meritoj ai kete nderim nga Kosova?

jan mbyllur xhamia, jan stopuar punime dhe jan burgosur hoxhallar ! Pra te gjitha elementet jan te mbledhur per te denuar, si pjestar i komunitetit me te madhe te vendit, qe ta denoj kryepelen dhe kryekalin e kosoves !
    Sa kjamet e bejn ky tipi, sikurse te ishte dikush se nuk e din gjendjen, habitet me keto qe lexon, kjo s'eshte asgje tjeter pso shprehje e nje mllefi te madh dhe nxitje ne urrejtje.....
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar toni77_toni për postimin:

mesia4ever (11-05-2014)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pse, kush e shembi xhamine pa pelqimin e Allahut, Shejtani a?! Po Meken, shtepine e Allahut, kush e permbyti kunder vullnetit te tij?!
    A ndodh gje pa deshiren e Allahut?!
    Nuk eshte problemi tek shembjet, por tek "FEJA" !

Si e cileson feja Islame nese ndokush mbytet nen nje kryç duke qen musliman, e si feja katolike ?
    Si e cileson feja Islame nese ndokush mbytet ne oqean, e si e cileson feja katolike ?

Per njeren "MALLKIM", per tjetren "DESHMOR" !
    … ///

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ishte dite e Papes Gjon Palit II - nje miku te madh te shqiptarve, nuk e meritoj ai kete nderim nga Kosova ?
    Do e kishte meritue, sikur Ipeshki i kishes katolike do ishte shkue per t'a perfaqesue shtetin e Kosoves, ngase vetem ky autoritet eshte i njohur nga Vatikani, e jo edhe perfaqesuesit "legjitim" te popullit Shqiptar.

Un e percolla ceremonin e kanonizimit, dhe vetem perfaqesuesit e shteteve me shumic katolike ishin aty, gjithsej diku 19 me duket, kurse keta delegatet e tan qe konsumojn kerogjen palidhje, nuk ishin te numruar.

Sa kjamet e bejn ky tipi, sikurse te ishte dikush se nuk e din gjendjen, habitet me keto qe lexon, kjo s'eshte asgje tjeter pso shprehje e nje mllefi te madh dhe nxitje ne urrejtje.....
    Nese jeton ne Prishtine, duhet t'i dish keto qe po t'i them me mir se un.
    … ///

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Edhe nje rast konkret qe tregon se feja eshte cmenduri dhe fetaret te ...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

O kastravec a te tregova se ne jetojme ne nje ambient fizik dhe ne nje trup fizik i cili edhe mund te na gjymtohet por edhe nese e demtojme nje organ vital edhe mund te humbasim jeten, cka ka te beje ketu alkooli, po u dashka qe te dehemi qe te them ty mos u tall me fatkeqesine e tjetrit. Cka ke ne tru vlla ti qe skupton, o vlla ti dhi sje qe te mos kuptosh keto gjera te thjeshta. Ka raste kur edhe myslimane kane humbur jeten ne tempullin fetar (ne kete rast xhami), si nuk eshte objekti stabil edhe mund te rrezohet. Myslimanet jo qe denohen por plot here vriten po nga myslimane te tjere te cilet ata i konsiderojne heretike dhe qafira, pra po ne emer te fese.

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Edhe nje rast konkret qe tregon se feja eshte cmenduri dhe fetaret te ...
    Feja dhe fetaret jane dy gjera te ndryshme !

Asnjehere nuk duhet bazuar ne moralin e njerezve per te vlersuar nje fe te caktuar . Fene duhet vlersuar se eshte fe e vertet apo e gabuar vetem athere kur e studion ate dhe parimet e saj .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •