Mi@ mos fol ne pergjithesi. Mua nuk me duhet se si hidhen te tjeret. Une nuk dal neper konkluzione pa patur te pakten disa versione te ngjarjes dhe burime te ndryshme. Eshte tjeter gje paraqitja e nje lajmi dhe tjeter gje konfirmimi i tij.
Mi@ mos fol ne pergjithesi. Mua nuk me duhet se si hidhen te tjeret. Une nuk dal neper konkluzione pa patur te pakten disa versione te ngjarjes dhe burime te ndryshme. Eshte tjeter gje paraqitja e nje lajmi dhe tjeter gje konfirmimi i tij.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ajo qe me bene pershtypje te fotografia eshte se keta tipat kane dale prapa nje objekti qe duket qarte qe eshte WC dhe meqenese eshte ne pyll nga pas ka nje grope septike qe duket qarte dhe ne foto qe eshte e mbuluar me derrasa.Pra keta jane mbledhur anes gropes ku mblidhen fekalet.Lerini m...terit mos i ngacmoni kot se vjen ere pastaj.
Ndryshuar për herë të fundit nga shitesi : 26-02-2014 më 20:36
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Krijoni Kontakt