Kam blere nje makine te perdorur, SI mund te kerkohet ketu ne web te dhena per kete makine lidhur me pronaret qe ka ndrreuar, sa kilometra ka pershkuar etj...
Kam blere nje makine te perdorur, SI mund te kerkohet ketu ne web te dhena per kete makine lidhur me pronaret qe ka ndrreuar, sa kilometra ka pershkuar etj...
si mund te gjendet titulli i nje libri per ta lexuar
Makina jo gjithmone tregon ate qe eshte. Nganjehere tregon ate qe do pronari i saj aktualVaret ku jeton Martin. Nese je ne Canada apo USA ke Carfax qe kundrejt nje pagese te jep historikun e makines, kilometrazhin e saj dhe nese ka patur ose jo ndonje claim. Per Europe ose Shqiperi nuk e di.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
O Enver djali,po kerkohen te dhena ne WEB per kete makine,kush e ka perdore (d.m.th. sa pronare ka kaluar makina), sa km origjinal ka etj. etj.
Darius pikerisht kete po kerkoj...thote ka 170 mije km origjinal e ajo mund te kete 270 mije ne te verttete..me kane thane se ketu mund ta gjejsh nepermjet br. te shasise por une nuk kam mundur te gjej gja...
Kilometrazhin e makines nuk do ta marresh vesh asnjehere me saktesi, sepse neqoftese eshte bere ndonje nderhyrje per te zvogeluar numrin e km, behet nga eksperte, manualisht, ne menyre mekanike.
Por nje ide mund ta krijosh ne baze te vitit te prodhimit e vendit ku ndodhesh. Normalisht nje makine ne Ameriken e Veriut mesatarisht ben 15 mije milje ose rreth 20 mije km ne vit. E shumzon me vitet e makines dhe gjen me perafersi numrin e km te pershkruara.
Po dhe ti makine me 170 000 km kerkon te blesh. lol
Makines mund ti shikosh sa pronare ka pasur ne lejet e qarkullimit te huaja ... kurse kilometrat harroje t'ja gjesh me saktesi nese e ke blere ne Shqiperi ... shpreso qe te kesh qelluar me fat dhe te kete vertete aq sa tregon odometri te kroskoti ... sepse tregtaret e makinave i ulin km sa here te duan duke nderhyre dhe ne centraline .... dhe nje ulje te tille nuk e konstaton dot asnje servis ... Ne Shqiperi makinat e blera ne treg jane ne shumicen e rasteve makina me km te ulurua dhe qe ne te vertete kane mbi 250-300 mije km reale ... minimumi !!!
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Krijoni Kontakt