Close
Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 292

Për: Siri, grupe shqiptarësh në luftë kundër Assad-it

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    "grupe shqipetaresh" luftojne ne emer te Allahut dhe per Allahun, jo kunder Assad-it dhe per popullin (musliman) te Sirise...
    Arsyja primare per te luftuar ne Siri dhe kunder Assadit, per shume prej tyre e vetme, ka qene dhe eshte besimi i tyre fetar, jo humanizmi.
    Pra te luftosh per Allah, sipas postimit tend, nuk eshte per aresye humanizmi!
    Te faleminderit...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Kundërpërgjigjje ndaj kolumnit të Halil Matoshit i cili ka thënë se duhet t'u hi

Sot nuk kemi vetëm kolumnista, por edhe hoxhallarë. Veni re, sot kolumnistat kanë marrë përgjegjësinë e hoxhës dhe imamit. Ata marrin guxim që të na tregojnë, shpjegojnë dhe definojnë se çfarë qenka lufta, si duhet bërë lufta dhe çfarë nënkupton kjo.
    Hoxha e ka per detyre te te thote ty si besimtar i thjeshte musliman se "kur behet lufta"? Hajde mendje hajde.

Ata kosovare apo shqiptare qe shkojne te luftojne ne Siri, nuk duhet t'iu hiqet nenshtetesia shqiptare, duhet t'iu hiqet liria, duhen ndjekur, arrestuar dhe mbajtur ne burg pasi jane duke shkaterruar cdo gje qe Kosova dhe shqiptaret kane arritur ne keto 15 vjetet e fundit liri. Per gati dy dekada amerikanet dhe evropianet kane menduar se "muslimanet shqiptare jane njerez liridashes e paqedashes" ndryshe nga muslimanet e tjere ne vendet islamike te infektuara nga ideoligjia e terrorizmit me prapavije fetare. Por rastet e implikimit te shqiptareve ne Amerike, Gjermani, Zvicer, Shqiperi, Maqedoni, Mal te Zi e Kosove ne organizata terroriste, e njollosen kete imazh te muslimaneve shqiptare ne bote. Ata dhjetra apo qindra shqiptare qe kane shkuar ne Siri per tu bere pjese e organizatave islamike terroriste, i kane vene kapakun qe shqiptaret nuk jane aq te mire sa kujtonim se ishin. Dhe ato pretendimet e serbeve qe shqiptaret kane prirje ekstremiste dhe anti-evropiane, nuk ishin aq pa baza sa kujtuam ne ate kohe.

Dhe sot kjo kalohet ne opinionin publik shqiptar si dicka e zakonshme. Matoshi shkruan nje artikull per te, dalin tru-shpelaret qe kujtojne se Hoxha e paska per detyre t'iu beje thirrje per lufte qe te vene te luftojne shiajt ne Siri. Kur neser te bien bombat e amerikaneve mbi kokat e terroristeve islamike ne Siri, dhe kur te numerohen viktimat, do numerohen edhe "luftetaret e Allahut" te ardhur nga Kosova, Maqedonia e Shqiperia. Dhe kur amerikanet e evropianet te terhiqen nga Kosova e t'iu lene ne meshiren e tankeve serbe, bejuni thirrje "vellezerve tuaj muslimane ne bote" qe te vijne t'iu shpetojne ne Ballkan!

Njerez te trashe qe edhe te mires i bini me shkelm.

Albo

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Për: Kundërpërgjigjje ndaj kolumnit të Halil Matoshit i cili ka thënë se duhet t'u hi

Tegjith ata shqiptar qe luftojn ne siri ne emer te Zotit ,kshu thuhet ne shqip jo si ne harabisht Allah.keta sjan as i gje tjeter veç se ca krimba te UDB per ta identifiku kosoven si shtet me popullsi terroriste, dhe kjo "trego" qe serbia kishte te drejt kur thoshte qe kosova ka tendenca "terroriste",keta nuk besoj te jen shqiptar jan thjesht shqipfoles dhe ka shum mundesi qe keta te ken ADN islamik qe ne kohen e turqis;thjesht ndjehen Islamik e jo musliman shqiptar,Muslimant shqiptar skan tendenca islamike e aq me pak ia deshirojne tekeqen kombit te vet,ku ka hoxh sot qe di se çthot ,ku ka hoxh qe ka te drejt te i thot besimtarve te vet qe duhet te luftohet ne emer te zotit,pse zoti i Islamizmit thot te luftosh per te derdhur gjak,perkundrazi zoti thot te mos ket luft e gjakderdhje por paq harmoni mes njeritjetrit
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    UK e votoi ne parlament qe nuk do nderhyje ne Siri, Norvegjia po ashtu. Mos eshte dhe UK armike e perendimit? Apo Norvegjia ? lol
    Perkrahja e nje diktatori apo edhe perkrahja tanime e njohur sistematike e diktaturave antiperendimore nga Rusia, Kina, Irani&Co nuk eshte ne asnje menyre e krahasueshme me hezitimin e nje Parlamenti te nje vendi demokratik, per te miratuar planet konkrete te nje qeverie per sulm ushtarak, sic ishte planifikuar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...rri shtrmbet,por fol drejt:sirija,egjipti,libija,e deri diku edhe iraku kan qen shembuj per boten arabe dhe me gjere,porse ja se si ua beri al kaida,e grupe tjera islamiko terroriste...Ne egjipt dhe libi kam qene edhe vet,dhe kam pare me ste e mi nje jetese mjaft te perparuar(natyrisht ne disa qytete dhe vende te ketyre shtetevet..

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ...rri shtrmbet,por fol drejt:sirija,egjipti,libija,e deri diku edhe iraku kan qen shembuj per boten arabe dhe me gjere,porse ja se si ua beri al kaida,e grupe tjera islamiko terroriste...Ne egjipt dhe libi kam qene edhe vet,dhe kam pare me ste e mi nje jetese mjaft te perparuar(natyrisht ne disa qytete dhe vende te ketyre shtetevet..
    e keqjia eshte se ka shqipfoles islamik , nga trevat shqiptare , qe duan tu imponojne arabeve , si te jetoje me ne menyre arabe .

Paskemi nje minorance shqipfolesish islamik , qe duhen debuar/burgosur , ose edhe ekzekutuar ne rast ekstremizmash .

Thuaj qe nuk kan fuqi ... por te jesh i sigurt se me kohe do kishin tentuar te njeten gje ne trevat shqiptare edhe pse jo shqiperi ... Por thuaj qe jemi ne europe , edhe jan te pafuqishem ... !

Shteti edhe Shiku , si edhe e gjitha shoqeria POR edhe muslimanet shqiptare vete ( jo islamiket ) , si edhe institucioni i muslimaneve , duhet te reagoje vete ne rradhe te pare , duke i perndjekur cdo hoxhallar te importuar nga stepat e azize ( e kam fjalen per shqipfolesit qe kan mesur si te jen islamik ne iran , kurre ishin me 'studime') ....

Identitetit shqiptare i kanoset rreziku me i madh nga keta harapet . Une personalisht per keto mjazma , jam shume ekstremist ne gjerat qe duhen bere kundrejt ketyre ... SEPSE rreziku eshte fatal per shqiptarizmin .

Debim / Burgim / Heqje kombesie / Edhe plumbim mu ne balle po reaguan !

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Perkrahja e nje diktatori apo edhe perkrahja tanime e njohur sistematike e diktaturave antiperendimore nga Rusia, Kina, Irani&Co nuk eshte ne asnje menyre e krahasueshme me hezitimin e nje Parlamenti te nje vendi demokratik, per te miratuar planet konkrete te nje qeverie per sulm ushtarak, sic ishte planifikuar...
    Ai nuk ishte hezitim por votim kunder Nderhyrjes ne Siri dhe ne rast se provohet qe Asadi i ka perdorur armet kimike. Sa per diktatoret arabe, kot qe i hoqen, tani kane te bejne me qente e terbuar islamike me sharian e tyre qe eshte 100000 me mizore se diktatura e sadamit, kadafit apo dhe stalinit. Sharia eshte antonimi i demokracise eshte virusi i civilizimit, perparimit dhe i vete humanizmit.
    Te bombardosh Asadin eshte njelloj sikur te flesh ne nje krevat me terroristat. Si eshte ajo shprehja ?..... armiku i armikut tim eshte miku im
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Korcar-L1 për postimin:

jarigas (23-09-2013)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Asadi duhet te ndeshkohet ,jo vetem per helmin,jo vetem per bombardimet nga ajri,pore per gjith te zezat qe po ja ben islamit.po kte kure nuk arrijn ta bejn muslimanet pse ta bejn tjert per ne.
    Edhe te mos kish dal nga rruga populli skish me vra ai gra e fmi.
    Kto jon sprova per Islamin dhe devoshmerin e njerzve qe i shtjerrin pantollt ne gjunj.

Po po, te gjithe mendjen tek islami e kane. Ah ju kripsha trute sa butake qe jeni ne arsyetim. Ngado qe te rrotullohet bota per ju, prape me islamin perfundoni.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

kemi lexuar ne shume medja te huaja keto dhjete vitet e fundit qe shume nenshtetas perendimor kane luftuar ne krah te talebaneve dhe asnjeri nuk hapi ndonje teme ketu.
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 21 prej 30 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •