Po pra prude. Te gjitha femrat e kane nga nje opsion. Kjo s'do te thote qe kane premisa per te tradhetuar.
Me c'kam vene re tradhetojne kryesisht ato qe nuk gjejne ngrohtesi, mbeshtetje, dashuri, respekt nga partneri. Tradhetojne ato qe martohen vetem per te mirat materiale te partnerit( sidomos kur dif ne moshe eshte e madhe) tradhetojne dhe ato qe e kane ne gjak tradhetine.
Po meshkujt? Le qe dhe kur tradhetojne meshkujt fajin "patjeter" e ka o femra qe ka ne shtepi ose femra qe e provokoi.![]()
Feelings change - memories don't.
Teorira kot me kot. Mania e sotme per te bere filozofi me cdo gje. Edhe tradhetine duan ta komplikojne. Kush tradheton e ka ne gjak. Kush tradheton njehere se ka problem te tradhetoje prape. Terrci verrci, jo vemendja, jo partneri, jo mungesa e kesaj jo mungesa e asaj...PALLAVRA.
Once a cheater, always a cheater!!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
nje histori e vertete e ndodhur diku ne vendin tone ne kohe te monizmit,
bisedojne traktoristi dhe brigadieri per familjet dhe muhabeti shkon tek te dashurat, I thote brigadieri qe xhemilen e kam dashnore ( kjo ishte e martuar dhe femija I ngjante brigadierit me shume se te atit), po cne dashnore xhemilen ti I thote traktoristi se eshte dashnorja ime, ia kthen brigadieri qe ka kohe qe e ka dashnore, por ti traktorist nuk e ke dashnore, I thote traktoristi po te bind, do shkoj ti them xhemiles te bejme dashni, dhe do I marr te brenshmet dhe ti sjell te mbush mendjen, ok ja pret brigadieri, dhe shkon traktoristi I thote xhemiles te shkoj ne fund te ares, mbrapa shkurreve, dhe xhemilja gjithe qef, shkon, mbaron pune traktoristi ne fund I merr te brendshmet, e pyet xhemilja, pse mi merr? ia kthen traktoristi qe ti ket si kujtim, dhe kthehen ne pune, traktoristi shkon fshehurazi dhe ia jep te brendshmet e xhemiles brigadierit, ky e beson por per te qene me I sigurte, shkon tek xhemilja dhe I kerkon te shkoj tek vendqendrimi I brigadierit ( per make up ), kjo heziton ne fillim,por urdheri duhej zbatuar keshtu qe shkon, kur hyne brenda brigadieri dhe fillon sesionin e ( make up ) e provon qe xhemilja nuk kishte te brendshme, ajo mundohet te shpjegohet, por cne, brigadieri nxjerr te brendshmet e saj dhe I thote qe jane te tuajat,
![]()
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Të ndihesh i/e tradhëtuar është një ndjenjë që nuk e përshkruan dot, por ai/ajo që tradhëton, nuk e mendon në momentin që po e bën këtë akt të ulët dhe më vonë ndoshta pendohet.. por a ka vlerë një pendesë e tillë pasi e ke konsumuar aktin e ulët ?!
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Krijoni Kontakt