Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 23-06-2013 më 15:50
Feelings change - memories don't.
Une ofrova dicka, te pakten me konkrete se deshira jote per te etiketuar njerin qelbesire e tjetrin shpetimtar. Dhe ke? Edi Ramen. Nga nje ane kam qejf qe ta marre pushtetin ai psikopat dhe t'i bjeri kokes te pareve pikerisht atyre qe ulurisnin emrin e tij
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
LSI ka paguar 50 000 leke per nje vote .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E si mund te behen zgjedhjet me ndershmeri kur del lideri i forces politike dhe shpall direkt sa mbaruan zgjedhjet se fitoi? Mbi cfare bazash e jep ai kete deklarate dhe cfare serioziteti mund te kete nje njeri qe sillet ne kete menyre? Ben mu qe ai pergatit terrenin per te kontestuar rezultatin.
Dikush merr pagesen 50 mije leke dhe shkon
te dhoma e fshehte e votimitdhe ben si don,nuk
e shkon njeri dhe mund te votoje per demokratet.
Nuk shoh ndonje garanci te pagesat.Si mund ta vertetoje
PSI-ja qe gjithe robte e paguar kane votuar per LSI-ne
dhe jo ndonje parti tjeter?Ky fond lekesh qe paguan
njerezit nga ka ardhur?Mund te kete tipa qe marrin
50mije lekshin dhe nuk shkojne te votojne fare,
ose abstenojne ne kutitee votimit lol.
Ose futen te dhoma e fshehte dhe nuk hedhin
asnje vote ne asnje kuti.lol
Pastaj dalin nga dhoma.Votove? Ehe,votova, lol.
Shkon ne ndonje klub me shoqeri dhe i prish ato 50mije
duke pire,dehet
derisa te behet avion vuuuuu.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 23-06-2013 më 16:47
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Si s'na ofron njeri ne ato 50.000? Fat i poshter. D
Krijoni Kontakt