Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Për: Kadare: Shpifje makabër që turqit na mbrojtën nga sllavët

Me shkrime,reagime dhe opinjone rreth kesaj kemi lexuar dhe vazhdojme ta bejme te njejten,perderisa nuk ka nje qendrim,dhe nje deklarate zyrtare e mbeshtetur nga qendrat akademike shqiptare,qeveria e Shqiperise,qeveria e Kosoves,pjese e qeverise se Maqedonise,partite politike shqiptare ne pergjithesi,nuk do t'i vihet fund ketij debati.
    Keto institucione duhet te dalin para publikut dhe njezeshem duhet denuar pushtimin osman dhe t'i kerkojne demshperblim shtetit Turk.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    Me shkrime,reagime dhe opinjone rreth kesaj kemi lexuar dhe vazhdojme ta bejme te njejten,perderisa nuk ka nje qendrim,dhe nje deklarate zyrtare e mbeshtetur nga qendrat akademike shqiptare,qeveria e Shqiperise,qeveria e Kosoves,pjese e qeverise se Maqedonise,partite politike shqiptare ne pergjithesi,nuk do t'i vihet fund ketij debati.
    Keto institucione duhet te dalin para publikut dhe njezeshem duhet denuar pushtimin osman dhe t'i kerkojne demshperblim shtetit Turk.
    ahahaha po, po aty mbahu. Politikanet shqiptare i kane quajtuar vellezer ti thua te kerkojne demshperblim. Ka edhe nje pjese te mire nga populli qe beson se na kane bere nder turqit edhe se besimi i tyre na ka mbrojtur identiten tone. Pika qe nuk iu bie lol
    I LOVE GOD

j&g

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar loneeagle për postimin:

Jeta001 (24-10-2013)

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    . Ka edhe nje pjese te mire nga populli qe beson se na kane bere nder turqit edhe se besimi i tyre na ka mbrojtur identiten tone. Pika qe nuk iu bie lol
    He mo ç'pjese e mire leshi thua. Jane nje grusht gjytrymash pa identitet e shtylle kurrizore. Pjesa derrmuese e popullit nuk e harron kollaj turceline dhe katastrofen 500 vjecare qe na ra mbi koke dhe qe po e vuajme dhe sot e kesaj dite.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    He mo ç'pjese e mire leshi thua. Jane nje grusht gjytrymash pa identitet e shtylle kurrizore. Pjesa derrmuese e popullit nuk e harron kollaj turceline dhe katastrofen 500 vjecare qe na ra mbi koke dhe qe po e vuajme dhe sot e kesaj dite.
    Besoj se e merr me mend per ke po beja fjale, ata qe besojne se "besimi" qe i dha/imponoj turku i mbrojti identitetin. Fatkeqsisht keta jane shume me teper se nje grusht! Pa tallje e kam degjuar nga disa qe thone Greqia na e ka friken se jemi vellezer me Turqit. Te vjen neveri kur i degjon!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kam nje kolege turke. Ajo as e ka idene qe turqia e ka pushtuar Shqiperine. Habitet kur i permend une gatimet apo ndonje fjake turke. Wow thote, " Shqipja paska ngjashmeri me turqishten " Lol Po mi po ja kthej une. Pas 500 vjet pushtimi qe na bete ju, normal qe do kete "ngjashmeri".
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •