Po, sepse eshte dobesuar leku. Leku u dobesua edhe me dollarin, nderkohe qe dollari nuk u forcua, perkundrazi, u dobesua shume prej ekonomise. Kush ka merite qe monedha te tjera kane qene me te forta se euro dhe dollari, te cilat kane pasur kriza e jane dobesuar me te gjitha monedhat e tjera? Sigurisht qe qeverite e atyre vendeve qe kane pasur ekonomi te mire.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Eshte fakt, zoteri. Rroga te privati jane njesoj, cmimet jane tri here me te larta. Mua kaq me intereson, paraja qe hyn ne shtepine time. Berisha vetem m'i pakesonte. Kaq. S'po them qe jam i sigurt qe Rama do t'i permiresoje, por Berisha vit per vit m'i pakesonte, e ne fushate tha qe cmimet do te rriten prape, sepse eshte metode europiane. Ndaj duhej hequr se s'ben. Dhe gjithe populli e mendon si une, nga vermoshi ne konispol. Vetem ju te forumeve qe s'e keni idene c'ndodh ketu flisni kot me kot, nga padija.
Jo mer cne tja kem idene une. Se une jetoj ne Mars dhe shteti ku jam une nuk ka taksa fare, nuk ka rritje cmimesh dhe as ndryshime ekonomike sipas trendit global. Ne ndryshim nga ty aty ku jetoj une ka nje Edi Rama prej kohesh dhe qe i dridhet buza shume per popullin e vet dhe ja ka bere jeten shesh me lule.A te mjeret ju per trute qe keni. Eshte pikerisht injoranca e popullit nga Vermoshi ne Konispol qe i jep dore te lire atyre politikaneve aty te tallin menderen nga mengjesi ne darke. Me qesharakja eshte qe ti perpiqesh te argumentosh dicka por ne fakt perserit si papagall sloganet e fushates se PS-se. Ne nje kohe qe sje ne gjendjen me minimale te shpjegosh (vetes ne rradhe te pare) arsyet pse ndodhi ndryshimi ne gjendjen ekonomike, faktoret dhe cfare mundesirash dalin tani me rotacionin e pushtetit. Mundohu tja gjesh kuptimin kesaj, pastaj vazhdo me tifozerira.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nese ti fyen shqiptaret nga vermoshi ne konispol vetem per te mbrojtur nje politikan me militantizem te verber, une refuzoj te flas me nje antishqiptar, kur ne kemi kaq vjet qe rropatmi per shqiptarine duke punuar ne kushte shume te veshtira, e ti rri andej ne fushat me lule. klm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriuxp : 26-06-2013 mė 10:32
Krijoni Kontakt