Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324

Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari

Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari (FOTO-LAJM)
    Një 21- vjeçar mbeti i vdekur ndërsa një tjetër u plagos në veri të Italisë nga shembja e një kryqi të ngritur për nder të Papa Gjon Palit II. Mësohet se Marco Gusmini u vra në vend, kurse një tjetër u dërgua në spital.

Struktura e lartë 30 metra u rrëzua pak ditë përpara se Papa Gjon Pali të shpallet shenjt në një ceremoni që do organizohet të dielën.Kryqi ishte ngritur për të përkujtuar vizitën e Papës në këtë zonë në vitin 1998. /albeu.com/
    Shtuar më 25/04/2014, ora 10:35
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari

Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin
    Bie kryqi në Itali, vdes 21 vjeçari (FOTO-LAJM)
    Një 21- vjeçar mbeti i vdekur ndërsa një tjetër u plagos në veri të Italisë nga shembja e një kryqi të ngritur për nder të Papa Gjon Palit II. Mësohet se Marco Gusmini u vra në vend, kurse një tjetër u dërgua në spital.

Struktura e lartë 30 metra u rrëzua pak ditë përpara se Papa Gjon Pali të shpallet shenjt në një ceremoni që do organizohet të dielën.Kryqi ishte ngritur për të përkujtuar vizitën e Papës në këtë zonë në vitin 1998. /albeu.com/
    Shtuar më 25/04/2014, ora 10:35

Garant ka qen ndonje mekatar i madhe qe kryqi i te shpallurit i "shenjt" ta denoje te gjorin !

Emri:  topelement.jpg

Shikime: 254

Madhësia:  146.1 KB

Me kete rast, denoj viziten e kryepeles se Kosoves, atifeten dhe kryekalin hashim thacin qe ne emer te nje shteti "laik" marrin pjese ne kanonizimin apo "shenjterimin" e polakeve papallar !

Turp u qoft qe me nje ane mbyllin, rrahin dhe denojn besimtar mysliman dhe ne anen tjeter shkojn dhe behen puthador ose puthab** te papallareve ne rroten e s'emes t'botes !!
    … ///

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Marco Gusmini ishte konvertuar ne myslyman para se te vdiste.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Marco Gusmini ishte konvertuar ne myslyman para se te vdiste.
    hihiihih

ps. C'fare lidhje ka ky aksident me toleranzen fetare ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

5. 2 antarët më poshtë falenderuan Izadora për mendimin e shprehur në këtë postim:

jarigas (28-04-2014),toni77_toni (28-04-2014)

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Sepse e denoi kryqi kristian kete tipin pra. Sa nuk e ben lidhjen edhe ti.

P.s Ketu eshte te qeshesh edhe te shkojne lotet si cesme.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Garant ka qen ndonje mekatar i madhe qe kryqi i te shpallurit i "shenjt" ta denoje te gjorin !

Me kete rast, denoj viziten e kryepeles se Kosoves, atifeten dhe kryekalin hashim thacin qe ne emer te nje shteti "laik" marrin pjese ne kanonizimin apo "shenjterimin" e polakeve papallar !

Turp u qoft qe me nje ane mbyllin, rrahin dhe denojn besimtar mysliman dhe ne anen tjeter shkojn dhe behen puthador ose puthab** te papallareve ne rroten e s'emes t'botes !!
    Mos u tall me fatkeqesine e tjetrit sepse nje dite edhe ti do vdesesh, mos harro se neser nje veture mundet te ta godase nje anetar tendin te familjes dhe ta leje sakat tere jeten apo edhe ta vrase, jo veq pjesetare te familjes tende por edhe times, ty dhe mua.

Kane shkuar per te lobuar per shtetin tone dhe per te ju treguar se ne shqiptaret nuk jemi ekstremiste por dijme te bejme edhe diplomaci.

Ti sje askush qe ta denoje dike, keto jane pune te shtetit, ti mundesh me thene se ste pelqen kjo gje apo te pelqen. Ti je vetem nje ekstremist fetar qe mos te kesh une me te pru pak ne realitet sot do te ishte ne Siri i veshur si kamikac. Per kete faleminderomu, duhet me m'i lare kembet e me pi ujin. Te te kishin vrare vet sirianet myslimane ta kishin hjek flamen si atyre tjereve.

Sa i perket temes: ne njerezit si krijesa te Perendise jetojme ne nje ambient fizik, ne ose mund te vdesim nga nje aksident ose nga nje sumundje ose vdekje natyrale, pra eshte e sigurte se nje dite nuk do jetojme me ne kete bote.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 27-04-2014 më 20:22

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos u tall me fatkeqesine e tjetrit sepse nje dite edhe ti do vdesesh, mos harro se neser nje veture mundet te ta godase nje anetar tendin te familjes dhe ta leje sakat tere jeten apo edhe ta vrase, jo veq pjesetare te familjes tende por edhe times, ty dhe mua.

Kane shkuar per te lobuar per shtetin tone dhe per te ju treguar se ne shqiptaret nuk jemi ekstremiste por dijme te bejme edhe diplomaci.

Ti sje askush qe ta denoje dike, keto jane pune te shtetit, ti mundesh me thene se ste pelqen kjo gje apo te pelqen. Ti je vetem nje ekstremist fetar qe mos te kesh une me te pru pak ne realitet sot do te ishte ne Siri i veshur si kamikac. Per kete faleminderomu, duhet me m'i lare kembet e me pi ujin. Te te kishin vrare vet sirianet myslimane ta kishin hjek flamen si atyre tjereve.

Sa i perket temes: ne njerezit si krijesa te Perendise jetojme ne nje ambient fizik, ne ose mund te vdesim nga nje aksident ose nga nje sumundje ose vdekje natyrale, pra eshte e sigurte se nje dite nuk do jetojme me ne kete bote.
    Pse te harroj se neser do t'me godas nje vetur ? Mesi, nganjehere kur me shkruan me dukesh sikurse je nen-ndikim te alkoholit !

Vatikani se ka njohur pavaresin e Shqiptareve, e dyta, nuk kem pse t'i arsyetohemi vatikanit se cfar populli jemi, e treta jemi popullesi absolute muslimane, e katerta, sistemi ligjor i shtetit eshte laik-radikal i ngjashem me ate te frances, dhe ne emer te saj, vajzat e muslimaneve nuk kan vijuar shkollen, jan mbyllur xhamia, jan stopuar punime dhe jan burgosur hoxhallar ! Pra te gjitha elementet jan te mbledhur per te denuar, si pjestar i komunitetit me te madhe te vendit, qe ta denoj kryepelen dhe kryekalin e kosoves !

Dhe per fund,... prano qe fakti se kryqi i gjon palit vret nje te ri, vetem disa dit para "shenjterimit" (blasfemi e vertet kjo) eshte qesharake !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

Po kjo xhamia kur u shemb dhe vrau 32 musliman ne te ..ke deshi Allahu te denoj?!!!
    http://www.albeu.com/bota/shembet-xh...-vdekur/18263/
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Me kete rast, denoj viziten e kryepeles se Kosoves, atifeten dhe kryekalin hashim thacin
    Kryepele, kryekal... Hajde mllef hajde. Ky njeri te kete fuqi ne dore ta pret mishin me gershere.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

toni77_toni (28-04-2014)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kryepele, kryekal... Hajde mllef hajde. Ky njeri te kete fuqi ne dore ta pret mishin me gershere.
    Ky mllef eshte i akumuluar qysh diten kur u hap zarfi !

Hushimin dhe otifetken, nuk i ka zgjedhe populli, prandaj nuk jan legjitim ne postët që uzurpojn padrejtesisht !
    … ///

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •