Mia ta dhunosh tjetrin ne ate menyre cnjerzore ne burg edhe po nuk je kriminel behesh kriminel.
Sa per 60 mije euro tre dite leje eshte pak komish !
Ngushellime familjareve .
Mia ta dhunosh tjetrin ne ate menyre cnjerzore ne burg edhe po nuk je kriminel behesh kriminel.
Sa per 60 mije euro tre dite leje eshte pak komish !
Ngushellime familjareve .
Jeto sot se neser nuk i dihet
mi@, u bere vite ne kete forum. Akoma se me marre vesh qe shumica nuk dine te diskutojne si njerez dhe po ju the dicka kundra asaj qe mendojne, te kthehen me ofendime dhe i japin te drejte vetes te te gjykojne megjithese nuk te njohin fare. Madje dhe te te shajne e sulmojne neper mesazhe private apo reputacione. Eshte tipike sidomos me disa qe ju ka mbetur laku i kufirit ne ate vend e ne vendet perreth.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
mia@ (02-04-2014)
E pashe qe disa ishin emocionuar nga postimi im... Per hir te harmonise se forumit po i fshij replikat dhe perhap frymen e paqes. Veriore e jugore, burgaxhinj e delenxhinj, kusare e kodoshe rrini te qete se forumi ka vend per te gjithe![]()
Merruni me temen tani dhe lereni Darius.
Lart me lart me moton O burra bjerini ti biem njeri tjetrit se nuk jemi kot shqiptar
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
60 mije euro vetem per 3 dite?
Atehere kemi te bejme me dy mundesi:
1.perralla me mbret (nuk dihet burimi)
2.donte te paguante bileten per t'ja mbathur dhe jane tallur me shqiptarin
100 euro 20 vjet burg (apo 29 vjet)????
personalisht nuk e besoj, duhet te kete patur dicka tjeter
Tentim per vrasje me xham?
Kete e pranoj qe eshte budallallek se perndryshe do i kishte vrare vertet te dy (ciftin)
Nje 70 vjecar foli per dhunen ne burgun ku vdiq Kudreti.
Para 30 vjetesh ishin guardiane te tjere, keshtu cfare menderen kerkon nje 70 vjecar dhe si mund ta besoj une kur jane dy kohe te ndryshme...e guardiane te ndryshem
Nuk i dha guardiani leje...
Guardiani nuk jep leje.
Nje gje me ka bere pershtypje ketu:
Pse nuk shkruajtet apo pse nuk hapi njeri temen kur Kudreti vrau gardianin?
per mua nuk ka vend fare per antishqiptarizem, pasi krimineli nuk ka atdhe...qofsha une i gabuar...por jam 100% i bindur.
nuk ndodhi gje tjeter vecse horrat u vrane mes tyre...dhe le te paguajne.
p.s. i njoh te gjithe llojet e hajduteve si ne itali edhe ne greqi dhe demi i hajdutit eshte me i tmerrshem se vete vrasja, sepse eshte dhunim.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
cudi ... nje shokun tim ortodoks me fe e me emer e kane rrahur e keqtrajtuar aq shume ne burgjet greke sa edhe sot ka mbet me pasoja ... po ku e ka idene 99% je forumisteve ketu se si jane e si funksionojne burgjet greke ... eh more cuna ... atje ka shqiptare te denuar qe dalin c'do nate me drejtorat e burgjeve neper clube ...e qe pasurohen me shitjen e droges brenda me cmime stratosferike ... ka edhe mavri me boje te tjere qe hane dru nga mengjesi ne darke ... ne shumicen e burgjeve greke po pate leke ha mish e oriz c'do dite e krijon cfare kushtesh te duash ... nuk te pyet njeri ca feje apo kombesie je,po sa leke ke e sa u jep atyre ... kurse ky tipi ben muhabet feje ...
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 02-04-2014 më 19:49
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Burgu nuk eshte kamp pushimi. Keto gjera ndodhin kudo ne fakt. Kam pa nje film me tematike te tille - Felon, me lojen e ndyre ( torturat) te gardianeve, bazuar ne real story. Atje duhet te mbijetosh, ne dac ndaj gardianeve apo te burgosurve te tjere kush ben ligjin. Kur te biesh aty brenda duhet ta besh llogarine mire, ul koken e do your time ose 'bjeri' kokes- ti bien mire. 2 jane opsionet. Meqenese qeveria atje ka ndermarre te denoje ato qe kaluan mbi ligjin, komentet e tjera jane fukarrallak.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ka ndonje zhupanas Ktu? Sie njohin
fshataret e Fierit kte?
Me dhimbseni se jeni njerez qe nuk dini, e as nuk doni te mesoni, por kembengulni ne injorancen tuaj te trasheguar, brez pas brezi.
- Nje kriminel vret nje gardian ne burg e gardianet e tjere e vrasin, kriminele jane gardianet dhe jo krimineli shqiptar.
- Nje nene shqiptare ne Itali vret tre femijet e saj me paramendim, dhe nuk pendohet per aktin edhe pas vrasjes, e ju prape e shikoni ate si "te pafajshme".
- Burgjet e Italise e Greqise mbushen perdite me dhjetra shqiptare te kapur me droge, vjedhje, trafiqe nderkombetare, e ju prape flini ne krahun "shqiptaret jane engjej".
- Shteti shqiptar i ka te mbushur burgjet e veta plot me kriminele, nuk lexon apo degjon ndonje prej jush te shqetesohet per kete gje.
- Prinder qe merren me krime e trafiqe droge, duke i kthyer edhe femijet e tyre ne trafikante droge, prape ju nuk shikoni asgje te keqe.
- Vrasje nga me monstruozet degjon e lexon ne mediat shqiptare perdite ne shoqerine shqiptare, prape ju nje vesh shurdh e nje sy qorr.
Gjithe shoqeria shqiptare eshte kthyer ne djepin me te madh te krimit ne Evrope, e ju nuk shokoheni nga ky fakt, por krenoheni me kete fakt.
Kur ti si prind nuk tregon me gisht ate kriminelin shqiptar, por e justifikon e nderon ate vetem se eshte shqiptar, mesazhi qe i jep atij femijes tend: behu edhe ti si ky kur te rritesh te keqen babi! Behu edhe ti si ky "i forti" qe vret e pret e merret me droge, mos u bej si ai tjetri qe punon pune te ndershme se ate nuk e nderon njeri.
Me kujtohet para disa vitesh nje shqiptar vrau disa police, ne Berat me duket. Ne konfliktin me arme me Policine vdiqen policet, vdiq edhe krimineli. Kur Policet trokiten ne deren e shtepise se kriminelit, per t'iu kerkuar te afermve qe te terhiqnin trupin e pajete nga morgu e ta varrosnin, i ati i viktimes ua preu shkurt:
- "Le ta varrose kush te doje. Une nuk hap deren e mortit ne kete shtepi. Une nuk kam rritur djale kriminel!"
Fatkeqesia e Shqiperise eshte qe njerezit e ndershem e te drejte si ky babai fatkeq me lart, jane tashme specie te rrezikuara nga zhdukja. Dhe une ne kete forum, nuk jam gje tjeter vecse nje ze ne shketetire.
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 02-04-2014 më 23:02
Mund te kuptohet nga te gjithe (dhe te denohet) veprimi i nje te denuari per vet statusin qe ka dhe ne kushtet e depresionit dhe mallit per familjaret por nuk mundet askush ta kuptoj (pervec ndonje bajge)se si shteti mund te sillet si kriminel ordineri shekullit XV.Nuk zgjidhet problemi duke denuar 8 gardianet.Shteti greq duhet ti flase mendjes te crrenjosi urrejtjen primitive qe ushqehet perdite nga mediat kunder Shqiptareve.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Krijoni Kontakt