Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 88
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Për: Rama ndryshon lejen e ndërtimit për Xhaminë e re, anulon qendrën tregtare

Citim Postuar më parë nga xhuxhumaku Lexo Postimin
    athere, toka eshte folur me kusht, mesa kam kuptuar une,

pra ne se dun ate toke, po te na vihet ne funksion pjese tjeter e jona.

Tani kto lame-shkrelet, qe nuk lon pellom te tiranes pa e shfrytezu, 100% aty ku kan desh! Per kete bojne parimorin, bashke me ata jeshilat.

Po kur u prishen lulishtja midis ministrive dhe pesit, qe u ngrit kisha ne byc te ministria se mbrojtjes, ku ishin kta parimoret?

Apo xhanulla, ben ci do prapakolpi, dhe my slot qe jane shumice, ti shkelim me kom?
    po pastaj ku do luj fred mojsiu domino?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po pastaj ku do luj fred mojsiu domino?
    Lene, se ska ku te haj mo pace, fasule dhe pilaf, se ja mori pd-ja restorantin e shqupit.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Lene, se ska ku te haj mo pace, fasule dhe pilaf, se ja mori pd-ja restorantin e shqupit.
    se do rrosh me shume se une.

kur punoja ke toptant kaloshim murin me hy mrena.5 lek pacja me lepi gishtat

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Athere, toka eshte folur me kusht, Mesa kam kuptuar une,

Pra ne se dun ate toke, po te na vihet ne funksion pjese tjeter e jona.

Tani kto lame-shkrelet, qe nuk Lon pellom te tiranes pa e shfrytezu, 100% aty ku kan desh! per kete bojne parimorin, bashke me ata jeshilat.

Po kur u prishen lulishtja midis ministrive dhe pesit, qe u ngrit kisha ne byc te ministria se mbrojtjes, ku ishin kta parimoret?

Apo xhanulla, Ben ci do prapakolpi, dhe my slot qe Jane shumice, ti shkelim me kom?
    Pikerisht me kusht pra....Nuk e di sa i ke ndjek debatet,por vete pronari e komfirmon nje gje te till.Pervec asaj tregon se jan bere negociata nje kohe te gjat,ata e kishin ofruar dhe ta shesnin,por Komuniteti mysliman skishte para.Dhe me qe shteti nuk deshti ta linte edhe ate pjes te qyteti pa bere beton,beri nderhyrje 'idiote'.Do mund ta blinte shteti token nga pronari e te ja dhuronte Xhamis,se sic thua ti,u ben Kishat do behej dhe Xhamia dhe eshte e shtetit te ja plotesoj edhe ketij Komuniteti nevojen!

Por me qe shteti perton me jap leke,negocioj ne ate menyre,lejen e ndertimit ne kembim te tokes!

O Xhuxhu po te ishin parimor jo vetem keta qe jan por dhe ata qe ishin do i shifnin gjerat me parim dhe parimi eshte se tokat me interes te Komunitetit edhe nese kan pronar shteti duhet te beje zgjidhje,dhe mos te lejoj te bejen pronaret cdo gje qe kan deshir,keta 'parimoret' aq parimor jan sa qe veten,pastaj pronarin i japin perparsi.....Per Komunitetin,nuk din gje,se kan iden....iden e kan vetem ateher kur duhet ne emer te Komunitetit ti fshehin te metat e veta.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Se ma kujtove, ky shtet I fali lulishten, xhanullen, dhe fushen e zeze, ku ka lujt drague dhe une tek pallati I pionierve futboll, kishes katolitke, dhe per komunitetin me te madh te besimtareve te vet?

Vritni veten....

Po mire, ai vllai recep taipi, qe do me e vesh gjithe turqine me hitap, ca do I thote ktij edushkes?

Paret ti dhashe, po mi vish ick grate, se sme pelqejne shalet me wax
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Se ma kujtove, ky shtet I fali lulishten, xhanullen, dhe fushen e zeze, ku ka lujt drague dhe une tek pallati I pionierve futboll, kishes katolitke, dhe per komunitetin me te madh te besimtareve te vet?

Vritni veten....

Po mire, ai vllai recep taipi, qe do me e vesh gjithe turqine me hitap, ca do I thote ktij edushkes?

Paret ti dhashe, po mi vish ick grate, se sme pelqejne shalet me wax
    Po po,pikerisht per te njejtin shtet po flasim,lol

P.S.Po i tha keshtu,do kete konflikt interesi (sepse Rama dhe vete pelqen te nxjerri shalet.......e kshtu,kshtu......)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2013
    Postime
    32

Jo mer vlla, nuk merren vesht rinia neper forume, do merrem vesh ato te politikes.. nji e shan, nji e lan, nji e djeg mbasi e shpelan..

-Vete jam mysliman pike se pari, edhe te besh nje super xhami neper qender te tiranes sikur nuk shkon, (spo ka vend me leviz njerezit me atje, le te gjejne vendin e duhur dhe jo ku i teket samari secilit)
    -te besh nje qender tregtare me xhamine, prape nuk shkon,
    -Ato thone ne kemi miratiminim e qeverise rama por asnje leter asgje, jo qe jo nuk shkon..
    -Se kush tha te nderhyje europa per ket, or po nuk shkon hic fare kjo...

Asgje nuk shkon ketu gjithsesi te bejne cte duan sic kane bere edhe me tjerat.. Ato kane perfitimet e veta, ju grini kokat ktu, edhe un po ju shoqeroj me i gote
    Hajt Gezuar Bajramin, jete e shnet paci te gjithe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285

Albo ne lidhje me pyetjen se si do ndertohet Xhamia, ta kam thene dhe te nje postim i meparshem.
    Njelloj se si jane ndertuar rruget ne Shqiperi dhe neper bote, njelloj se si po ndertohet bulevardi i ri i Tiranes.
    Ekziston nje ligj qe flet per shpronesime te bera nga shteti per te ndertuar vepra ne dobi te komunitetit.

Nje gje skuptova nga kjo leja dhe sme ktheu njeri pergjigje.
    Si ka mundesi qe per dy ndertesa te ndryshme (per me teper pa lidhje me njera tjetren ne funksionalitet) jeper VETEM nje leje ndertimi?
    Mos e kane bere per te kursyer leter dhe per rrjedhoje dhe pyjet?

Dhe nje gje tjeter. Nese ne ate qender polifunksionale do merrte Hasani apo Xhejmsi (emra pa lidhje me persona real) nje ambjent me qera dhe do e kthente ne Night (apo Day se gjimnazistet shkojne diten) Club ku ne hapje do ftonte DJ topless dhe 4 kubiste Serbe, si mendoni do ishte e drejte moralisht?
    When pleasure remains, does it remain a pleasure?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,410
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga gesti_7 Lexo Postimin
    Albo ne lidhje me pyetjen se si do ndertohet Xhamia, ta kam thene dhe te nje postim i meparshem.
    Njelloj se si jane ndertuar rruget ne Shqiperi dhe neper bote, njelloj se si po ndertohet bulevardi i ri i Tiranes.
    Ekziston nje ligj qe flet per shpronesime te bera nga shteti per te ndertuar vepra ne dobi te komunitetit.

Nje gje skuptova nga kjo leja dhe sme ktheu njeri pergjigje.
    Si ka mundesi qe per dy ndertesa te ndryshme (per me teper pa lidhje me njera tjetren ne funksionalitet) jeper VETEM nje leje ndertimi?
    Mos e kane bere per te kursyer leter dhe per rrjedhoje dhe pyjet?

Dhe nje gje tjeter. Nese ne ate qender polifunksionale do merrte Hasani apo Xhejmsi (emra pa lidhje me persona real) nje ambjent me qera dhe do e kthente ne Night (apo Day se gjimnazistet shkojne diten) Club ku ne hapje do ftonte DJ topless dhe 4 kubiste Serbe, si mendoni do ishte e drejte moralisht?
    Pra Edi Rama do ti marri me forcen e ligjit pronen pronarit te ligjshem, do ta demshperbleje me nje shume qesharake, dhe do t'ia japi komunitetit musliman. Le ta beje kete gje qe te qeshim pak te gjithe e gjithe bota, pasi asnje qeveri ne bote nuk mund te marri me vendim qeverie pronen nje pronari. Dhe objekti i kultit nuk eshte "ceshtje e interesit publik", nuk eshte si nje rruge apo bulevard ku kalojne gjithe qytetaret e atij qyteti. Qeveria ka te drejte ti japi toke komunitetit musliman vetem ne ato zona apo troje ne Tirane qe jane ende nen kontrollin e saj. Pronaret kane per ta hedhur ne gjyq vendimin e Rames, procesi do te zgjasi vite ne gjykate, pronaret do ta fitojne gjyqin. Edhe nese gjykatat e korruptuara ne Shqiperi nuk u japin te drejte, Strazburgu do t'iu japi te drejte. Qe do te thote, projekti nuk do te nisi punen derisa procesi gjyqesor te kete perfunduar. Qe do te thote, muslimanet nuk do te kene nje xhami as ne fund te 4 vjeteve te mandatit te Rames. Dhe jo vetem kaq, por me kete vendim te qeverise, Rama futi ne armiqesi edhe vete komunitetin musliman me familjen qe ka ne pronesi token!

Qe te sigurohej ajo mareveshje, eshte negociuar me muaj te tera mes kryetarit te Bashkise Tirane, komunitetit musliman, dhe pronarit te tokes. Dhe une nuk i di detajet, por nuk do te cuditesha qe vete pronari i tokes te kete kerkuar nje leje per te dy objektet qe do te ndertohen ne pronen e tij, per te mbrojtur interesat e veta nga vendime arbitrare te tilla te qeverise shqiptare. Dhe kjo eshte arsyeja qe Rama dhe agjensia perkatese, akoma nuk kane bere publike vendimin e tyre. Nje leje ndertimi mund te rrezohet nga agjensia perkatese, por nuk mund te "modifikohet" sic mundohet te mbuloje te verteten Rama. Rama e ka pezulluar ate leje dhe tani i duhet te nxjerri nje leje te re per te ndertuar xhamine, nje leje qe nuk e kerkon me pronari i tokes, por nje leje qe e nxjerr vete Rama.

Dhe ky problem nxjerr ne pah ndryshimin e thelle ne mentalitet mes Rames dhe Bashes: Basha respektoi te drejten e pronarit mbi token dhe punoi per te arritur nje mareveshje mes dy paleve. Rama e shkel hapur dhe publikisht te drejten e pronarit privat te tokes ne mes te Tiranes! Basha respekton ligjet dhe pronen e shqiptareve, Rama nuk do t'ia dije per ligje dhe nuk respekton pronen private te pronareve! Shqiperia eshte nje ciflig i tij dhe shqiptaret jane bujq ne cifligun e tij me te cilet ai sillet e vepron si ti doje qejfi.

Moralin e zgjedhin vete kreret e komunitetit musliman. Nese duan te ndertojne xhami ne pronen private te personit ne fjale, keto jane kushtet e pronarit. Nese nuk ju duket e udhes nje plan i tille, le te shkojne e gjejne nje prone tjeter ne Tirane e nje pronar tjeter ku te ndertojne xhamine e tyre. Sic ka te drejte komuniteti musliman te ndertoje xhamine e tij, ashtu ka te drejte edhe pronari i tokes qe te perfitoje nga prona e tij.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 16-10-2013 më 09:57

Berisha: Leja e paligjshme, mashtrim i Ramës

Mbledhja e KKT-së, si në shpellat e Cosa Nostras

TIRANE- Ish kryeministri, Sali Berisha komentoi sot në Facebook vendimin e KKT-së për të anuluar një pjesë të projektit për ndërtimin e Xhamisë së Madhe në Tiranë. Sipas Berishës, preteksti se leja është e paligjshme është fund e krye një mashtrim.
    “Leja e bazuar në vendimin e KKT të datës 29.05.2013 është plotësisht e ligjshme. Kjo sepse KKT pasi ka shpallur zonën, zonë kombëtare, ka qenë në tagrin e saj për dhënien e lejes, e cila është në përputhje me PPV e qytetit që lë të gjithë njësinë strukturore të zonës 2-62 (që është dhe zona ku ndërtohet Xhamia ) si zonë të mundshme ndërtimi.”- shkruan Berisha.
    Po ashtu ish kryeministri e cilëson të paligjshme mbledhjen e KKT-së, pasi ajo u zhvillua me dyer të mbyllura, duke e krahasuar atë me shpellat e Cosa Nostras, sikur të ishin ndrikulla dhe kumbarë dhe jo ministra të një vendi të lirë.

Reagimi i plotë i Berishës

XHAMIA DO TË BËHET

Ik o Sali se boll ju zyre frymen shqiptareve. Mjaft e mbushe Shqiperine me minare nga cepi ne cep edhe aty ku ska kembe besimtari. Mjaft na e ngjeshe antaresine ne Konferencen Islamike dhe mjaft llomotite per drejtesi e perparim ti zgjyre serbe dhe mallkimi me i madh qe i ra shqiptareve mbas 1990. Ptuuuu...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •