Postuar më parë nga
arbereshi_niko
Ti ne shkolle e nuk lexon mire!
Nese flitet per nenshtetas perendimore, flitet per ata te natyralizuar ( pra qe kane fituar nenshtetesine ) por po ta them une;
Edhe per tre gjenerata, ata qe do te lindin femije prej femijeve te atyre emigranteve te natyralizuar..., perseri do te mbeten te indoktrinuar
dhe ne thellesi te zemrave te tyre, do te kene gjithnje urrejtje per Perendimin qe i shpetoi nga uria, ku sapo tu jepet mundesi..., porsi
egersirat ngrihen prej gjumit letargjik, te uritura per gjak, do te hidhen ne ere ne mer te allahut, qe as e konceptojne dot se ç'eshte!!!
Pse nuk ndodhi e njejta gje me pakistanet ( deri gjenerate e dyte dhe e trete ) qe hodhen ne ere metropolitanet e Londres dhe stacjonin e Madridit...?!
Nuk jane po te njejtet somaleze qe bota perendimore po i ngop barkun me buke dhe i shpeton nga malarja..., nuk jane po te njejtet qe sot zbarkojne
brigjeve te Evropes se hutuar pak nga kriza e pak nga depertimi i idealizmit genjeshtar, per tu organizuar neser ne nje mesymje ne shkalle zhihadi!!!???
Pse nuk jane po keta somaleze qe po terrorizojne Oqeanin Indian me sekuestrimet e barkave dhe anijeve perendimore dhe jo vetem???
Po pse te nderuar,pse pas jush nuk jane po te njejtet somaleze qe kane sekuestruar mijera njerez ne Kenia dje? Ku rrezkohet te vriten qindra prej tyre?
Po pse ndodh kjo? Pikerisht nje popull i shumevuajtur si keta brekegrisurit somaleze..., ku si mirenjohje vrasin ne emer te allahut..., por a s'mendoni
o njerez, vertete ky allahu i jevgjve mesoka keshtu, te vriten njerezit si bagetia...? Une se besoj!!!
Por qe nuk me duhet fare interpretimi i mesimeve kuranore..., pasi me mjafton mirenjohja qe kane te gjithe jevgjit ndaj Peredimit shpetimtar..., e shoh per dite!
Me thoni juve, keta zgjebaraket, nuk jane duke pushtuar Peredimin per pastaj ti versulen pabesisht!?
Shiko si qeni i mallkuar, kafshin doren qe i shtrihet per ta ushqyer....! Keshtu shume prej atyre qe perendimi i jep buke dhe arsim, mireqenie dhe liri!!!
Mosmirenjohesi eshte qenia njerezorer me e ulet, por kur nje jevgjit evropianizohet behet me i lig se qoft lagu..., pasi ushtron njokosh egersi dhe fallsitet!
Eshte nje perbindesh i arsimuar..., kesaj rradhe behet nje monster i vertete..., ketu bota duhet te ndalet e te beje mire llogarite, pasi mos ti behet ne kurriz te saja, neser!
Krijoni Kontakt