Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13

Për: Njerëzit që nuk besojnë në Holokaust dhe evolucion - janë të rrezikshëm!

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pershendetje SaS,
    atehere nuk ka asnje fakt qe te mund te te beje te mendosh se Hitleri donte te shfaroste hebrenjte mbi bazen e teorise se evolucionit, ishte cdo gje arsye ekonomiko-politike.
    Por edhe nese e marrim te mirqene ate qe thua ti, i bie qe vete hitleri besonte ne teori evolucioni, dhe ne te njejten kohe shfarosi hebrenjete,
    kurse artikulli flet per kombinimin "nuk beson ne holokaust dhe nuk beson ne evolucion". Jane dy gjera qe sinqerish nuk arrij t'i bej lidhjen mes besimit ne holokaust dhe besimit ne evolucion.
    Une psh besoj ne evolucion dhe nuk besoj ne holokaust, si i bie tani, une jam apo nuk jam i rrezikshem, po sikur te besoja ne holokaust dhe te mos besoja ne evolucion si do isha?
    si shumica e njerezve me mend...tentim shfarosjen e hebrenjeve nga ana e hitlerit mund ta argomentoje çdokush pasi qe ekzistojne fakte, derisa teorine e evoluzionit nuk mund ta argumentoje askush, as vet DarviLLI po te ishte gjalle...
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Me duket pak tendencioze dhe jo e drejte menyra se si shitet kjo teme.
    Dicka qe besohet, eshte emocionale ndoshta dhe personale. Shkenca nuk ka nevoje per tu besuar, ajo eshte ashtu sic eshte. Ti, ose duhet ta mesosh ate ose te shkosh ne "..." sepse asaj nuk i behet vone fare se c'beson ti.
    Asnje nuk beson ne Evolucion, thjeshte ai eshte nje fakt shkencor ... dhe nje fakt shkencor nuk ka nevoje te besohet. Ai eshte FAKT. Pike
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Gazetat shqiptare te hapin barkun me gomarlliqet qe botojne. Ky i ashtuquajtur lajm ka mbi 3 vjet qe eshte llomotitur neper internet dhe Donald Prothero eshte nje nga ata "akademiket" debila qe nuk luan nga istikami dhe sikur t'i vesh faktin mu perpara surratit.

Tema te tilla me te vertete mbushin forumin kot me budallalliqe.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •