Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 189

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

Epo ky eshte mendimi im. Te pelqen apo ste pelqen, ai eshte problemi jot. Mjaft na cartallose koken derr derr.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Lutem zotit ta ket baben gjall njaj 17 vjeci qe ka vdek kot a ajo zonja qe vdiq kot te ket nej djal krykcym
    jo ta vrasin ne peqin po tja qijne me moter me nan me gjyshe teze hall e ca ka e ca ska

dinamitin ja kisha fut shpise tijna para se te kisha varros Robin tem

as nuk i njof njata njerez qe kane vdek po kjo ngjarje me ka treondit shume se mund te kishte ken ajo zonja nana e jeme APO e kujt prej nesh ketu
    e sna kishte ra ner mend mandej me diskutu a ju kerku te motres fb APO fmn-ja.me pas frike me ba dy dit pushime ne vend tend se ik per lesh si pa gja te keq
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Shiu, edhe ti e ke nje damar te krisuri. Shkon nga shkon dhe prape e mbyll me plumbin. Jeta jote eshte me e shtrenjte se e nje idioti ne rruge. Be smart man! Jepe jeten vetem nese vertete te cenohet jeta e njeriut tend te dashur!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 30-07-2013 më 10:45
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Goldi,

a don nje teke raki thanash qe t'qetsohesh pak....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cfare kanuni ore? Abuzohet me fjalen kanun nga mengjesi ne darke. Ca dreq kanuni eshte ky? Kanuni ka nder dhe rregull, jo anarki dhe bjeri ti biem. Kjo qe ndodh sot eshte tipike arabe ne mentalitet. Ky nuk eshte nder familjar po kafsheri dhe deficence ndaj bashkejeteses ne nje shoqeri te civilizuar. Tjetra, mos permend kot kanunin se per tjeter kohe eshte shkruar dhe ne te tjera rrethana shoqerore ka vepruar.
    po cfar thua ne arabi te presin koken vetem per perdhunim lere per gjera te tjera me serioze. keto krime ne shqiperi pasoje e ngathtesis se shtetit per te vendosur ligjin. dritan dajti ka 3 vjet qe shtyn gjyqet deri sa ta nxjerin te pafajshem keto jan sinjale negative qe u japin krimineleve te ardhshem

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Shiu, edhe ti e ke nje damar te krisuri. Shkon nga shkon dhe prape e mbyll me plumbin. Jeta jote eshte me e shtrenjte se e nje idioti ne rruge. Be smart man! Jepe jeten vetem nese vertete te cenohet jeta e njeriut tend te dashur!
    Ne pergjithesi jam kunder dhunes por ama jane ca tipa ne shqiperi qe nuk marrin vesh me fjale se jane derra dhe vetem nga plumbi marrin vesh. Tani une me siguri nuk e di cfare tipash kane qene ata fieraket prandaj i lash te dyja opsionet e hapura.
    Moderator, e di vet ti...

Citim Postuar më parë nga ulne Lexo Postimin
    po cfar thua ne arabi te presin koken vetem per perdhunim lere per gjera te tjera me serioze. keto krime ne shqiperi pasoje e ngathtesis se shtetit per te vendosur ligjin. dritan dajti ka 3 vjet qe shtyn gjyqet deri sa ta nxjerin te pafajshem keto jan sinjale negative qe u japin krimineleve te ardhshem
    Une se marr vesh, me duket trashesia eshte kthyer ne virus ketu ne forum. Per ca shkruaj une e per ca te komentojne te tjeret. Hajde merre vesh. Merru me temen me mire o ulne, lere se ca shkruaj une.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne Shqiperi vihet re nje kontrasti madh ne menyren se si familja shqiptare edukon vajzen e djalin. Familja shqiptare kryesisht merret vetem me nderin e vajzes, duke lene pasdore totalisht djemte. Sipas familjes shqiptare vetem vajza mund ta turperoje familjen. Djemte jane te lire te bejne c 'te duan. Dalin sa here te duan. Kthehen ne shtepi kur te duan. Shoqerohen me ke te duan. Kane liri absolute. Djemte me mire te themi i edukon lagja. Kjo eshte arsyeja pse habitemi kur shikojme qe nga prinder familje te mira dalin djem problematike.
    - ne gjitha trojet Shqiptare eshte kjo dukuri , jo vetem ne shqiperi .
    - une jam nga Kosova dhe keshtu kam plot fqinje qe vajzat e tyre nuk guxojn nje ze ma te voglin ta qesin.
    ndersa meshkuj , dalin , hecin , pijn , rrijn , festojn , etj etj , plus baballart e tyre per djemt e vet i qmojn i hypin ne qiell edhe duke then : ej ej djali jem me ka dy femra...po del me njo spi pelqen , po del me tjetren , e djali i babes bre , sokoli babes....bla bla bla , ndersa vajzen qe e ka ushtrojn vetem dhun ne te , tregonte vet gruaja e tij , ajo thonte se te qohen ne mengjes edhe djemt edhe burri vetem e godasin shuplaka shkelma , pse je vesh keshtu , pse je vesh ashtu , pse fola me at djali , qka e shikove ket djalin , pse rrishe aty , pse nuk rrishe ketu .....rrac e flliqt.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une nje gja skuptoj
    ma pyt ate Person qe ditka historine nese mu me rrahin tre fierak me bajn *** krejt
    cne qe une vras njerez kot e nuk vras personat qe me rrahen ?
    keshtu eshte kur nuk ke shenjester per kete e ka fajin sala qe nuk i stervit njerzit te gjuajne mire me arme si ne koh te enverit
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Ne kete rast e ka patur hak plumbin ngacmuesi, por perseri duhej te mos e hante ajo gruaja qe nuk kishte faj.
    Ore c fare po flisni ? Ne shqiperi ne fakt te gjitha problemet burojne nga mos respekti i gjes me absolute , e cila eshte jeta .

Me cudit tej mase nje minorance e madhe qe e ka kaq te lehte te thote qe ky meritonte plumbin apo jo . Behet e qarte procesi si aj 18 vjecar mori jeten e 3 njerezeve ... kurre shikon keto lloj komentesh le me pastaj per llumin e shoqerise shqiptare .

Thirini mendjes mire edhe kuptoni se po eshte kaq kollaj edhe e justifikuheshme te merret jeta e njerjut , sot populsia globale do ishte ne zhdukje .

Une e coj edhe nje hap me tutje duke propozuar qe kushdo vret per vet giyqesi duhet te denohet minimalisht me burgim te perjetshem .

Mentalitet tribal fatkeqsisht ku jeta e nje njerut vlen me pak se nderi absud klanor osman i motres . Vari leshet
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 30-07-2013 më 20:42

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •