Epo ky eshte mendimi im. Te pelqen apo ste pelqen, ai eshte problemi jot. Mjaft na cartallose koken derr derr.
Epo ky eshte mendimi im. Te pelqen apo ste pelqen, ai eshte problemi jot. Mjaft na cartallose koken derr derr.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Lutem zotit ta ket baben gjall njaj 17 vjeci qe ka vdek kot a ajo zonja qe vdiq kot te ket nej djal krykcym
jo ta vrasin ne peqin po tja qijne me moter me nan me gjyshe teze hall e ca ka e ca ska
dinamitin ja kisha fut shpise tijna para se te kisha varros Robin tem
as nuk i njof njata njerez qe kane vdek po kjo ngjarje me ka treondit shume se mund te kishte ken ajo zonja nana e jeme APO e kujt prej nesh ketu
e sna kishte ra ner mend mandej me diskutu a ju kerku te motres fb APO fmn-ja.me pas frike me ba dy dit pushime ne vend tend se ik per lesh si pa gja te keq
JO SEKS PARA MARTESE
Shiu, edhe ti e ke nje damar te krisuri. Shkon nga shkon dhe prape e mbyll me plumbin. Jeta jote eshte me e shtrenjte se e nje idioti ne rruge. Be smart man! Jepe jeten vetem nese vertete te cenohet jeta e njeriut tend te dashur!
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 30-07-2013 më 10:45
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Goldi,
a don nje teke raki thanash qe t'qetsohesh pak....![]()
paqen, e sjell vetem drejtsia
po cfar thua ne arabi te presin koken vetem per perdhunim lere per gjera te tjera me serioze. keto krime ne shqiperi pasoje e ngathtesis se shtetit per te vendosur ligjin. dritan dajti ka 3 vjet qe shtyn gjyqet deri sa ta nxjerin te pafajshem keto jan sinjale negative qe u japin krimineleve te ardhshem
Moderator, e di vet ti...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
- ne gjitha trojet Shqiptare eshte kjo dukuri , jo vetem ne shqiperi .
- une jam nga Kosova dhe keshtu kam plot fqinje qe vajzat e tyre nuk guxojn nje ze ma te voglin ta qesin.
ndersa meshkuj , dalin , hecin , pijn , rrijn , festojn , etj etj , plus baballart e tyre per djemt e vet i qmojn i hypin ne qiell edhe duke then : ej ej djali jem me ka dy femra...po del me njo spi pelqen , po del me tjetren , e djali i babes bre , sokoli babes....bla bla bla , ndersa vajzen qe e ka ushtrojn vetem dhun ne te , tregonte vet gruaja e tij , ajo thonte se te qohen ne mengjes edhe djemt edhe burri vetem e godasin shuplaka shkelma , pse je vesh keshtu , pse je vesh ashtu , pse fola me at djali , qka e shikove ket djalin , pse rrishe aty , pse nuk rrishe ketu .....rrac e flliqt.
Vv - Palaço+LISBA :D
Ore c fare po flisni ? Ne shqiperi ne fakt te gjitha problemet burojne nga mos respekti i gjes me absolute , e cila eshte jeta .
Me cudit tej mase nje minorance e madhe qe e ka kaq te lehte te thote qe ky meritonte plumbin apo jo . Behet e qarte procesi si aj 18 vjecar mori jeten e 3 njerezeve ... kurre shikon keto lloj komentesh le me pastaj per llumin e shoqerise shqiptare .
Thirini mendjes mire edhe kuptoni se po eshte kaq kollaj edhe e justifikuheshme te merret jeta e njerjut , sot populsia globale do ishte ne zhdukje .
Une e coj edhe nje hap me tutje duke propozuar qe kushdo vret per vet giyqesi duhet te denohet minimalisht me burgim te perjetshem .
Mentalitet tribal fatkeqsisht ku jeta e nje njerut vlen me pak se nderi absud klanor osman i motres . Vari leshet
Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 30-07-2013 më 20:42
Krijoni Kontakt