Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Humb Jeten Aktori Paul Walker

Aktori 40-vjeēar i “Fast & Furious” Paul Walker ka humbur jetėn nė mėngjesin e sotėm pas njė aksidenti tė tmerrshėm me makinė nė Los Angeles. Makina tip Porsche, e cila ngitej nga shoku i tij me shpejtėsi tė madhe ėshtė pėrplasur me njė pemė dhe ka shpėrthyer menjėherė.

Paul Walker, njė prej aktorėve mė tė njohur tė brezit tė ri tė kineastėve nė Hollivud, thuhet se kishte origjinė shqiptare.

Pikėrisht nė njė nga faqet mė tė njohura kinematografike nė botė, Internet Movie Data Base – IMDB, nė fillim tė hyrjes sė biografisė sė tij tė gjatė zyrtare cilėsohet nė anglisht origjina e tij, madje me gėrma kapitale; “Paul Walker ėshtė njė aktor Amerikan, me prejardhje Shqiptare”,kėshtu qarkull kjo me foto nė internet.

Edhe pse nuk ėshtė njė informacion zyrtar, IMDB ėshtė njė web faqe nga mė seriozet, qė informacionet e paraqitura i ka tė verifikuara. Pėr 39-vjeēarin Paul William Walker IV thuhet se u bė mjaft i njohur nė 1999 pas rolit tė tij nė filmin Varsity Blues. Ka punuar si fashion model, ka qenė anėtar i Kishės sė Shenjtorėve tė Ditėve tė Mėvonshme, ndryshe Kisha e Mormonėve, ka punuar qė nė fillimet e tij nė televizion, mė pas ka shkruar filma-komedi.
    Bashkė me motrėn, Ashlie, mori pjesė nė 1988 nė njė show-lojė, I’m Telling!. Duke vijuar me film pas filmi. Ai u bė i njohur nė filmat The Fast and the Furious, Into the Blue dhe Eight Below, Highway to Heaven, Who’s the Boss?, The Young and the Restless and Touched by an Angel etj. Filmat kanė arkėtuar mbi $1.1 bilionė dolla

Lajmi pėr vdekjen e tij u bė i ditur nga stafi i tij me njė shėnim nė Facebook: “Me zemėr tė copėtuar konfirmojmė vdekjen e Paul Walker gjatė tė aksidenti tė tmerrshėm rrugor. Ishte nė bordin e njė makinė me mikun e tij dhe tė dy humbėn jetėn

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Pėr: Humb Jeten Aktori Paul Walker

Ka qene shqiptar me origjine apo jo pak rendesi ka per mua,ne fakt ishte nje nder te paktet aktore qe kisha nje simpati.
    u prefte ne paqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

R.i.P.

..............

Citim Postuar mė parė nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Ka qene shqiptar me origjine apo jo pak rendesi ka per mua,ne fakt ishte nje nder te paktet aktore qe kisha nje simpati.
    u prefte ne paqe!
    Ajo e te qenit shqiptar ishte pjese e shkrimit. Edhe per mua ska rendesi se cfare ka qene (megjithese ka burime qe thone se origjina e tij eshte gjysem irlandez gjysem gjerman. Ka burime te tjera te ngulin kembe qe ka patur dhe gjak shqiptar).

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Jo se ka rendesi po u bera kurioze me shume, se kjo Imdb qe shoh une, ose qe me del mua se thote gjekundi qe ka prejardhje shqiptare ky. Mbase po shoh faqe tjeter une? http://www.imdb.com/name/nm0908094/ RIP Paul.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Sa keq. Si eshte puna e fatit.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Rip.

Gjynof,

Te iki robi kaq I ri.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Jo se ka rendesi po u bera kurioze me shume, se kjo Imdb qe shoh une, ose qe me del mua se thote gjekundi qe ka prejardhje shqiptare ky. Mbase po shoh faqe tjeter une? http://www.imdb.com/name/nm0908094/ RIP Paul.
    Nuk e di ca te te them. Edhe une u bera kurioz dhe e kerkova vete ne imdb dhe nuk e gjeta ate qe kam sjelle si foto. Mbase e kane ndryshuar. Ja dhe nje foto tjeter po nuk garantoj sesa autentike eshte

Kjo video me poshte pretendohet se eshte momenti i mbas perplasjes se makines qe ka marre zjarr

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ajo e te qenit shqiptar ishte pjese e shkrimit. Edhe per mua ska rendesi se cfare ka qene (megjithese ka burime qe thone se origjina e tij eshte gjysem irlandez gjysem gjerman. Ka burime te tjera te ngulin kembe qe ka patur dhe gjak shqiptar).
    Nuk ka te beje me mos interesimin shqiptar ose jo,ishte pergjigjja ne vazhdimesi te temes,me shume nenkuptonte qe ishte nje nder te paktet aktor me te ardhme(ideja ime kjo)pavaresisht origjines!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •