Aahahahahahhaahhahha
Shume bukur qe mund ta marresh melodin dhe ta perdoresh per dicka qe ty te duhet,me vjen mire qe krijojn dicka qe i sherben popullit,lol
Kurse mua do ma thuash tekstin fjal per fjale se jan disa pjes qe nuk e kuptoj dialektin
Po nese fiton dr.Lekaj,e keni menduar ku do shkoj dhe ca do punoj Mimoza?Ahh se harrova qenka dhe bartese e listes kjo,shkon asamblesite,le qe kam pershtypjen nuk do rri as ne asamble,nuk e rrespektoj voten e atij populli as heren e pare se besoj se do ta beje tani! Ate Srbija, po thone qe ai Bugjeti i Pacovistanit, ja ka lene tani Hushimit si aleat te fuqishem te atyre.
Une jam kunder kesaj zonjes se edhe ketu ne forum na futi ne percarje,lol...imagjino cfare ka bere ne ate qytet,ashtu jam kunder edhe z.Lekaj edhe pse ka qene njeri nder Kryetaret me te mire sa i perket qeverisjes lokale ne Kosove,ama jam kunder mandateve te treta....
Por kur i ve ne kandar te dy sigurisht qe z.Lekaj eshte ne avantazh,per mua gjithmone plus po ben fushat shume me te paster se pala tjeter.Politika eshte edhe vler pirat dhe menyra si ka zgjedh kjo zonje te fitoj pushtetin me shpifje,thashetheme,akuza palidhje,duke e prek edhe popullin biles aty ku nuk duhej....nje fushat shume e eger (dhe jo vetem nga kjo )e diteve te fundit Kosova nuk eshte e gatshme ta perballoj per shume kohe,po shyqyr do marri fund me dt 1,se po vazhduan keshtu plas luft civile...ateher cfare vlera pret shoqeria Kosovare te shperndaj kjo lloj politike me keta lloj politikanesh!
Sa i perket asaj qe ka then Z.Pacolli...Uf,po Z.Pacolli ka thene edhe Kosovo ne moze bez Srbija,po ja qe e kishte gabim se Kosova mundet pa Serbin....Keshtu edhe tani gabohet sepse ata ne shpi te vete jan....
P.S.#Vazhdojmė....62

Krijoni Kontakt