Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2010
    Postime
    28

Si mund te gjendet "historiku" i nje makine te blere ne treg...

Kam blere nje makine te perdorur, SI mund te kerkohet ketu ne web te dhena per kete makine lidhur me pronaret qe ka ndrreuar, sa kilometra ka pershkuar etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2014
    Postime
    1

Pėr: Si mund te gjendet "historiku" i nje makine te blere ne treg...

si mund te gjendet titulli i nje libri per ta lexuar

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Martin Nenshati Lexo Postimin
    Kam blere nje makine te perdorur, SI mund te kerkohet ketu ne web te dhena per kete makine lidhur me pronaret qe ka ndrreuar, sa kilometra ka pershkuar etj...
    carfax.com te duhet vin number. Kete perdorin ne USA. Nese behet fjale per ne Shqiperi nuk e kam iden se cfare faqe mund te perdoresh.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Sa km ka pershkruar e sa udhetime ka bere e gjen kollaj. Ta tregon vet makina. Pronaret ci do? Mjafton ta kesh me rregulla.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

na thuaj cfar maqine eshte dhe e kujt viti, sa per kilometrat te kruskoti te kilometrazhi shiko aty
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Sa km ka pershkruar e sa udhetime ka bere e gjen kollaj. Ta tregon vet makina. Pronaret ci do? Mjafton ta kesh me rregulla.
    Makina jo gjithmone tregon ate qe eshte. Nganjehere tregon ate qe do pronari i saj aktual Varet ku jeton Martin. Nese je ne Canada apo USA ke Carfax qe kundrejt nje pagese te jep historikun e makines, kilometrazhin e saj dhe nese ka patur ose jo ndonje claim. Per Europe ose Shqiperi nuk e di.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2010
    Postime
    28

O Enver djali,po kerkohen te dhena ne WEB per kete makine,kush e ka perdore (d.m.th. sa pronare ka kaluar makina), sa km origjinal ka etj. etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2010
    Postime
    28

Darius pikerisht kete po kerkoj...thote ka 170 mije km origjinal e ajo mund te kete 270 mije ne te verttete..me kane thane se ketu mund ta gjejsh nepermjet br. te shasise por une nuk kam mundur te gjej gja...

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009

Kilometrazhin e makines nuk do ta marresh vesh asnjehere me saktesi, sepse neqoftese eshte bere ndonje nderhyrje per te zvogeluar numrin e km, behet nga eksperte, manualisht, ne menyre mekanike.
    Por nje ide mund ta krijosh ne baze te vitit te prodhimit e vendit ku ndodhesh. Normalisht nje makine ne Ameriken e Veriut mesatarisht ben 15 mije milje ose rreth 20 mije km ne vit. E shumzon me vitet e makines dhe gjen me perafersi numrin e km te pershkruara.

Po dhe ti makine me 170 000 km kerkon te blesh. lol

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Makines mund ti shikosh sa pronare ka pasur ne lejet e qarkullimit te huaja ... kurse kilometrat harroje t'ja gjesh me saktesi nese e ke blere ne Shqiperi ... shpreso qe te kesh qelluar me fat dhe te kete vertete aq sa tregon odometri te kroskoti ... sepse tregtaret e makinave i ulin km sa here te duan duke nderhyre dhe ne centraline .... dhe nje ulje te tille nuk e konstaton dot asnje servis ... Ne Shqiperi makinat e blera ne treg jane ne shumicen e rasteve makina me km te ulurua dhe qe ne te vertete kane mbi 250-300 mije km reale ... minimumi !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •