Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 73 prej 73
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë

Citim Postuar më parë nga NaMe Lexo Postimin
    Brenda Islamit nuk mbetet asnje grua e pa martuar

Per femrat e pa martuara pyet te krishteret

Po ti ke thene se beson ne nje Zot me duket.. Te kam pare shpesh ketu ne forum duke e luajtur rolin e satanit. Po ti ku do shkosh pas vdekjes tende? Sna tregove asnjehere, pa na trego nje here se nuk prish pune.
    D.m.th te muslimanet vdesin vetem grate e martuara ?
    Pse rolin e satanit ..fakti qe nuk besoj ne idiotesira me ben satane?,ku e di ore ku shkoj pas vdekjes ,askush nuk eshte kthyer te na tregoj ..pse ti e din se si do te jete pas vdekjes?

Mjaft e devijuat temen me budallalliqe te tilla. Keni nenforumin fetar per te treguar perdellimin tuaj. Jo cdo nenforum do ndyhet me tema fetare. Shkrimet te tilla do fshihen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Per mendimin tim, eshte e drejte e cdo njeriut qe te beje cfare te doje me veten e tije. Nuk e di perse i shani ju keta, mund ti jepni verejtjet e juaja, por jo edhe ti shani, se ata juve nuk ju kane bere asgje. Liria e tjetrit i ka kufijte deri aty ku cenohet liria ime.

Ps. une kete postim e kam bere sot diten dhe ky postim eshte plotesisht brenda temes, prandaj nuk ka qene nevoja te fshihet. Uroj qe te mos fshihet prap.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •