Te njejten gje une mund ta them per Biblen! Nqs se Kurani bie njehere ndesh me llogjiken e shondoshe, atehere Bibla biendesh me logjiken e shendoshe 1000 me shum.
Une nuk rej, nuk jam i krishter, jam musliman dhe fol te verten cdo here, biles e fol te verteten kur kjo e vertete nuk u pelqen disa muslimaneve ketu ne forum. Ti beso cfar te duash, une tebthem nsq se nje hadith bie ne Kundershtim me Kurinin,ai hadith eshte i rrejshem.
A mua po m'i shet keto rrena a?! Si nuk i sbeson, jo qe i beson por permenden edhe ne Kuran edhe ne Hadithe. Per ty ajeti i Kuranit dhe Hadithi i cili eshte fjale e Muhamedit eshte 'shpifje'Jo eja genjeji shqiptaret dhe thuaji se jane propagande e Vatikanit 'per ta ulur fene islame'.
edi qe i di ti faktet shkencore,por ja qe nuk i beson ato.Shkenca vrojtohet e pranohet, e nuk besohet. Nuk eshte njejte sikur me e shpikur nje veture e sikur te teorizosh se nga materia e pajete mund te vije ne ekzistence nje njeri. Shkenca mund te ofroje pergjigje per te paren, per te dyten ke vetem nje heshtje, heshtje, heshtje..., po a, keto qenkan produkte te shkences, se spe di une kete vetem ti ke mbetur te me tregosh.
Ke qene prezent ti qe je kaq i sigurte ne keto qe thua ? A e di ti qe hadithet jane shkruajtur 250 vite pas vdejkes se tij!What the hell are you talking about. Have I written your hadiths which clearly say that Aisha was 9 years old, they tell us that she even was playing with dolls...
Cfare profeti eshte ai qe ben seks me femi, ai nuk eshte profet i Perendise perpos nje njeri i cmendur.
Une nuk mohoj ekzistencen e haditheve qe sjell ti, por une te them se ekzistojne hadithe tjera qe tregojne se Aishja ka qene shum me e vjeter kur eshte martuar me profetit! Nga e di ti se cili hadith eshte i vertete, kur ekzistojne kaq shum variante?
Sa per info majmun eshte ai qe nuk beson sot se njeriu ka prejardhjen prej nje lloji te majmunave qe nuk ekzistojne sot.
Si quhet vlla nje njeri qe e mohon mundesine qe njeriu te jete pasardhes i majmunit. A e di ti se sipas kesaj teorie ti je 'lloj i majmunit'. Ke mbet prapa me shkence, te kuptoj. Po elefanti nga cila kafshe evoluoi?! Ejani na tregoni me ate teorine tuaj te mencur.
Jo vlla une sta boj majmunin njeri, e as nuk e kam njet te te martoj me 72 gra ne xhenet. Une ta la njeriun njeri, majmunin majmun, macen mace, e shqiponjen shqiponje. Ju i keni shpikur prej vetit keto.
Une jam musliman dhe e besoj kete, Kurani me meson se e gjithe jeta ka filliuar ne uje! Tamam sic thot shkenca.
Krijoni Kontakt