Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 92
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Pėr: Cilat jane arsyet e humbjes se demokrateve ne zgjedhje?

Citim Postuar mė parė nga njeriuxp Lexo Postimin
    , sepse Euro atehere ishte per 100 euro 110 mije leke nga rroga, sot eshte per 100 euro 140 mije leke nga rroga.
    Po pse dhe per kembimin e euros e ka fajin berisha!?
    MOS I NDY TEMAT no name

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Nuk tha njeri qe s'do te kete taksa. Mos manipulo. Te djathtet e forumit ngaqe jetojne jashte s'e kuptojne dot se pse gjithe shqiperia votoi kunder Berishes sic nuk eshte poshteruar asnjeri ne gjithe historine zgjedhore te Shqiperise, ndaj dhe flisni keshtu.
    Ti thua qe nuk je militant i ps,ti je me tej se militanti me keto qe thua.kete e vertetojne dhe postimet qe ke bere qe kur je regjistruar,vetem te temat politike.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Po pse dhe per kembimin e euros e ka fajin berisha!?
    Po, sepse eshte dobesuar leku. Leku u dobesua edhe me dollarin, nderkohe qe dollari nuk u forcua, perkundrazi, u dobesua shume prej ekonomise. Kush ka merite qe monedha te tjera kane qene me te forta se euro dhe dollari, te cilat kane pasur kriza e jane dobesuar me te gjitha monedhat e tjera? Sigurisht qe qeverite e atyre vendeve qe kane pasur ekonomi te mire.

Sa per dijeni, une ne 2005 merrja 400 mije leke rroge dhe me ate rroge i blija gjerat tri here me lire, paguaja drita e uje dy here me pak.

Sot rroga eshte po aq te privati dhe gjerat jane tri here me shtrenjte. Vaji atehere bente vetem 1000 leke, sot eshte 2200 e siper. Buka bente 500, sot eshte 1000. Keshtu qe heqja e Berishes ishte domosdoshmeri, sepse vetem me merrte leke nga rroga duke shtuar taksat mbi cdo mall e duke rritur cmimet, pa me dhene si kembim nje ekonomi me pune te reja me rroga te mira.
    Eshte pikerisht ky naivitet qe une e konsideroj si komedi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Ti thua qe nuk je militant i ps,ti je me tej se militanti me keto qe thua.
    Po me thua qe s'eshte poshterim te mos fitosh ne asnje qark? Kur eshte bere ndonjehere harta e shqiperise njengjyreshe? Kush ka fituar ndonjehere 3\5-tat plebishitare?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Eshte pikerisht ky naivitet qe une e konsideroj si komedi.
    Eshte fakt, zoteri. Rroga te privati jane njesoj, cmimet jane tri here me te larta. Mua kaq me intereson, paraja qe hyn ne shtepine time. Berisha vetem m'i pakesonte. Kaq. S'po them qe jam i sigurt qe Rama do t'i permiresoje, por Berisha vit per vit m'i pakesonte, e ne fushate tha qe cmimet do te rriten prape, sepse eshte metode europiane. Ndaj duhej hequr se s'ben. Dhe gjithe populli e mendon si une, nga vermoshi ne konispol. Vetem ju te forumeve qe s'e keni idene c'ndodh ketu flisni kot me kot, nga padija.

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Po me thua qe s'eshte poshterim te mos fitosh ne asnje qark? Kur eshte bere ndonjehere harta e shqiperise njengjyreshe? Kush ka fituar ndonjehere 3\5-tat plebishitare?
    Nje tjeter fakt qe verteton militantizmin histerik nga ana jote,cfare te them une dhe cfare pergjigjesh ti. Po i bie patkoit ne vend ti biesh gozhdes.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Nje tjeter fakt qe verteton militantizmin histerik nga ana jote,cfare te them une dhe cfare pergjigjesh ti. Po i bie patkoit ne vend ti biesh gozhdes.
    Ore, ti the qe une jam militant sepse thashe qe Berisha u poshterua. Une po te them qe eshte fakt qe u poshterua, s'ka lidhje te qenit militant apo jo. U poshterua dhe pike, s'ka qene ndonjehere harta e shqiperise e gjitha nje ngjyreshe.

Eshte fakt, zoteri. Rroga te privati jane njesoj, cmimet jane tri here me te larta. Mua kaq me intereson, paraja qe hyn ne shtepine time. Berisha vetem m'i pakesonte. Kaq. S'po them qe Rama do t'i permiresoje, por Berisha vit per vit m'i pakesonte, e ne fushate tha qe cmimet do te rriten prape, sepse eshte metode europiane. Dhe gjithe populli e mendon si une, nga vermoshi ne konispol. Vetem ju te forumeve qe s'e keni idene c'ndodh ketu flisni kot me kot, nga padija.
    Jo mer cne tja kem idene une. Se une jetoj ne Mars dhe shteti ku jam une nuk ka taksa fare, nuk ka rritje cmimesh dhe as ndryshime ekonomike sipas trendit global. Ne ndryshim nga ty aty ku jetoj une ka nje Edi Rama prej kohesh dhe qe i dridhet buza shume per popullin e vet dhe ja ka bere jeten shesh me lule. A te mjeret ju per trute qe keni. Eshte pikerisht injoranca e popullit nga Vermoshi ne Konispol qe i jep dore te lire atyre politikaneve aty te tallin menderen nga mengjesi ne darke. Me qesharakja eshte qe ti perpiqesh te argumentosh dicka por ne fakt perserit si papagall sloganet e fushates se PS-se. Ne nje kohe qe sje ne gjendjen me minimale te shpjegosh (vetes ne rradhe te pare) arsyet pse ndodhi ndryshimi ne gjendjen ekonomike, faktoret dhe cfare mundesirash dalin tani me rotacionin e pushtetit. Mundohu tja gjesh kuptimin kesaj, pastaj vazhdo me tifozerira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Jo mer cne tja kem idene une. Se une jetoj ne Mars dhe shteti ku jam une nuk ka taksa fare, nuk ka rritje cmimesh dhe as ndryshime ekonomike sipas trendit global. Ne ndryshim nga ty aty ku jetoj une ka nje Edi Rama prej kohesh dhe qe i dridhet buza shume per popullin e vet dhe ja ka bere jeten shesh me lule. A te mjeret ju per trute qe keni. Eshte pikerisht injoranca e popullit nga Vermoshi ne Konispol qe i jep dore te lire atyre politikaneve aty te tallin menderen nga mengjesi ne darke. Me qesharakja eshte qe ti perpiqesh te argumentosh dicka por ne fakt perserit si papagall sloganet e fushates se PS-se. Ne nje kohe qe sje ne gjendjen me minimale te shpjegosh (vetes ne rradhe te pare) arsyet pse ndodhi ndryshimi ne gjendjen ekonomike, faktoret dhe cfare mundesirash dalin tani me rotacionin e pushtetit. Mundohu tja gjesh kuptimin kesaj, pastaj vazhdo me tifozerira.
    Nese ti fyen shqiptaret nga vermoshi ne konispol vetem per te mbrojtur nje politikan me militantizem te verber, une refuzoj te flas me nje antishqiptar, kur ne kemi kaq vjet qe rropatmi per shqiptarine duke punuar ne kushte shume te veshtira, e ti rri andej ne fushat me lule. klm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriuxp : 26-06-2013 mė 10:32

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •