Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Beni94
    Anėtarėsuar
    08-12-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    521

Probleme me faqen google chrome?

Probleme me faqen google chrome?

Kur hap google chrome pas disa oresh me mbyllet faqja perseri,

dua te shkarkoj nje program nuk ma shkarkon fare as mozilla firefox.....

e kam ngarkuar shume pc por si mund ti fshij ato qe kam instaluar.....

kam pc te 1998 e kam informatuar dhe kam windows xp ne english po ne shqip ka.....
    192 e ka MB.......

kam antivrus qe e pastroj kompjuterin Advanced SystemCare.........

dua te instaloj nje program per elektronike multisim 8 ku mund ta gjej....
    se ate dege vazhdoj per elektronike...........

me ndihmoni ca.......

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    -Kur hap google chrome pas disa oresh me mbyllet faqja perseri,
    >si aty ku punon befas mbyllet browser-i vetė?

Sa pėr multisim provo njė herė kėtė Download dhe shtyp atė tė mesit qė thotė download.

Ose provo kėtu Filestube.. e keqja ėshtė se multisim 8 nuk ėshtė free, kjo ėshtė faqja oficiale pėr trial.

Sa pėr winxp nė Shqip.. ngul kėmbė tek versioni Anglisht njė herė pėr mua.

Sa pėr tė fshirė ato qė ke instaluar shko tek control panel dhe zgjidh add remove programs. Hiqi fare dhe ato browser-at njė herė..

Pėrvec winxp konsidero tė pėrdorėsh dhe njė Linux live cd.. disa version jan aq tė lehta sa zėn vetėm pak vend nė njė CD.. p.sh damn small linux..

Po do tė bėsh eksperimente me programe tė ndryshme pa rėnduar kompjuterin pėrdor SandboxIE.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une ca probleme me google chrome. Nuk me hapen disa faqe si FB, Hotmail, etj Me del qe security system nuk i njeh keto website dhe paraqitin rrezik. Nuk me le ti hap.

Plus kam probleme me skype. Me punonte normal kur nje dite nuk arrija te futesha dot. As ta c'instaloj nuk mundem.
    Ndonje mendim se ngela duke ndjek udhezimet qe lexoj ne internet, por asnjera nuk me fuksionoi.
    Me Firefox me hapen ato faqe qe nuk me hapen me google chrome
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Une ca probleme me google chrome. Nuk me hapen disa faqe si FB, Hotmail, etj Me del qe security system nuk i njeh keto website dhe paraqitin rrezik. Nuk me le ti hap.

Plus kam probleme me skype. Me punonte normal kur nje dite nuk arrija te futesha dot. As ta c'instaloj nuk mundem.
    Ndonje mendim se ngela duke ndjek udhezimet qe lexoj ne internet, por asnjera nuk me fuksionoi.
    Mia per te c'instaluar perdor guiden e Skype nese nuk e ke bere. Ne perfundim bej nje pastrim te kompiuterit me Ccleaner dhe installoje perseri. (guida ne italisht)
    MOS I NDY TEMAT no name

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    a mund te shfytezoj kete teme?!

Per te me ndihmuar dikush si mund te instaloj nje msn adres ne hotmail,sepse kur mare te kucem me del aty instal a new version etj etj ku e di cka
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Mia
    Google Chrome.. teksti ekzakt ose njė foto do ndihmonte

Provo tė bėsh uninstall njė tjetėr program, kė do qoftė (sa pėr prov mos e vazhdo tė gjithė procedurėn e ēinstalimit). Ky hap ndihmon qė tė kuptojmė pak mė shumė
    Nuk e di po do ndihmojė por po provove prapė ta ēinstalosh skype-in, provo tė bėsh quit (klik tė djathtė nė icon tray) dhe jo njė exit tė thjeshtė, ose provo tė installosh skypin e ri pa hequr tė vjetrin.

Me Firefox me hapen ato faqe qe nuk me hapen me google chrome.. ok informacione tė tilla na ndihmojnė shumė tė kuptojmė.. secili browser ka settings e tija.

__________________________________________________ _____________

Tetovare
    E kam tė vėshtirė tė kuptojė..

te instaloj nje msn adres ne hotmail - supozojė se ke njė msn acount tė tillė
    user@hotmail.com
    password
    ē'farė do tė thuash me 'te instaloj'

sepse kur mare te kucem - e ke fjalėn tė kyēesh nė msn besojė, pra tani nuk kyēesh dot nė msn po kuptova mirė..

Por me qė u gjend dikush qė me vullnetin e tij interesohet.. pra Tetovarja, po them prapė se ėshtė shumė ndihmuese ne pjesėt teknike tė forumit tė kufizohemi rreth njė pyetjeje vetėm, kėtu ėshtė postimi qė shpjegon arsyet!

bukur tetovare...

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621

A ke te instaluar ABP. Nese ke te instaluar Adblock Plus ne Crome ai eshte problemi. Cinstaloje dhe shiko ndryshimin, pastaj mund ta instalosh perseri nje version me te ri dhe te besh update listen e filtrave.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    User 010, me shfaqet ky mesazh kur dua ta c'instaloj skype.

"The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2738. "
    Provova te fshij ca programe te tjera, dhe u fshine.

Reiart nuk e kam te instaluar ate program. Sinqerisht as e kam idene c'ndodhi me google chrome. I vetmi program qe kam perdorur te pakten keto 3 vitet e fundit. Te tjerat s'me vjen ti perdor. Keshtu do ndodhi kur te futin duart femijet ne kompjuter.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    me shfaqet ky mesazh kur dua ta c'instaloj skype.

"The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2738. "
    (
    Ndiq kete procedure per te zgjidhur problemin qe ke .

Error-Code-2738-Solution
    MOS I NDY TEMAT no name

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Jam edhe unė i kėtij mendimi me freeopen.. pėr mos tė postuar kėtu sepse kjo temė ėshtė pėr tjetėr pyetje hapa njė temė pėr artikullin e propozuar nga freeopen pėr ata qė mund tė ken vėshtirėsi me Anglsihten, ajo ėshtė kėtu

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •