3:0 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees edhe merrkelka u gzu bre kurr se kam pa tu kesh deri me sonte hahahahaha
3:0 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees edhe merrkelka u gzu bre kurr se kam pa tu kesh deri me sonte hahahahaha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 16-06-2014 mė 12:50
MOS I NDY TEMAT no name
Lexo me mirkuptim : kam thene dhe qendroj pas asaj qe sipas formes dhe mungeses se Rojs ,per mua do te ishte befasi te arrinin ne gjysemfinale,pra e le mundesine e gjysemfinales ... per mua dhe jo per te tjeret.Po gabova i fus hiri vetes
Une bej tifo per Uruguajin...!Nuk na ke thene akoma me ke je tifoz,apo me ke fiton.
P.s : ja 3:0,...debakel i Portugalise....Pepe gomar ...mbaroi kjo ndeshje...!
Rri qetė dhe fol Shqip !
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po pra,mungon Reus prandaj eshte befasi te arrijne ne gjysemfinale,pavaresisht se ne ekip kane Mueller,Ozil,Gotze,Kroos,Draxler,lahm,Shvaistaiger ,Neurer,Schuerle etj,etj,etj.semiku;... kam thene dhe qendroj pas asaj qe sipas formes dhe mungeses se Rojs ,per mua do te ishte befasi te arrinin ne gjysemfinale,pra e le mundesine e gjysemfinales ... per mua dhe jo per te tjeret.Po gabova i fus hiri vetes
Aj aj aj !!Une bej tifo per Uruguajin
Pepe gomar![]()
MOS I NDY TEMAT no name
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Topin e kishte Pepe,si mund te mari te kuq ky kur ka topin ? Beri faull,e goditi me shpulle dh cfare ? I kuq ? Ai nuk ra dhe humbi kontrlin e topit qe te thuash qe Muller u nis drejt portes per gol she e pengoi Pepe nga mbrapa. Te gjithe tifoza jemi,prano qe aty nul jepwt aanjehere i kuq. Po Muller pse nuk i dha te verdhe arbitri pse reagoi si birbo ? Eshte neto e dukshme qe ekipet e medha po peshohen ne favorizime.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Muellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
4-0
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt