KNFC (06-11-2013)
Eshte nenforumi i historise. Jo tema e shtypit te dites apo aktualiteteve shoqerore. Ju lutem kufizoni komentet brenda kontekstit te temes dhe jo se cfare mendon njeri apo tjetri. Sa per refering ai nuk eshte antishqiptar. Ka thjesht fatin e keq te jete injorant dhe i indoktrinuar. Dhe pjesmarrja ne keto tema mbase i hap syte dhe i meson gjera qe nuk di.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nė Betejėn e Beratit pėrmendet edhe njė kontingjent Katalanė i dhuruar nga Alfonsi V i Napolit si pjesėmarrės nė ushtrinė e Skenderbeut pas kampanjės tė kėtij tė fundit nė Italinė jugore, pastaj gjithashtu kemi edhe Vrana Kontin qė mė parė shėrbente Alfonsin V para se t'i bashkėngjitej ushtrisė sė Skenderbeut, i cili sipas ca burimeve konsiderohej si fisnik Napolitanez
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Pėr tė qeshur dhe pėr tė qarė.Po kush ėshtė ai shqiptar qė e ndin vetin 100 % kur e dim se shum popuj na kanė ndėrruar gjenin kushedi sa herė,pra niher ishim pellazgė,pataj ilirė pastaj arbėr,pastajarrnautė,pastaj albanezė e pastaj shqiptarė..e pastaj.Vetėm ti paske dalė puro i laramanosur.
Gjeni jon i fundit ėshtė tatar mongol sepse 500 vite sundim kur e dim se sa sulltanė,pashallarė e bejlerėt kan pasur me qindra gra nė hareme nga tėrė vendet ku sundonin,e ti numėrojmė uhaaa.Asnji shqiptar nuk din prejardhjen e tij ma shum se disa breza.
Pastaj turp ėshtė qė Gjergjit ti thuash emėr mongoli pra bej.
Sipas historisė suaj del se Gjergji ka pranuar islamin pasaj ka tradhėtuar dhe nė fund ka pranuar katolicizmin.
Pse sulltani mori gjergjin kur ka pasur pėr tė marrė edhe sllavė,grekė,rumun,hungarez,arab sa tė duash ??
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
1. Nuk ėshtė tradhti kur kundėr vullnetit tė imponohet si religjioni apo ideologjia e sunduesit tėnd dhe mos harro se1.Sipas historisė suaj del se Gjergji ka pranuar islamin pasaj ka tradhėtuar dhe nė fund ka pranuar katolicizmin.
2.Pse sulltani mori gjergjin kur ka pasur pėr tė marrė edhe sllavė,grekė,rumun,hungarez,arab sa tė duash ??
2. Gjergji u morrė peng nga sulltani qė Gjoni, babai i Gjergjit tė vepronte sipas dėshirės sė sulltanit nėse jo Gjergjit do t'i pritej koka dhe pastaj nė tė njėjtėn mėnyrė ishin marrė tė gjithė jeniēerėt e sulltanit qė indoktrinoheshin dhe ushtroheshin pėr t'i shėrbyer nė mėnyrė tė verbėr sulltanit.
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Ti te pakten e dike qe je me origjine turke-siriane-iraniane dhe ben mire qe pranon origjinen tende. Thuji dhe pjeses tjeter te shqiptareve qe kane te njejten origjine si ty, qe jane diku te 80% e shqipetareve te sotem, dhe na lini neve 20% qe kemi ngelur shqiptar te paster te vazhdojme punen tone.
Vetem kujdes me ate punen e Allahut, se po ju vjen Amerikani e po ju kthen andej nga keni ardhur, nga shkretetirat e Anadollit.
Ti e pranoke qe i paske pasur stergjyshet neper haremet e sulltaneve e pashallareve ... lum si ti se e dike prejardhjen nga e paske ... dhe te them te drejten une nuk kam pasur asnje dyshim qe ti vetem gjak shqiptari nuk je ... por dhe qe vije nga nje fis qe ka furnizuar rregullisht haremet me vajza e gra per pashallaret nuk e dija ... faleminderit qe me iluminove ...
Sa per mua,une stergjyshet i kam pasur te dyja me kryq te bere tatuazh ne balle ... kshu qe nuk besoj te kene qene gra haremesh si te tuat ...
Une dhe shumica e shqiptareve nuk kemi gen mongol o referi ... dukemi qe ne pamje ... nga fenotipi ... nga pamja qe kemi ... qe nuk vijme nga stepat aziatike apo shkretetirat ... ne ndryshim nga ty qe jam i bindur qe direkt qe nga pamja dukesh qe je nje koktej fare turko-siriane-egjyptiano-aziatike ...
Historine tone e dime mire ne ... kemi luftuar per kete vend e per kete gjuhe ... prandaj e zhporrem me shume mundime faren tuaj te felliqur turke nga keto toka dhe krijuam shtetin tone ... te cilin e duam dhe na ben krenar ... ne ndryshim nga ty qe je turk dhe injoron e bastardon c'do gje shqiptare ... kete mentalitet ke ti ... prandaj dhe sot jeton akoma i shtypur ...
Historia e popujve vazhdon o refer ... prandaj ndryshojne dhe emrat me mijevjecaret qe kalojne ...kjo nuk ka ndodhur vetem me popullin tone ... por ti harron qe njeriu e ndjen me zemer kujt populli dhe race i perket ... ashtu si e ndjej une qe jam shqiptar ... ashtu si e ndjen dhe ti qe je Turko-Siriano-Arab ... kaq gje duket edhe nga pikepamjet qe ne mbrojme !!!
Sinqerisht,trup nuk te vjen nga vetja qe shkruan shqip dhe flet ne kete menyre ??? Po qe flet lloj lloj budalliqesh neper tema nuk te vjen asnjehere turp ??? Nuk e mendon ndonjehere qe te gjithe te drejtohen me te tallur e tamam si nje budallai me te cilin bejne gallate??? Le nam mer burre ... hap syte e meso ndonje gje ... se le nam me keto budalliqe qe shkruan andej - ketej
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Ura e cekajve dhe KNFC,mjaftė po thurrni poezi romantikonacionaliste,dhe mos jetoni nė ėndėrra.
Me kėto teza tė juaja do ti ēuditni tėrė historianėt,sepse tėrė dynjaja e dinė se popujt janė pėrzierje tė rracave dhe fiseve tė ndryshme dhe asnji popull nuk ėshtė puro nė thelb:fisi im mban mend deri te njifar uzejr Bej me prejardhje nga Dibra e shqipėrisė,ma tutje nuk dimė,kėshtu ėeshėt gati me tėrė shqiptarėt.Kurse ju tė gjorė deri ku e dini prejardhjen e juaj?
Poashtu edhe grekėt e sotėm nuk janė pasardhės tė grekėve tė lashtė,por nji pėrzierje rracash arabo-afrikano-evropian,njėjėt edhe turqit e sotėm kėshtu janė.
Kurse tė mos flasim pėr rracat evropiane qė janė nji pėrzierje e rracave t ėshumta deri te ato mongole sikur edhe bullgarėt,sepse nė thelb tėrė popujt e ballkanit poashtu edhe ilirėt janė popuj indoevropian pra tė ardhur nga azia,ose lindja dhe mė saktė ėshtė kjo e fundit sepse lindja ėshtė djep i njerėzimit dhe civilizimit e jo perėndimi.
Tė vetmit janė arabėt qė edhe sot dinė prejardhjen e tyre mijėravjeēare deri te Ibrahimi s.s.
Kurse nė ballkan vazhdimisht janė derdhur racat e ndryshme nga india,e nga mongolia (xhingis Khani)
Kurse ju tė mjerėt qė sdini as kėto 200-300 vite se nga jeni,si mundet tė konfirmoni se jeni puro shqiptarė?Kush ėsht ėai qė di prejardhjen deri te fiset ilire?Sa fise ilire u shkrinė me fiset sllave?Shkoni more mėsoni njiher abc e historisė dhe mos na shitni mend kėtu neve.
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Arabet rrjedhin nga cifutet me sa di une ... se nese ti beson librat e arabeve,une po besoj librat e cifuteve ... edhe i veme flaken historise ... ik mer kanibal ... kur flet dhe ti per mesim edhe njohuri ... qe te ka mbet ora dhe bazon njohurite te nje liber i ''formuluar'' shume shekuj me pare nga nje analfabet pedofil !!!
Mjere femijet qe ke apo do kesh nese vazhdon i rrit me kete fryme ... po shyqyr qe po ndergjegjesohet njerezimi dhe me keto hapa pas nja 70 apo 100 vjetesh nuk do kete me terren per mostra si puna jote !!!
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Kjo ėshtė injoranca e madhe.Historia ma e saktė ėshtė historia profetike pra ajo qė pėrmendet nė Kur'an dhe hadithe.Dhe aty nuk ka asnji kontradiktė sepse patjetėr qė Allahu na ka treguar historinė e parė dhe tė mėvonshme dhe tėrė ngjarjet deri nė fund tė njerėzimit.
Duhet tė dish ore i mjerė se arabėt nuk e kan prejardhjen nga ēifutėt kėtė e din edhe vetė ēifutėt,dhe as ēifutėt nuk e kan prejardhjen prej arabėve,por ata kan pasur nji paraardhės dhe ai ėshtė Ibrahimi a.s.Arabėt e kan prejardhjen nga biri i Ibrahimit,Ismaili a.s,kurse ēifutėt nga Ishaku.
Sa pėr dijeni,gjuha arabe ėshtė ma e vjetra nga ēdo gjuhė nė botė dhe ajo ėshtė nėna e tėrė gjuhėve botėrore.E vetmja gjuhė nė[ botė qė nuk ka pėsuar asnji ndryshim me mijėra vite.
Ju mundet tė bėni gropa nė ujė sa tė duani kur skeni argumente...
Krijoni Kontakt