Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Shqipëria dhe Kosova me pagën minimale më të ulët në rajon

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Me vjen mire qe e sho vendin tim ne kete nivel. Sinqerisht duke llogaritur qe sa vite jemi shtet dhe te jemi afer me shtetet qe jan mbi 100 vite shtet. Qfar do ndodhi me ne kur te behemi 100 vjet shtet Do ua kalojm more heejj :P
    vendasi i Hushimit je ti, qishtu edhe ai sikur ti mendon, Matematike e Brojes edhe me i rrite rrogat prej 20 Eurove per 200 % edhe shteti me i fooorte prej krejtveeeeeee
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2008
    Postime
    49

Për: Shqipëria dhe Kosova me pagën minimale më të ulët në rajon

E gjithe "trazira-socioekonomike" vije si pasoje e mos rregullimt dhe adaptimit te politikave fiskale te te dyja vendeve(Kosove,Shqiperi)te qeverive ne pushtet.Dhe kete e bejn jo per popullin por me kolltuqet dhe pazaret e tyre.Paga minimale nuk duhet te vendose aty per aty!

Për: Shqipëria dhe Kosova me pagën minimale më të ulët në rajon

Citim Postuar më parë nga LENTIWTF Lexo Postimin
    eshte shum qudi fakti qe pagat i kemi minimale ne rajon dhe kafiterit e restorantet jane te stermbushura, veturat nuk ndalen e qe trafiku eshte gjithashtu i mbi ngarkuar ato harxhojn nafte dhe benzine, supermarketet jane po ashtu plote me njerz, dhe statistikat tregojn per nje papunesi mbi 60%. Qudi.

Florenti
    500 vjet Turceli na e kane ngulur ne gen parazitismin, thashethemet neper kafene dhe shtyrja e kohes duke llomotitur. Ndryshimi eshte qe ne vend te citjaneve e potureve vishen jeans dhe cargo pants. Ne vend te tavlles dhe tespiheve perdoret celulari dhe bixhozi elektronik. Po ideja eshte e njejte. Nder te tjera nuk hiqet dore dhe nga e jetuara qyl, tangerlleku me xhep bosh, perpjekja per fitime te paligjshme dhe pa mundim. E sidomos mundesisht jetesa ne kurriz te nje familjari qe rrobtohet ne emigracion per te ndertuar nje jete te re dhe ne te njejten kohe ndihmuar financiarisht parazitet qe ka ne vendin e lindjes.

Ironia eshte qe Turcelia per veten e saj e ka lene mbrapa ate mentalitet. Ne nuk duam ta shkulim per qamet. Ja pse ska per te bere ndonjehere hajer ai vend.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

Meriamun (25-03-2014)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •