Nuk e kam interpretuar ''statusin e ''ministrit'' ne facebook,thjesht e kam lexuar me vemendje dhe pa bindje politike
Jenu juve (jo ti personalisht)qe i merrni si shabllon fjalet e politikane per vete faktin se i perkasin njerit apo tjetrit krah politik.
Policia shkoi per ta arrestuar dhe per t'ia dorezuar drejtesise,fund.Kaq eshte detyra e policise.
Zjarrit te hapur nga personi i kerkuar policia iu pergjigj me zjarr ne pamundesi per te bere arrestimin e tij. Kete duhet te thote ''ministri'' duke pasur parasysh funksionin qe ka dhe imagjinuar qe duhet te kete njefare niveli si politikan apo drejtues.
Nuk ka te drejte ''ministri'' apo kushdo politikan tjeter ne raste te tilla te shprhet ne publik se ''drejtesia u vu ne vend''. Kjo eshte menyre te shprehuri klubaxhiu apo forumisti,besoj se dhe albo kete ka shprehur ne postimin e tij duke lexuar fjalet e ''ministrit''per vendosjen e drejtesise.
Nese do immagjinonim skenaret te tjera te tilla ne te ardhmen kjo shprehje e ''ministrit'' i jep te drejten policise te vrase sa here te deshiroje dhe me pas te delaroje se personi ne fjale hapi zjarr kunder tyre.(eshte thjesht imagjinate)
Aksionet e policise nuk quhen aksione drejtesie,drejtesia eshte tjeter gje.
ps, administratoret jane pergjegjes per moderimin e postimeve te komentuesve kur ato nuk u permbahen rregullave te vendosura nga administratoret e forumit dhe jo kur keto postime flasin per persona te jashtem te forumit.
p.sh. 3/4-tat e postimeve te tua duhen moderuar sepse permbajne fyerje ndaj forumistave ( po e marr thjesht si shembull) te cilen po diskutojne online me ju,kjo eshte detyre dhe detyrim i moderatoreve apo administratorit.
pps; nuk kam lexuar ne shtypin e huaj qe BE ka kerkuar arrestimin e sales,vetem ketu po e lexoj kete gje.
dhe nese eshte e vertete nuk mund t'a imagjinoj qe BE te jete kaq naive sa te beje publike kete kerkese te saj,ti si mendon,ne te njejtin nivel eshte BE me kasten politike shqiptare,nese po .........
Krijoni Kontakt