Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Pėr: Ekzekutohet femija se foli kunder Allahut

Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Darius po ky postim cpati qe ma fshive? Fshije ato me larte qe jan ofendime leje kete timin. Mos dash ti meson dikush tjeter nga keto fjale.

Mos na genjeni me foto-montazhe. Tregojani fytyren femijut ashtu edhe emrin e mos na dezinformoni... lexoni fotografin dhe pastaj njihuni mire me kete femijen..

2:111. Ata edhe thanė: "Kurrsesi nuk ka pėr tė hyrė kush nė xhennet, pėrveē atij qė ėshtė jehudi ose i krishter! Ato janė fantazi tė tyre"! Thuaju: "Sillni argumentin tuaj (ēka thoni) po qe se jeni tė drejtė"?
    2:120. As jehuditė, e as krishterėt kurrė nuk do tė jenė tė kėnaqur me ty deri sa ta pasosh fenė e tyre. Thuaju: "Udhėzimi i All-llahut ėshtė udhėzim i drejtė. E nėse pasi qė tė ka ardhur ty e vėrteta shkon pas mendimeve tė tyre, nuk ka kush tė tė ndihmojė e as tė mbrojė nga All-llahu".
    2:121. Atyre, tė cilėve ua dhamė librin dhe tė cilėt e lexojnė drejt ashtu si ėshtė, ata e besojnė atė (Kur'anin). E ata qė e mohojnė atė, tė tillėt janė ata qė dėshtuan (nė Dunja e nė Ahiret).
    2:135. Ata (ithtarėt e librit) thanė: "Bėhuni jehudi ose tė krishterė, e gjeni rrugėn e drejtė"! Thuaj: "Jo, (asnjėrėn) por fenė e drejtė tė Ibrahimit qė ai nuk ishte nga idhujtarėt".
    Pse po postoni keso pamje te dhunshme dhe te tmershme??,qka kjo te perbashket me ne shqipetaret??,pse na sjellni keso pamje nga Bota e huaj e dhunshme dhe shtazore??,ata qe bejne keso vepra jane te mallkuarit.zullumqaret qe asgje te perbashket nuk ka me fen islame,ju lutem qe Moderatoret e keti forumi ta eliminojne ket teme sepse shpirti nuk po e mban ket peshe te fotos,pastaj keni kujdes se keto pamje i shiqojne edhe femijet tane!!!!!!!
    VENI,VIDI,VICI

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Darius feja islame nuk eshte e dhunshme,sikur te kishte qen e dhunshme une i pari isha distancu nga kjo fe,Darius ka shume ryma fetare ekstremiste te cillat mbjellin dhun dhe vdekje ne me ato fe distancohemi ne nuk kemi asgje te perbashket me ata.
    Zotri Darius feja eshte qeshtje personale dhe ne Demokraci duhet te gjithe sipas deshires ti lutemi dhe ta adhurojme Zotin,Perendin e cila na dhuron Jete,Paqe ,Drejtesi dhe dashuri,Zoti yne i meshirshem na mundeson qdo dite te jetojme ,ai na furnizon me mirsit dhe begatit te cilat ne i shfrytezojme per jete,dhe keto begati ne besimtaret dhe atdhetaret duhet ti gezojme sepse me mund dhe djeres i gezojme,prandaj e kemi obligim secili besimtare ashtu se paku mendoje te jet tolerant dhe ne menyr te kulturuar dhe civilizuse te dikutoj per te gjitha problemet kombetare dhe fetare.
    Besimtaret jan njerze tolerant dhe shum pendohen kur ata gabojn pa dije,Falja eshte virtyt i cili na ben te shkelqejme dhe na ben te jemi me afer Zotit krijuesit ton,qe kemi lexuar ne librat e shenjet,une kam lexuar edhe Biblen por Kuranin e lexoj vashdimishte une nuk kam mundur te gjej qe ne duhet te jemi te dhunshem me fetaret tjer pasuesit te librave te shenjeta,kurse ka individ qe munden te bejne keqkuptime pasi atje ka edhe pakjartesina te medha,por meshiruesi na kshillon qe ti pyesim dijetaret per pakjartesina,ne jemi njerze qe mundemi edhe te bejme gabime,por duhet te ruhemi nga Djalli i cili mundohet te bej pervete secilin person me mashtrime dhe intriga duke u munduar Zullumqarve dhe balagjive tu zbukuroj veprat e shemtuare,,,
    Fehmi une personalisht skam asnje simpati per fete, te cfaredo lloji qofshin. E kam thene, them dhe do e them deri ne fund: Fete jane nje menyre kontrolli qe ushtrohet ndaj masave. Kur vjen puna tek feja myslimane, nga gjithe keto postime, ngjarje qe ndodhin, probleme qe krijohen etj, jam bere kurioz per te pare se nga vjen kjo psikologji dhune dhe pse gjithmone shkaktaret jane te fese myslimane. Dhe qe thua ti qe sthe gje fare, fillova te kerkoja ato momente qe flasin per dhune ne librin tuaj te shenjte. Cudia me e madhe ishte qe jo vetem qe gjeta (sic mund te kete fraza te tilla dhe ne libra te tjera te shenjta) po gjeta shume me teper sesa mendoja. Majde ishin kopje te sakta te akteve qe kryehen sot. Gjithmone me ka bere pershtypje natyra ekspansioniste e kesaj feje dhe pse-ja e izolimit dhe mos pranimit te nderthurjes me kulturat e tjera (jo pjese te fese). Dhe serisht pergjigjen per kete e gjeta po ne te njejtin liber. Menyra sesi konsiderohen jo myslimanet, menyra sesi ne absolut cdo mysliman eshte pjese e vellazerise (qe shpjegon natyren tribale dhe te myslimaneve shqiptare dhe ngercit pothuajse histerik te tyre per te marre krahun e cdo myslimani ne bote, pavaresisht nga kombesia...gje qe mund te shpjegoje fare mire dhe qenien pro pushtimit osman etj), gjuha tejet e ashper qe perdoret dhe ajo qe ka me shume rendesi, justifikimi totalisht i dhunes ndaj jo myslimaneve.

Kam lexuar kaq shume fraza nga ato te kuranit sa te jem ne gjendje te krijoj mendimin tim personal qe kjo fe bazohet ne nje psikologji dhune (pavaresisht nga te tjera momente qe mund te flasin pozitivisht per marrdheniet me njeri tjetrin, zotin etj). Dhe nje fe qe bazohet ne nje psikologji dhune, gjeneron dhune. Dhe faktikisht e kemi kete realitet sot. Mund te vazhdoj te postoj e te shkruaj fakte, dokumenta, foto, statistika sa te mbush dhjetra faqe ne forum. Perfundimi do jete qe do kete njerez qe do jene pro, do kete dhe te tjere qe do kundershtojne (kryesisht myslimanet) sepse ndihen te ofenduar ne besimin e tyre. Pra e kam te qarte fare mire sesi mund te perfundoje tema. Por sidoqe te shkojne gjerat, nje fakt nuk ka per te ndryshuar kurre tek une, menyra sesi arrita ta shoh fytyren e vertete te islamit dhe problemet qe shkakton ne realitetin e sotem. Per mua si Darius eshte fe e dhunes, gjeneron dhune, predikon urrejtje dhe jo tolerance dhe si e tille duhet te eleminohet nga shoqeria njerezore pasi eshte kancer.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Pse po postoni keso pamje te dhunshme dhe te tmershme??,qka kjo te perbashket me ne shqipetaret??,pse na sjellni keso pamje nga Bota e huaj e dhunshme dhe shtazore??,ata qe bejne keso vepra jane te mallkuarit.zullumqaret qe asgje te perbashket nuk ka me fen islame,ju lutem qe Moderatoret e keti forumi ta eliminojne ket teme sepse shpirti nuk po e mban ket peshe te fotos,pastaj keni kujdes se keto pamje i shiqojne edhe femijet tane!!!!!!!
    Cdreqin ke ti tani? femijet e juaj pa e pare fotografin e rreme ne postimin e pare s'arrine ne postimin e fundit te shohin fotografine time.

Jeni mbush me dezinformata... e vertetja ju dhemb fotografia ime e dhunshme eshte vetem pse shkruan historia se kush eshte dhe kush e ka vra kete femije te mjere. ndersa fotografia e pare eshte e mire sepse eshte vra simbas jush nga muslimanet... turp tju vije sa haptas e mbuloni te paverteten dhe e sulmoni te verteten

3:71. O ithtarėt e librit, pėrse, duke qenė se ju e dini tė vertetėn e ngatėrroni me gėnjeshtrėn dhe e fshihni realitetin?
    Fjale nga Kurani qe ju duket juve sikur une edhe muslimanet tjere jo.. Nese ne jemi qe ofendojme dhe te keqinje.. Ky, Kurani, eshte mrekulli.. Ky na ka mesuar neve se kush jane ne te vertet personat qe po e prishin boten...
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Strange, gabimisht fshiva serisht postimin tend sepse nuk e pashe foton qe ishte rregulluar. Nuk me hapet barku as te fsheh manipulime fotosh e as te nxjerr islamin me keq sesa e mendojn qe eshte. Arsyeja mbete e thjeshte: Ne forum duhen evituar pamje aq brutale. Asnje arsye tjeter ska.

Pra postoje foton sa here te duash po edito pjesen e fytyres.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466

Rren duhet te jete, paska emrin edhe Mohammad..
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Strange, gabimisht fshiva serisht postimin tend sepse nuk e pashe foton qe ishte rregulluar. Nuk me hapet barku as te fsheh manipulime fotosh e as te nxjerr islamin me keq sesa e mendojn qe eshte. Arsyeja mbete e thjeshte: Ne forum duhen evituar pamje aq brutale. Asnje arsye tjeter ska.

Pra postoje foton sa here te duash po edito pjesen e fytyres.
    Ok Darius po e pranoj kerkim faljen. Vetem se keshtu veproni gjithmone, sdu as te te ofendoj as dicka tjeter vetem kerkoje nga ti dhe te tjeret. qe para se te ofendoni muslimanet ti njihni ata... ashtu sic bere me fotografin time qe e fshive pa e pare fare.. ashtu po beni dhe me islamin dhe muslimanet.. pa na njofte fare po na ofendoni.. shpresoje te te mbete ne mendje kjo fjali...

PS: Postimin tend ofendues e kishe rregulluar pak.. ate te "diellit" ende jo.. nejse ti je drejtesia ketu.. spo te perzihem ne punet tua..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 13-06-2013 mė 14:50

Zoteri une nuk ofendoj njeri. Eshte tjeter gje qe nese ty nuk te pelqen nje konstatim qe bej une dhe e merr per ofendim. Po ne kete forum kam anatemuar fene e krishtere per inkuizicionin dhe krimet e bera ndaj njerezimit sidomos kultures se lashte te jo te krishtereve qe e shkaterruan dhe e fshine pothuajse komplet nga faqja e dheut. Tani mund te dale ndonje katolik e te thote qe Darius po me ofendon por nuk kam une faj qe fete behen shkaktare per krime nga me makabret. Pra nuk ofendon Darius por jane faktet ato qe flasin ne dem te besimeve tuaja.

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Ky, Kurani, eshte mrekulli.. Ky na ka mesuar neve se kush jane ne te vertet personat qe po e prishin boten...
    Nje pyetje e thjesht:- Kush po e prish boten sipas teje dhe sipas kuranit ?

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar mė parė nga gilberto Lexo Postimin
    Nje pyetje e thjesht:- Kush po e prish boten sipas teje dhe sipas kuranit ?
    E ke falas Kuranin. Merre, lexoje dhe do ta kuptosh..

Po mire ndonje llaf qe i denon keto akte eshte thene, apo po i fshi Darius te gjitha?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •