Close
Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 235
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Rekrutonin xhihadistë për në Siri, zbulohet në Tiranë celula terroriste

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Inshalla po e shpejtojnë shkatërrimin e vetë,sepse islami fundamental po përhaapet me të shpejtë në të katër anët e botës dhe është nji proçes vetëm se i mbaruar duke filluar nga Shami ushtarakisht dhe do mbaron me fitore në tërë botën e kufrit.
    Aman o refer pash zotin mos me flit per Sirine se koka me dhemb. Ajo qe po ndodh ne Siri eshte tmerr qe vetem me islamin nuk ka lidhje. Nuk e diskutoj qe atje ka dhe kane vajtur besimtare naive dhe te ndershem por ata qe bejne ligjin jane matrapaze e delenxhinj te shitur te perendimit. Jane me te zgjuar ustallaret amerikane sesa barkderrat arab. Mos prit te shikosh islam ne asnje vend arab njehere per njehere sepse atyre i mungon qyteterimi dhe njezerlleku ne rradhe te pare. Pervec kohes se profetit a.s dhe 4 kalifeve qe ishin arab historia islame eshte ngritur vetem me jo-arabe ndaj shikoje te ardhmen e islamit diku gjetke por kurre ne vendet arabe.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

2. 3 antarët më poshtë falenderuan angmokio për mendimin e shprehur në këtë postim:

☆Angie☆ (23-03-2014),Norça.li (15-03-2014),Uriel (11-03-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Unë them që duhen mbyllur xhamit menjëherë !! Ja psh, në kohë të Enverit nuk kishte xhami, dhe për rrjedhjë nuk kishte as celula terroriste. Por nuk kishte as kisha, dhe për rrjedhojë nuk kishte as varre ushtarësh Grek deri në Mullet të Tiranës Megjithatë më shumë për këtë ngjarje mund të na flasin treshja braziliane " ane - mesia - iliria "
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Policia e shtetit i thote ilagale dhe te palegalizuar faljes se besmitareve musliman nese nje imam xhamie nuk eshte i punesuar nga komuniteti musliman. Dmth te dyja xhamite jane me leje ndertimi por thjeshte imamet qe drejtojne keto xhami nuk marrin rrogen nga komuniteti musliman. Uroj ta kem gabim por eshte shume e cuditshme qe kjo ngjarje ndodhi vetem 2 dite pasi i zgjodh kryetari i ri i komunitetit musliman. Ne diten e pare te punes se tij takohet me anti-muslimanin Erjon Veliaj. E cuditshme!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Norça.li (15-03-2014)

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Në asnji ligjeratë me sa kam ndëgjuar unë,nuk kan thirrë dikë që të shkon në Siri.
    Po normal se prej këtij shteti të kufrit dhe opingë e çifutëve kjo po pritej që të mos ngelin prapa shteteve tjera,dhe kjo është nji maskë perfekte për ta çorientuar masën nga problemet e mëdha sociale që po i kanoset shtetit.
    Inshalla po e shpejtojnë shkatërrimin e vetë,sepse islami fundamental po përhaapet me të shpejtë në të katër anët e botës dhe është nji proçes vetëm se i mbaruar duke filluar nga Shami ushtarakisht dhe do mbaron me fitore në tërë botën e kufrit.
    Fuqitë e mëdha i kanë thyer dhëmbët në Avganistan dhe Irak dhe nga ky debakël më nuk kanë mundësi të reparohen,po shihet nga shkurtimi i buxheteve të tyre ushtaarake dhe nga krizat e rënda ekonomike që po presin të shperthejnë në këto vende që ata këtë situatë po e mbajnë fshehtë.Sepse Allahu na paralajmëron në Kuranin e Tij se ata qafirët do të shpenzojnë kundra islamit tërë pasurit e tyre dhe pastasj kur tju harxhohen ju vjen dënimi.
    Fuqite e medha thyen dhembet ne Irak dhe Afganistan? Perendimi beri cfare deshi, sic beri ne Libi, Egjipt, e ne gjithe Pranveren arabe, por i ngeci sharra ne gozhde ne Siri, e kjo jo prej islamit dhe fondamentalizmit por prej barazpeshes qe vendosi Rusia, duke rikthyer sistemin e vjeter boteror dypolar. Vendet arabe perpara se te jene peng e gure shahu mes Perendimit e Rusise, jane se pari peng te vetvetes, te zhytur thelle ne mjerim e erresire te gjithanshme. Jane civilizime qe kane mbetur ne vend numero ne rroten e evolucionit te historise.

Sa per temen: eshte e pamundur qe militantet te dergoheshin te armatosur ne Siri. Ndaj arsenali luftarak qe pretendohet te jete zbuluar, ose eshte sajese per show e sherifit te Notingemit, ose ne ka ekzistuar, ka patur qellime te tjera. Ne rastin e pare, cudia tre dite zgjat, sic ndodhi me grabitjen e ikonave nga Kokedhima - ne rastin e dyte, jetes sociale e politike shqiptare iu shtua nje problem i ri, nga nje zhaner qe mungonte deri me sot dhe ishte mangut. Rritja e mjerimit dhe detyrimisht injorances, doemos do rrise edhe fondamentalizmin fetar.
    relata refero

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Uriel për postimin:

angmokio (11-03-2014)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet në Bllog
    22

13 persona të akuzuar për terrorizëm, tetë në pranga, 5 jetojnë në Turqi dhe Siri. Ja fotografitë

Emri:  te-arrestuar.png

Shikime: 1810

Madhësia:  193.3 KB
    Shtetasit e arrestuar sot nga policia

UPDATE- “Rekrutim i personave me qëllim kryerjen e veprimeve terroriste”; “Nxitje, thirrje publike dhe propaganda për kryerjen e veprave penale me qëllime terroriste”, dhe “Nxitje e urrejtjes ose e grindjeve ndërmjet kombësive, racave dhe feve”. Keto jane akuzat qe rendojne mbi 12 shqiptarë, 7 prej të cilëve janë arrestuar sot, mes te cileve dy imame xhamish në Tiranë.

Prokuroria e Pergjithshme ka zbardhur detaje te operacionit, identitetin e te arrestuarve, akuzave qe rendojne mbi ta dhe çfare eshte gjetur gjate operacionit tç policise.

Të arrestuar janë këta shtetas;

Genci Sami BALLA, vjeç 35, lindur e banues në Librazhd, i vetëshpallur Imam i Xhamisë te Unaza e Re, i paautorizuar nga Komuniteti Mysliman Shqiptar.(Organizator)
    Bujar Asllan Hysa, 43 vjeç , lindur në fshatin Bastar, Tiranë e banues në Mëzes, Tiranë, i vetëshpallur Imam i Xhamisë së Mëzezit, i paautorizuar nga Komuniteti Mysliman Shqiptar.(Organizator)
    Edmond Shaban Balla, 25 vjeç , lindur e banues në Elbasan. (Organizator)
    Zeqir Isuf Imeri, 34 vjeç , lindur në Dibër e banues në Yrshek, Tiranë. (Organizator, pjesëmarrës)
    Verdi Dielli Morava, 48 vjeç, lindur e banues në Tiranë, (Financues)
    Fadil Adem Muslimani (Dervishi), 53 vjeç , lindur e banues në Elbasan. (Ndihmës)
    Astrit Hajdar Tola, 42 vjeç , lindur në Dibër e banues në Mëzes – Tiranë. (Ndihmës)
    Orion Sami Reçi, 37 vjeç, lindur në Zodjan, Peshkopi e banues Tiranë. (Ndihmës). Ky shtetas ishte në ndjekje nga strukturat e policisë dhe kapja e tij u bë e mundur në afërsi të banesës së tij në Tiranë.

Emri:  te-shpallur-ne-kerkim-300x89.png

Shikime: 1272

Madhësia:  50.3 KB
    Persona te shpallur ne kerkim, qe jetojne ne Siri dhe Turqi

Në një njoftim të dytë policia bëri me dije se është bërë gjithashtu ekzekutimi i masës së sigurisë “Arrest në Burg” në mungesë për pesë shtetas, të cilët ndodhen jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, në Siri e Turqi. Këta shtetas janë;

Gerti Isuf Pashja, 30 vjeç , lindur dhe banues në Peqin, (Organizator)
    Shkëlzen Fari Dumani, 39 vjeç , lindur në Dibër e banues në Laprakë, Tiranë. (Organizator, Financues)
    Shyqyri Maliq Kaca, i datëlindjes 27.05.1966, lindur në Dragostunjë, Librazhd e banues në Mezes, Tiranë. (Organizator, Financues, Pjesëmarrës)
    Almir Xhevair Daci, i datëlindjes 01.08.1983, lindur e banues ne Leshnice, Pogradec. Ky shtetas ka qenë i vetëshpallur Imam i Xhamisë Leshnicë , Komuna Çerrave – Pogradec, me detyre Imam i Xhamisë te Leshnicë, Pogradec, i paautorizuar nga Komuniteti Mysliman Shqiptar.( (Organizator, Financues, Pjesëmarrës)
    Medi Xhafer Manallari, i datëlindjes 15.06.1949, lindur në Radomirë, Dibër e banues në Unaza e Re, Tiranë. (Financues, Pjesëmarrës)

Gjatë këtij operacioni të policisë janë sekuestruan me cilësinë e provës materiale:

8 telefona celularë

2 karta telefoni

Nje granade ofensive e pa montuar.

Nje arme automatike e tipit kallashnikov

Kater krehera autoamtiku.

320 (treqind e njezete) fisheke te kalibrit 7.62

Nje thike me doreze kallcuku te zeze

Dy radio dhënëse-marrëse.

Nje xhup kamuflazhi.

Nje çante sportive ku mbaheshin fisheket

Akuzat
    Të gjithë këta persona akuzohen për veprat penale të “Rekrutimit të personave me qëllim kryerjen e veprimeve terroriste”; të “Nxitjes, thirrjes publike dhe propaganda për kryerjen e veprave penale me qëllime terroriste”, dhe të “Nxitjes së urrejtjes ose e grindjeve ndërmjet kombësive, racave dhe feve” të parashikuar nga neni 231, 232/a dhe 265 të Kodit Penal Shqiptar.

Shtetasit Genci Balla dhe Bujar Hysa, të cilët ushtrojnë aktivitet fetar ilegal, të palegalizuar në zonën e Unazës së Re dhe në fshatin Mëzez, Tiranë, dyshohet se kanë kryer veprime aktive për indoktrinuar persona të ndryshëm me ideologji radikale, për t’u angazhuar më pas në luftime në përbërje të grupeve terroriste ekstremiste që janë nën sanksione nga Organizata e Kombeve të Bashkuara.

Shtetasit Edmond Balla dhe Vervi Morava dyshohet se kanë kryer veprime konkrete për dërgimin e disa shtetasve shqiptarë në Siri.

Ndërsa shtetasit Fadil Musulmani, Zeqir Imeri dhe Astrit Tola dyshohet se kanë kryer veprime aktive për të ndihmuar organizatorët në rekrutimin dhe më pas dërgimin e disa shtetasve shqiptarë në Siri.

Gjithashtu, nga forcat e Policisë së Shtetit, në bazë të autorizimit të gjykatës, u ushtrua kontroll në disa ambjente në Tiranë dhe Pogradec, ku ushtronin veprimtarinë e tyre këta persona.

Ndërkohë, në kuadër të këtij hetimi, janë caktuar masat e sigurimit edhe për gjashtë persona të tjerë, të përfshirë në të njëjtën veprimtari kriminale, si edhe po vijojnë hetimet nga Prokuroria për Krime të Rënda dhe oficerët e policisë gjyqësore të Policisë së Shtetit.

Reagimi i besimtareve: Po njolloset Islami

Emri:  besimtari.png

Shikime: 1180

Madhësia:  94.8 KB

Ne nje reagim per media nga Xhamia te Unaza e Re disa besimtare myslimane kane kerkuar lirimin e vellezerve te tyre duke i cilesuar perralla akuzat per rekrutime shqiptaresh per luften ne Siri.

“Cfare jane besimtaret, pako jane qe mund te dergohen. Shkon ti nese te them une shko?- ka thene nje nga besimtaret, ne nje deklarate per mediat.

Sipas tij, me keto veprime po njolloset feja Islame, nderkohe qe policia ka kerkuar arme e tritol, por pa gjetur asgje.

Panorama

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Lazarati nuk krahasohet me te keqen qe sjellin keto perkrahje dhe nxitje per lufte.Produkti i Lazaratit ne shume shtete te botes eshte i ligjshem,dhe ai sjell shume pak te keqia ne krahasim me murtajen qe mbjellin keta kerma,duke hedhur viktime njerez neper shkreteirat e evgjiteve dhe duke na felliqur si komb ne syte e gjithe botes.Turp,nje popull i bardhe qe ka dukuri te tilla ne gjirin e vet,aq me teper ne 2014-en.Mos ti lere te marre fryme shteti keto lloj felliqesirash.Te nisin femijet e vellezerit e tyre ne lufte keta kanibale,e jo te gjejne njerez te keputur e te varfer dhe i marrin me qafe.Nuk kam degjuar asnje person te besimit musliman me jete normale ne Shqiperi qe ti behet vone se cfare po ndodh ne Siri. Edhe atyre qe kane shkuar pale cfare u kane premtuar apo mendojne se do perfitojne mavrite,ose dhe me keq,ndonjerit mund ti kene shpelare dhe trute me propogande dhe shkon me deshire te derdhe gjakun ne reren e evgjiteve. Turp !!!

Ti denojne sa me shume qe te munden ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar KNFC për postimin:

xfiles (12-03-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    13 persona të akuzuar për terrorizëm, tetë në pranga, 5 jetojnë në Turqi dhe Siri. Ja fotografitë

Emri:  te-arrestuar.png

Shikime: 1810

Madhësia:  193.3 KB
    Shtetasit e arrestuar sot nga policia
    WTF !!

Ku i morën këto surrata në Afganistan ? Më duket se i kanë marë borxh sa për lajm, nuk besoj që të jenë nga Albanistani
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Keta pushtetar jan tu lu me zjarr ,te hyn dhe te perdhosin xhamin kjo eshte e papranushme , vall pse nuk shkojn keta polic ne lazarat ? ,pse nuk luftojn krimineletet qe pergjdo dit vrasin ne shqiperi ? pse nuk e luftojn gjakmarrjen qe perqdo dit sjell viktaima ? ,pse mijra femijeve te ngujuar nuk ju mundesohet te shkollohen dhe te jetojn te lir ? , por keta faqezi kan gjed vendin me te dobet njerzit me te paster sepseme te tjeret nuk jav ma ,per te mbulu krimiet e tyre hajnit e tyre mundohen te nxjerren duke perdhos xhamit dhe muslimanet

Mir naj bajn se ne jemi ne gjum ,perderisa nuk zgjohemi nga gjumi dhe ti vjerrim pushtetaret tan neper sheshet tona keshtu do jemi kombi me i prapambetur ne bot

Shtimo eshte Shqiperi ketu shoku ... nuk i plas njeriu se ju morren juve flake mjekrat ... dashke te varrim pushtetaret neper sheshe ti per punet e Sirise dhe atyre qe i preu malli per Sirine ...

Ne bejme revolte vetem kur na marrin pasurine ... aty i djegim pushtetaret ne ... e jo per pune xhamiash .... jemi race e bardhe ne o shoku ... nuk bejme revolucion per pune feje ne 2014.

edhe meso shqip !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 11-03-2014 më 17:40

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Sepse Allahu na paralajmëron në Kuranin e Tij se ata qafirët do të shpenzojnë kundra islamit tërë pasurit e tyre dhe pastasj kur tju harxhohen ju vjen dënimi.
    Pse nuk thua o referi_1 qe do u vonoka shume denimi per qafiret ... se qafiret keshtu si e kane zene jo vetem pasurite e tyre nuk po u mbarojne,por ata po marrin edhe pasurite e evgjiteve te shkretetirave ... po ti rri qe rri prit nje here se mos ndodh vertet ndeshkimi ... se edhe te duash nuk ke se cfare te besh per ta ndryshuar boten ... kshu qe prape avazin ti ...duart nga qielli edhe sumen nga dielli ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 11-03-2014 më 17:29

Ca jane mer keto fytyra? Ka tipa te tille qe barisin rrugeve te Shqiperise dhe jane shqiptare?

Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •