Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Liliana Hoxha: Enver Hoxhën e vrau UDB nëpërmjet Nexhmijes, Ramiz Alisë....

Liliana Hoxha: Enver Hoxhën e vrau UDB nëpërmjet Nexhmijes, Ramiz Alisë, Isuf Kalos dhe Sulo Gradecit

Gruaja e djalit të Enver Hoxhë, Liliana Hoxha, ka deklaruar dje se Enver Hoxha është helmuar nga UDB jugosllave, në bashkëpunim me Nexhmije Hoxhën, Ramiz Alinë, Isuf Kalon dhe Sulo Gradecin. Liliana Hoxha ka pohuar se Nexhmije Hoxha dhe Ramiz Alia kanë bashkëpunuar për të eliminuar Enver Hoxhën, për t’i marrë pushtetin. Po ashtu, edhe për PD dhe PS, ajo tha se janë në duart e Nexhmije Hoxhës. “Ajo ka një llogari të hapur, i ka dokumentet në sirtarin e saj. Nexhmije Hoxha e ka vrarë Enver Hoxhën. Pas shkëputjes nga Jugosllavia, ne mbetëm domen i UDB. Masat ishin marrë nëpërmjet grave dhe gratë janë më të ashpra gjatë gjithë historisë.

U kapën tre kokat më kryesore. Enver Hoxha nëpërmjet Nexhmijes, Vito Kapo me Hysniun dhe Fiqiretja me Mehmetin. Enveri është vrarë nëpërmjet skemës shumë të rafinuar, skemë të cilën e njihte Nexhmija, e njihte Ramiz Alia, Sulo Gradeci dhe mjeku personal Isuf Kalo. Këta të gjithë mbeten vegla të UDB. Ajo gjithnjë e ka sabotuar Enver Hoxhën. Dhe e izoluan këta, duke i thënë se ti je duke vdekur nga çasti në çast. Zemra jote është bombë me sahat dhe këtë ia kanë thënë në ’72. Dhe këtë ia thoshte Isuf Kalo. Këtë e kam dëgjuar dhe unë. Vito Kapo nuk e përmendi Ramiz Alinë, kurse atëherë në ‘78 ajo insinuonte për Ramiz Alinë”, tha ajo. Liliana Hoxha ka deklaruar se Vito Kapo dhe Fiqirete Shehu ishin spiune. “Asnjë gjë nuk e mohon që Vito Kapo dhe Fiqirete Shehu ishin spiune.

Drama ku kanë ecur ato është çështje e luftës për pushtet. Unë them se Mehmeti është i vrarë. Enveri nuk kishte pse ta vriste, e kishte krahun e djathtë. Edhe po të kishin një aktivitet deri diku agjenturor, se Enver Hoxha e dinte që Mehmet Shehu ishte i KGB dhe e lejoi vetë. Enver Hoxha ka besuar pushtet, nuk ka deleguar pushtet. Ka besuar të shoqen. Ramiz Alinë nuk e përfillte. Ai erdhi në atë post, se iku Hysni Kapo dhe Mehmeti Shehu. Nexhmia ka deleguar pushtet te Ramiz Alia dhe kanë vepruar të dy mbrapa shpinës së Enverit”, tha ajo.

Sot

Për: Liliana Hoxha: Enver Hoxhën e vrau UDB nëpërmjet Nexhmijes, Ramiz Alisë....

Kjo u ca ta paraqesi Enver Hoxhen si engjelli qe nuk beri asgje te keqe po ishte martuar me djallushen Nexhmije qe na i paska bere te gjitha te keqijat. Si kane fytyre e dalin perpara shqiptareve akoma keta nuk e kuptoj.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

drague (07-12-2013)

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Për: Liliana Hoxha: Enver Hoxhën e vrau UDB nëpërmjet Nexhmijes, Ramiz Alisë....

si te gjithe jevgjit edhe kjo jevga blihet me nje shishe vaj luledielli....

p.s. po kjo si u martua me djaline e Enverit???? me ta f-u-t-u-r....nga e jëma....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

si jane katandis familjaret e enverit. meren me llafe.
    hap moj grua ndonje biznes dhe jeto jeten tende se perrallat tuaja si degjon me njeri.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

akoma me keto deklarimet e kesaj te depresuares merreni o popull
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-08-2011
    Postime
    14

ty te ka pjerrdhur truri me kohe moj zonje ste ka ngelur asgje tjeter vetem te japesh intervista kunder nexhmijes.po çeshte ai burre qe jeton akoma me ty po ik moj injorante e kadekorise te fundit per mos te rene ne harrese vetem flet per nexhmijen po kuj i plasi per ty e per ate

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Liliana nuk di asgje flet kot.Fakti qe ke jetuar ne Shtepine e Enver Hoxhes
    nuk do te thote qe din cdo gje per Enverin,perfshire edhe vdekjen si ndodhi.
    Kjo ka lare filxhana ne kuzhune dhe di nje xhekshit,
    Pervec kesaj personeli i Enverit fliste per personat,jo me emrin e vertete po me emer kod,pseudonm.
    Cfaredo lloj kodi qe Liliana mund te kete degjuar rastesisht,ajo s'ka marre vesh asgje,pasi nuk e dinte kodin.
    Eshte i njejti kod qe perdorej dikur nga punonjes dhe agjente te ministrise se jashtme.
    Ai kod te foluri perdorej edhe ne bllok.
    Kete e di se shtepine e kam ne tirane 200metra larg bllokut qe atehere mbaj
    mend e kam degjuar ne lagje qe ne bllok perdorej kod
    per emrat e njerezve.Emrat nuk permendeshin me emrat e vertete po me pseudonime..
    Liliana di nje hic per pseudonimet.Liliana di nje xhekshit,pseudonimet dhe kush
    person fshihej pas pseudonimeve qe perdoreshin ne biseda ishin sekret dhe kur
    perdorej ne bisede nje pseudonim,ai pseudonim
    mund ti perkiste Ramiz Alise,apo Mehmet Shehut whatever varet se si ishte krijuar ne sistem.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •