Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 132
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Për: “Tironsja” Laura Vorpsi: Jabanxhinjtë të hyjnë me vizë në Tiranë

edhe kjo Laura do e ket pas malok dashnorin prandaj na ka mor inat
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Jemi mikprites ne tironsat thote po ju duhet vize. Ju presim, sjemi kondra po me vize. Dokumenta t'rregullta, degjuat?! Ene Qazim Mulleti qashtu ka thene- po zdrypi katnarnia dhe jabanxhite n'Tiron, atdheu eshte n'rrezik!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar PINK për postimin:

brooklyn2007 (29-01-2014)

i/e regjistruar Maska e abica
    Anëtarësuar
    28-08-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    220
    Postimet në Bllog
    1

Problematika mendoj se eshte qe Shqiperia nuk ka ende metropol tjeter vec Tiranes (Durresi, Fieri, Shkodra, Korca, Vlora ende jane larg parametrave). USA ka si kryeqytet Washingtonin por metropol jane Nju Jorku dhe Los Anxhelosi, Italia me kryeqyet Romen por zhvillimi dhe luksi i jetes eshte ne Milano, Gjermania me Berlinin me te frekuentuar ka edhe Frankfurtin, ashtu si dhe Turqia evropiane ka metropol Stambollin dhe pak kush zgjedh te jetoje ne Ankara.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ...ti mund ta kesh me te degjuar...per nje gje kini te drejte ju tironsit...
    jam apo s'jam ne Tirane (tiranas)...apo edhe une si kinezet????

p.s. kinez ke sa te djecesh...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

ku ka apartmentin kjo Laurja Vorpspija se do ik te aplikoj per vize dhe nuk dal nga aty deri sa te ma jap .... vizen, vijen...vizhen, vizhen per Tirone
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Kur isha i vogel dhe luanim me njeri tjetrin, kur donim te talleshim me ndonje "tirons" i thoshim: Kur ke thene tirons, i ke thon te gjitha. Me pak fjale "tironsit" autoktone jane mbajtur gjithmone si rob te trash. Tirana u be kryeqytet kur mblodhi ajken e inteligjences dhe "aristrokracise" shqiptare te kohes dhe jo nga tiransit autoktone qe bridhnin rrugeve te pazarit me citjane e poture dhe dridhnin tespihet nga mengjesi ne darke. Disa qindra familje nuk jane ne gjendje te bejne nje qytet, aq me teper kryeqytet. Po te mos ishin dibranet dhe qytetaret e qyteteve te tjera, Tirana do kishte mbetur katastrofe. Tani une kam lindur ne Tirane dhe prinderit me kane lindur aty por nuk harroj dot faktin qe nese flasim per djep kulture dhe civilizimi apo qytetarie, eshte Shkodra e me pas Korca dy qytetet qe meritojne ate emer. Tirona me tironsit do kishte mbet si tip kasabaje me dy hane a nje banjo turke

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kur isha i vogel dhe luanim me njeri tjetrin, kur donim te talleshim me ndonje "tirons" i thoshim: Kur ke thene tirons, i ke thon te gjitha. Me pak fjale "tironsit" autoktone jane mbajtur gjithmone si rob te trash. Tirana u be kryeqytet kur mblodhi ajken e inteligjences dhe "aristrokracise" shqiptare te kohes dhe jo nga tiransit autoktone qe bridhnin rrugeve te pazarit me citjane e poture dhe dridhnin tespihet nga mengjesi ne darke. Disa qindra familje nuk jane ne gjendje te bejne nje qytet, aq me teper kryeqytet. Po te mos ishin dibranet dhe qytetaret e qyteteve te tjera, Tirana do kishte mbetur katastrofe. Tani une kam lindur ne Tirane dhe prinderit me kane lindur aty por nuk harroj dot faktin qe nese flasim per djep kulture dhe civilizimi apo qytetarie, eshte Shkodra e me pas Korca dy qytetet qe meritojne ate emer. Tirona me tironsit do kishte mbet si tip kasabaje me dy hane a nje banjo turke
    Edhe ti me kete postim....i ke then te tera

Edhe ti i paske lujt fene te kuptuarit.

Tironse, isn't it?

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

lol

Tironse?Vetem pak...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    C'fare nuk do jepja ta shikoja dhe njehere Tiranen keshtu si ne keto foto;

Emri:  50372958.jpg

Shikime: 676

Madhësia:  59.6 KB
    Emri:  tirana-e-vjeter2.jpg

Shikime: 1266

Madhësia:  58.2 KB

Lexoj me siper qe Tirana u be , u be , u be. Pa me thoni c'fare u be? C'fare ka Tirana ndonje gje unike qe u be? Me mire me keto shtepia me qerpic e gelqere por te pastra se sa me pisllekun qe ka sot. Nuk jam absolutisht kundra dyndjes se veriut apo jugut ne Tirane por te thuash qe solli jugu apo veriu kulture ne Tirane kjo eshte tmerr. Tiranasit ndoshta nuk shquhen per inteligjence por ama jane njerez te paster,mikprites e shpirtbardhe.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •