Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 149
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Për: Konvertohen në katolikë 20 persona

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kurani eshte liber i shkruar nga njerezit dhe i atribuar Zotit. Ky liber bie ne kundershtim me cdo logjike te shendoshe, po them me cdo logjike te shendoshe dhe jo me logjiken e Referit. Kuranin e shkruan arabet, Muhamedi thjesht shpiku dhe imagjinoi nje fe.
    Te njejten gje une mund ta them per Biblen! Nqs se Kurani bie njehere ndesh me llogjiken e shondoshe, atehere Bibla biendesh me logjiken e shendoshe 1000 me shum.

A mua po m'i shet keto rrena a?! Si nuk i sbeson, jo qe i beson por permenden edhe ne Kuran edhe ne Hadithe. Per ty ajeti i Kuranit dhe Hadithi i cili eshte fjale e Muhamedit eshte 'shpifje' Jo eja genjeji shqiptaret dhe thuaji se jane propagande e Vatikanit 'per ta ulur fene islame'.
    Une nuk rej, nuk jam i krishter, jam musliman dhe fol te verten cdo here, biles e fol te verteten kur kjo e vertete nuk u pelqen disa muslimaneve ketu ne forum. Ti beso cfar te duash, une tebthem nsq se nje hadith bie ne Kundershtim me Kurinin,ai hadith eshte i rrejshem.

Shkenca vrojtohet e pranohet, e nuk besohet. Nuk eshte njejte sikur me e shpikur nje veture e sikur te teorizosh se nga materia e pajete mund te vije ne ekzistence nje njeri. Shkenca mund te ofroje pergjigje per te paren, per te dyten ke vetem nje heshtje, heshtje, heshtje..., po a, keto qenkan produkte te shkences, se spe di une kete vetem ti ke mbetur te me tregosh.
    edi qe i di ti faktet shkencore,por ja qe nuk i beson ato.

What the hell are you talking about. Have I written your hadiths which clearly say that Aisha was 9 years old, they tell us that she even was playing with dolls...
    Cfare profeti eshte ai qe ben seks me femi, ai nuk eshte profet i Perendise perpos nje njeri i cmendur.
    Ke qene prezent ti qe je kaq i sigurte ne keto qe thua ? A e di ti qe hadithet jane shkruajtur 250 vite pas vdejkes se tij!
    Une nuk mohoj ekzistencen e haditheve qe sjell ti, por une te them se ekzistojne hadithe tjera qe tregojne se Aishja ka qene shum me e vjeter kur eshte martuar me profetit! Nga e di ti se cili hadith eshte i vertete, kur ekzistojne kaq shum variante?

Si quhet vlla nje njeri qe e mohon mundesine qe njeriu te jete pasardhes i majmunit. A e di ti se sipas kesaj teorie ti je 'lloj i majmunit'. Ke mbet prapa me shkence, te kuptoj. Po elefanti nga cila kafshe evoluoi?! Ejani na tregoni me ate teorine tuaj te mencur.
    Jo vlla une sta boj majmunin njeri, e as nuk e kam njet te te martoj me 72 gra ne xhenet. Une ta la njeriun njeri, majmunin majmun, macen mace, e shqiponjen shqiponje. Ju i keni shpikur prej vetit keto.
    Sa per info majmun eshte ai qe nuk beson sot se njeriu ka prejardhjen prej nje lloji te majmunave qe nuk ekzistojne sot.
    Une jam musliman dhe e besoj kete, Kurani me meson se e gjithe jeta ka filliuar ne uje! Tamam sic thot shkenca.
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Duke lexuar postimet ironike te ketyre dy te fundit me lindi nje pyetje qe me beri pershtypje si nuk e kisha menduar me pare.Nese per meshkujt qe vriten ose vrasin ne emer te allahut dihet qe i presin me krahe ose kembe hapur 40 virgjeresha. Po ne rastin kur behet fjale per femra ose per gay , cfare i pret atje lart???
    Si do jene femrat ne xhehnetin islamik ,ne kuran ska asnje te dhene ndersa per gay po ,ata ne fakt do shijojne te mirat e xhehnetit ..nga Kurani famlarte

23. Aty njëri-tjetrit ia zgjasin gotën, aty nuk ka fjalë të kota e as mëkat.
    24. Në mesin e tyre qarkullojnë shërbëtoret si të ishin margaritarë të ruajtur.
    25. Dhe njëri-tjetrit i qasen duke u pyetur (për punët e tyre në Dunja).
    26. (Këta) Thonë: "Ne edhe kur ishim në familjet tona, ishim ata që frikësoheshim.
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Shtojini listes se konvertimeve ne katolike edhe emrin e kryeministrit tone Kryerilindas, Edi Rama!

Ai eshte krenaria e komunitetit katolik shqiptar dhe krenaria e mbare kombit shqiptar! Vete Papa i Romes e priti ate se bashku me gruan e tij muslimane qe e ka shtatzane.

Tani se eshte martuar tre here, apo se cfare ka qene para se te behej katolik, keto gjera nuk kane rendesi. E rendesishme eshte qe kemi nje kryeminister katolik sot i cili do ta rilindi Shqiperine! Vihuni ne rradhe e prisni rradhen qe te rilindni ne katolike te gjithe ju shqiptaret e rrenuar, qofshi muslimane, orthodhokse apo bektashij. Pa harruar edhe ata ateistet e komunizmit qe i kemi votuesit me te dashur e me te rregullt te Rilindasit tone te dashur.

Albo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2012
    Postime
    25

Po kujt i plasi trapi a jane konvertuar 20 persona ne katolik bre ? po njerzit vdesin me miliona per buk e uje ne Afrike dhe nuk ndermerret asgje, ju flisni per gjera te kota 20 persona jane bere katolike wtf. ? Po kujt i plasi trapi ore ?
    Keta asnjehere nuk kane qene muslimane! Ska cka diskutohet ketu.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    ...

Ai eshte krenaria e komunitetit katolik shqiptar dhe krenaria e mbare kombit shqiptar! Vete Papa i Romes e priti ate se bashku me gruan e tij muslimane qe e ka shtatzane...

Albo
    Vepra e Edvinit nuk eshte aq e keqe sa te duket ty.Do ishte mire qe gjithe shqiptaret te martohen ne kete menyre dhe te vrasim semndjen e quajtur "tolerances fetare". Ty te pelqen Saliu , ate e dime , por nuk e di pse?Per pazarlleqet me serbin, grekun? Po edhe ai me Sllobodanken ka qene te Papa.

Emri:  Berisha.jpg

Shikime: 164

Madhësia:  39.4 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 19-05-2014 më 13:37
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

U qu u knaqem e u qknaqet hahahahahahah...........

Hajde shqipe e admirueshme hajde. Dru me pre eshte pak te thuash...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    U qu u knaqem e u qknaqet hahahahahahah...........
    Njeriu tu u knaq knaqet...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2014
    Vendndodhja
    Göteborg - Suedi & Berlin- Gjermani
    Postime
    7

Nuk esht e njejta sikur te ishin konvertuar ne buduisem etj. etj. se pse besimi ne Krishterizem esht besim Monoteist siq esht Jahudizmi dhe Islami. Do thot besojn vetem ne nje zot, me siguri argumenti yt kunder meje tani dot jet "por pse besojn ne JEzusin, e shpirtin e shejnt e thojn qe birri i zotit esht zoti". Pergjigja ime, kuptoje trinitetin para se me shpreh diqka te till. Se pse esht vetem NJE zot, dhe esht i njejti zot si tek krishteret por edhe ashtu tek muslimanet. Dhe nuk jan dele te qorientuar pse gjithmon ne shqiptart kshyrim me kritiku njeri tjetrin? Jemi kritikues me te medhenjt te vet vetes, e kjo do te na mbaj mbrapa. Pse thejsht se pranojm qe keta persona qe jan pagzuar (disa prej tyre sjan konvertuar hiq por kan zgjedh te pagzoohen ne moish te rritur). Pse nuk e pranojm qe te gjith kan te drejten e tyre personale te besojn cka dojn, nuk na ben njeri me te keq nese kem nje besim tjeter, apo vetem sadopak me ndryshe, Mbasiqe jan fe qe rrjedhin nga i njejti thelb. Pse mi quajt te corientum. ndersa ajo me siguri esht e drejta per ta. Kush je ti te gjykosh veprat e te tjerve? Leja at pun, zotit, nese ti beson ne zot? Zoti nuk i don gjykuesit, se pse kemi mjaft gjera qe dot gjykohen tek ne! Nese kta ndjenj knaqsi ne shpirt dhe ndjenj ORIENTIM te drejt, ather le ta ken!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2014
    Vendndodhja
    Göteborg - Suedi & Berlin- Gjermani
    Postime
    7

Kombi mbi te gjitha!
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianEagle : 27-12-2014 më 14:20

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •