Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 141

Pr: Lvizja Bashkohu se ka n qejf Sknderbeun

Citim Postuar m par nga angmokio Lexo Postimin
    Jo vetem si moderator por dhe si anetare i thjeshte i ketij forumi asnjehere nuk kam folur dicka qe tregon jorespekt per figuren e Skenderbeut apo Nene Terezes.

Shembull ke nje postim timin per Nene Terezen p.sh.

Meqe jemi akoma te vlerat e ketij forumi. Ti si supermoderator i ketij forumi ke pare se si ofendohen figurat me te rendesishme fetare te Muslimaneve sikur profeti ''Muhamed'' a.s ? Pse nuk i drejtohesh plot moderatoreve te Krishtere te ketij forumi qe nuk kane lene fjale ordinere pa perdorur per fene Islame por kapesh fort vetem pas figures se Skenderbeut ku personalisht asnjehere nuk kam perdorur ndonje fraze ofenduese ndaj tij.
    Forumi Shqiptar nuk eshte forum fetar dhe as promovon vlera fetare. Nese ty te ka rene ne sy dicka qe ste pelqen tek moderatoret e tjere atehere drejtohu tek admini. Ndersa une si smod jam ai qe te terheq vemendjen ty, jo ti mua!!!

Une nuk jam historian dhe asnjehere nuk kam bere rolin e ekspertit ne teorite qe kam sjellur ne lidhje me figuren e Skenderbeut. Opinionet per figuren e Skenderbeut ne cdo debat televiziv neper televizonet Shqiptare perhere kane qene te nxehta. Nese ti ke deshire qe ne kete forum te diskutojne vetem pala qe kane te njejtim mendim me ty atehere na thuaj dhe nuk diskutojme me per Skenderbeun.
    Se kush eshte figura me e dashur dhe e respektuar per mua nuk ma imponon as Youtube,as Google e as Forumi Shqiptar.

P.s Se fundmi , nese mendon se vlerat e ketij forumi varen duke mbyllur gojen dhe te pranoj nje realitet tjeter nga ai qe besoj , qe sot jap doreheqjen nga pozicioni i moderatorit.
    Qe ti nuk je historian kete e di por ska nevoje te jesh i tille per te diskutuar, pra problemi nuk qendron ketu por tek paanshmeria e pretenduar mbi figuren e Skenderbeut qe ben dhe qe e rrezon po vete kur thua qe figura e dashur nuk imponohet as nga youtube as nga google dhe as nga Forumi shqiptar. Ketu je kryekeput gabim sepse e tregon qarte mendimin qe ke. Mua nuk me intereson asnje pale qe mendon si mua. Mos fol si kalama nese pretendon te merresh seriozisht. Mua me intereson qe disa antare ne forum mos luajne me ndjenjat dhe respektin qe ka shumica e forumit dhe e popullit per figurat tona kombetare. Dhe perpiqem me aq sa di dhe kam mundesi te ndihmoj me informacion dhe jap kontributin tim qe keta antare te mesojne dicka me shume. E fundit, asnje vlere ne forum nuk kerkon mbyllje goje por kerkon moralitet dhe respekt. Ti mund te interpretosh vleren si te duash, mund te krijosh apo enderrosh per shume realitete fiktive, mund te kerkosh me cdo kusht te rishkruash histori apo te krijosh nje te tille si pjelle e fantazise tende por kjo nuk do te thote se e ke kete te drejte ne raport me te tjeret. Dhe figura e moderatorit te ve perpara nje detyrimi per te respektuar vlerat per te cilat po flasim. Nese nuk e gjykon veten te afte t'i permbahesh ketyre atehere leshoje pozicionin e moderatorit. Kjo te them te drejten nuk me gezon, perkundrazi me ben te ndihem i deshtuar pasi jam une ai qe te propozova te beheshe moderator.

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Antarsuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosov
    Postime
    248

Pr: Lvizja Bashkohu s'e ka n qejf Sknderbeun

Ketyre te levizjes bashkohu do t'ja bleja nje bilete nje kahshe per ne arabi ta ckerdhejne mendjen atje, keshtu do ja beja janulles s'bashku me priftet grek per ne junanistan.

Eshte skandal!
    Pra moderator apo jo, kur nje eshte mysliman qenka i destinuar te mohoje rrolin e Gjergjit te Madh te shqiptareve...
    O do ta minimizoje ose do te flase vaket aq sa ta zbehe fare, o do te dale hapur kunder o do te sillet di budalla per ti kaluar rrotull,
    por kurre hapur nuk do te pranoje qe sot nese ka shqiptar dhe Shqiperi, kjo fale Kastriotit Skenderbe, kemi flamurin jo rastesisht apo
    fale kuzbabes, o sulltanit me hordhite e tij "te pamposhtura" qe turperisht i levdon nje ketu qe na shet dengla..., por qe flet me zell te madh
    per zaptimin turk si nje perparim per popullin shqiptar...
    Ata mysliman qe figuren e Skenderbeut e kane hale ne sy, e ulin vetem prej fese se tyre qe i'a imponon..., por qe s'kane kurajo ta pranojne,
    keshtu i bejne sdredha plumbit si puna e jevgut!
    Le te rrijne te qete, kudo qe te jete skulptura e Gj. Kastriotit aty nuk eshte vetem per neve por edhe si per tu kujtuar atyre per tradhetine e te pareve
    qe harruan stergjysherit..., kjo tradheti vazhdon edhe sot..., pasi s'me vjen keq qe kane nje fe tjeter me te paret por qe luftojne simbolet e kombit!!!
    Simbolet e kombit tone jane besa dhe feja, jane flamuri dhe Gjergj Kastrioti..., jo me kot ka mbijetuar shprehja me e fameshme kur nje shqiptar i moem betohej
    per; Qiell e Flamur, ku s'duhet shume universitet te kuptohet se 'permbajtje ka, 'fare simbolizojne..., Qielli dhe Flamuri...
    Zoti dhe perkatesia fetare, jane identiteti i vetem i shqiptareve..., sot fatkeqesisht na dashkan te na e ndryshojne tipa qe vetem flasin shqip por mendojne harape!
    E kam fjalen jo per bashkebiseduesit tane ne kete forum, por per ato mendje armiqesore qe te mveshura me ofiqe dhe diplloma universitare, qe i kane kushtuar
    jeten dhe vepren e tyre kauzes qe sigurisht nuk i sherben shqiptarise..., flasin dhe ofendojne figurat kombetare, shtojne xixat me paqen ne Ballkan, akuzojne Ameriken
    si shkaktare per ka ndodh ne vendet arabe, rekrutojne ekstremiste nder rradhet e injoranteve shqiptare, dergojne vullnetare ne luftrat zhihadiste te Lindjes se Mesme,
    sjellin fatkeqesi ne Atdheun e shqiponjave, bejne "kollonen e peste" qe i bie pas shpine me shekuj ketij populli te shume vuajtur..., por qe droga u ka thare trute me
    permbajtjen alkimike te pergatitur qe 500-vjet me aq perkushtim nga "vellezerit turq"...
    Tashme ky bari i keq ka zene vend, duhet qe shqiptaret me seder te larte kombetare dhe me shpirt kritik,ta shkulin deke filluar me pare nga shkallet e shtepive te tyre!
    Perse nuk i bejne nje pyetje vetes, perse shqiptaret rrespektojne kaq Kastriotin Skenderbej, nga vjen dhe 'eshte ky simbol qe kemi ne flamur..., jo te perrallisin me
    fjale boshe, pasi shume here kam lexuar neper internet, nuk ka nevoje te zbulojne galaktika te reja, por thjesht ti permbahen llogjikes dhe karakterit te shqiptarit.
    Historine neve e kemi para hundes, nuk do na e sjellin nga larg, por qe dikush eshte armik i betuar e fsheh gjurmet e se vertetes, me ane te lojra fjalesh...
    Ju kujtoj qe 'do perpjekje e elementeve negative per te mjergulluar figuren e Skenderbeut, do te jete nje bumerang, koha do ta tregoje.
    Nje figure si Gj. Kastrioti, nuk mund te mbulohet nga tartabiqet e stambollit, pasi nuk mbulohet dielli me shoshe...!
    Msoi t tjert me jetn tnde dhe jo me fjalt e tua

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Citim Postuar m par nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Eshte skandal!
    Pra moderator apo jo, kur nje eshte mysliman qenka i destinuar te mohoje rrolin e Gjergjit te Madh te shqiptareve...
    O do ta minimizoje ose do te flase vaket aq sa ta zbehe fare, o do te dale hapur kunder o do te sillet di budalla per ti kaluar rrotull,
    por kurre hapur nuk do te pranoje qe sot nese ka shqiptar dhe Shqiperi, kjo fale Kastriotit Skenderbe, kemi flamurin jo rastesisht apo
    fale kuzbabes, o sulltanit me hordhite e tij "te pamposhtura" qe turperisht i levdon nje ketu qe na shet dengla..., por qe flet me zell te madh
    per zaptimin turk si nje perparim per popullin shqiptar...
    Ata mysliman qe figuren e Skenderbeut e kane hale ne sy, e ulin vetem prej fese se tyre qe i'a imponon..., por qe s'kane kurajo ta pranojne,
    keshtu i bejne sdredha plumbit si puna e jevgut!
    Le te rrijne te qete, kudo qe te jete skulptura e Gj. Kastriotit aty nuk eshte vetem per neve por edhe si per tu kujtuar atyre per tradhetine e te pareve
    qe harruan stergjysherit..., kjo tradheti vazhdon edhe sot..., pasi s'me vjen keq qe kane nje fe tjeter me te paret por qe luftojne simbolet e kombit!!!
    Simbolet e kombit tone jane besa dhe feja, jane flamuri dhe Gjergj Kastrioti..., jo me kot ka mbijetuar shprehja me e fameshme kur nje shqiptar i moem betohej
    per; Qiell e Flamur, ku s'duhet shume universitet te kuptohet se 'permbajtje ka, 'fare simbolizojne..., Qielli dhe Flamuri...
    Zoti dhe perkatesia fetare, jane identiteti i vetem i shqiptareve..., sot fatkeqesisht na dashkan te na e ndryshojne tipa qe vetem flasin shqip por mendojne harape!
    E kam fjalen jo per bashkebiseduesit tane ne kete forum, por per ato mendje armiqesore qe te mveshura me ofiqe dhe diplloma universitare, qe i kane kushtuar
    jeten dhe vepren e tyre kauzes qe sigurisht nuk i sherben shqiptarise..., flasin dhe ofendojne figurat kombetare, shtojne xixat me paqen ne Ballkan, akuzojne Ameriken
    si shkaktare per ka ndodh ne vendet arabe, rekrutojne ekstremiste nder rradhet e injoranteve shqiptare, dergojne vullnetare ne luftrat zhihadiste te Lindjes se Mesme,
    sjellin fatkeqesi ne Atdheun e shqiponjave, bejne "kollonen e peste" qe i bie pas shpine me shekuj ketij populli te shume vuajtur..., por qe droga u ka thare trute me
    permbajtjen alkimike te pergatitur qe 500-vjet me aq perkushtim nga "vellezerit turq"...
    Tashme ky bari i keq ka zene vend, duhet qe shqiptaret me seder te larte kombetare dhe me shpirt kritik,ta shkulin deke filluar me pare nga shkallet e shtepive te tyre!
    Perse nuk i bejne nje pyetje vetes, perse shqiptaret rrespektojne kaq Kastriotin Skenderbej, nga vjen dhe 'eshte ky simbol qe kemi ne flamur..., jo te perrallisin me
    fjale boshe, pasi shume here kam lexuar neper internet, nuk ka nevoje te zbulojne galaktika te reja, por thjesht ti permbahen llogjikes dhe karakterit te shqiptarit.
    Historine neve e kemi para hundes, nuk do na e sjellin nga larg, por qe dikush eshte armik i betuar e fsheh gjurmet e se vertetes, me ane te lojra fjalesh...
    Ju kujtoj qe 'do perpjekje e elementeve negative per te mjergulluar figuren e Skenderbeut, do te jete nje bumerang, koha do ta tregoje.
    Nje figure si Gj. Kastrioti, nuk mund te mbulohet nga tartabiqet e stambollit, pasi nuk mbulohet dielli me shoshe...!
    Arbreshi Niko pse jame Musliman ,kjo nuk e zbehe dashurin time ndaj atdheut dhe ndaj Skenderbeut herojit ton kombetare,dua te shtoje edhe kete Zoti yne eshte i te gjithve pamar parasysh qka mendojme ne ket pikpamje,sote lexova nje artikull shkencor KORPORATA E CELULARVE DHE MIKROELEKTRONIKES SAMSUNG ka arriture qe mendimet e njerzve dhe fantazit e trurit te njeriut ti pasqyroj ne ekran!!!,kurse ne koncentrohume ne idet e shekullit 3 dhe 7 me legjendat e pasqyruara te asaj kohe,qka beri profeti e qka nuk beri i murren shpatat apo si murren,u vriten keta apo nuk u vriten,ne ket menyre eshte ushqyer populli me fe duke mos u lodhur per gjera te tjera,Zoti nuk mirret me njerz te shekullit te 3 dhe te 7,paramendo ku ka arritur TEKNIKA dhe krahaso MUNDESIT E ZOTIT.
    Ne vend te fokusohemi si ta zhvillojme vendin tone ,si te mirremi me problemet aktuale ekonomike,si ti caktojme njerzit e duhur ne vendet e duhura per te perparuar shoqria shqipetare,ne shpenzojme kohe me fundamentalist fetare qe asgje tjeter nuk dine veq fes.
    VENI,VIDI,VICI

Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Citim Postuar m par nga Doni-88 Lexo Postimin
    Ketyre te levizjes bashkohu do t'ja bleja nje bilete nje kahshe per ne arabi ta ckerdhejne mendjen atje, keshtu do ja beja janulles s'bashku me priftet grek per ne junanistan.
    Plotsishte me vende,veteme se shpenzimet duhet te shkojne ne bugjetine e HASHIMIT dhe te SALES...
    VENI,VIDI,VICI

Citim Postuar m par nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Arbreshi Niko pse jame Musliman ,kjo nuk e zbehe dashurin time ndaj atdheut dhe ndaj Skenderbeut herojit ton kombetare,dua te shtoje edhe kete Zoti yne eshte i te gjithve pamar parasysh qka mendojme ne ket pikpamje,sote lexova nje artikull shkencor KORPORATA E CELULARVE DHE MIKROELEKTRONIKES SAMSUNG ka arriture qe mendimet e njerzve dhe fantazit e trurit te njeriut ti pasqyroj ne ekran!!!,kurse ne koncentrohume ne idet e shekullit 3 dhe 7 me legjendat e pasqyruara te asaj kohe,qka beri profeti e qka nuk beri i murren shpatat apo si murren,u vriten keta apo nuk u vriten,ne ket menyre eshte ushqyer populli me fe duke mos u lodhur per gjera te tjera,Zoti nuk mirret me njerz te shekullit te 3 dhe te 7,paramendo ku ka arritur TEKNIKA dhe krahaso MUNDESIT E ZOTIT.
    Ne vend te fokusohemi si ta zhvillojme vendin tone ,si te mirremi me problemet aktuale ekonomike,si ti caktojme njerzit e duhur ne vendet e duhura per te perparuar shoqria shqipetare,ne shpenzojme kohe me fundamentalist fetare qe asgje tjeter nuk dine veq fes.
    Faleminderit qe mendon te kem nevoje per arritjet teknologjike ...
    Por te kujtoj tu drejtohesh edhe te tjereve, pasi kane gjithashtu nevoje, ndoshta edhe me shume se une.
    Ata miqte e tu qe jetojne ne 1400-ten, atyre me pare akoma duhet ti tregosh se ku ka mberritur bota!
    Pasi fatkeqesia e tyre qe lexojne vetem nje liber e me pas behen therrore..., me bindje. Tregoju qe kush na la mbrapa dhe ne menyre!
    Neve edhe pse po zgjate si shume, nuk jemi diskuatuar per mustaqet e elos, por per simbolet qe jane identiteti yne kombetar...
    Ketu nuk shtrohet eshtja se e lagu apo se lagu, por per shoqata famekeqe qe pretendojne te interpretojne nje pjese te rendesishme te
    shqiptareve perjasht kufirit te RSh. Keta dhe tipa te fshehur neper boten virtuale ..., dalin si kepurdhat e helmuara pas shiut, e vjellin
    vrere per herin tone kombetar..., ne se e kam kuptuar temen ky ishte edhe diskutimi...., jo per arritjet teknollogjike ne Kore!!!
    Tani ti me ndriove me diturine tende, mbaj pak per vete e per vellezerit e tu ne besim, e trogoju atyre qe te vihen ne nje hap me realitetitn,
    e mos te na turperojne duke vene emrin e shiptarit ne listen e zeze, midis forcave te erresires qe luftojne demokracite perendimore...
    E bukur kjo;
    Jam dakort me ty, por qe ketu ndryshohen rolet ne tavoline..., une me kohe jam per kete.
    Por qe fillohet nga kati i pare e me pas i dyti e me rradhe..., po nuk u vune themelet s'kemi gje ne vije.
    Pra fillojme e veme rregull ne te kaluaren tone, e me pas te shpresojme ne nje te ardhme te ndritur!
    Po deshe te hapesh teme per celularet o per tablet e 'te duash ti, mundesine e ke, por ketu flitet per GJERGJ KASTRIOTIN!
    Pershendetje.

Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Faleminderit qe mendon te kem nevoje per arritjet teknologjike ...
    Por te kujtoj tu drejtohesh edhe te tjereve, pasi kane gjithashtu nevoje, ndoshta edhe me shume se une.
    Ata miqte e tu qe jetojne ne 1400-ten, atyre me pare akoma duhet ti tregosh se ku ka mberritur bota!
    Pasi fatkeqesia e tyre qe lexojne vetem nje liber e me pas behen therrore..., me bindje. Tregoju qe kush na la mbrapa dhe ne menyre!
    Neve edhe pse po zgjate si shume, nuk jemi diskuatuar per mustaqet e elos, por per simbolet qe jane identiteti yne kombetar...
    Ketu nuk shtrohet eshtja se e lagu apo se lagu, por per shoqata famekeqe qe pretendojne te interpretojne nje pjese te rendesishme te
    shqiptareve perjasht kufirit te RSh. Keta dhe tipa te fshehur neper boten virtuale ..., dalin si kepurdhat e helmuara pas shiut, e vjellin
    vrere per herin tone kombetar..., ne se e kam kuptuar temen ky ishte edhe diskutimi...., jo per arritjet teknollogjike ne Kore!!!
    Tani ti me ndriove me diturine tende, mbaj pak per vete e per vellezerit e tu ne besim, e trogoju atyre qe te vihen ne nje hap me realitetitn,
    e mos te na turperojne duke vene emrin e shiptarit ne listen e zeze, midis forcave te erresires qe luftojne demokracite perendimore...
    E bukur kjo;

Jam dakort me ty, por qe ketu ndryshohen rolet ne tavoline..., une me kohe jam per kete.
    Por qe fillohet nga kati i pare e me pas i dyti e me rradhe..., po nuk u vune themelet s'kemi gje ne vije.
    Pra fillojme e veme rregull ne te kaluaren tone, e me pas te shpresojme ne nje te ardhme te ndritur!
    Po deshe te hapesh teme per celularet o per tablet e 'te duash ti, mundesine e ke, por ketu flitet per GJERGJ KASTRIOTIN!
    Pershendetje.
    ARBRESHI NIKO PERSHENDETJE,DHE VETEM PERSHENDETJE eshte shume me rendesi uniteti kombetare,pra edhe ju fetaret duhet te kontriboni ne ket drejtime,pse nuk e shtrini aktivitetin e juaje edhe ne DARDANI??!!
    VENI,VIDI,VICI

ARBRESHI NIKO PERSHENDETJE,DHE VETEM PERSHENDETJE eshte shume me rendesi uniteti kombetare,pra edhe ju fetaret duhet te kontriboni ne ket drejtime,pse nuk e shtrini aktivitetin e juaje edhe ne DARDANI??!!
    Ne ne Dardani, kemi kishat me te bukura qe UNESK-u i mbron..., jane te mbrekullueshme!
    Jane jo vetem pasuri kombetare, prova te identitetit tone, por edhe pasuri boterore, e nuk e them une.
    Por qe ne Dardani ka edhe nga ata qe u vene zjarrin, sikur ai bullari ( budallai ) qe me sharre pret drurin tek eshte ulur, keshtu bie poshte!
    Jam i lumtur qe mendon keshtu.
    Pershendetje

Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Ne ne Dardani, kemi kishat me te bukura qe UNESK-u i mbron..., jane te mbrekullueshme!
    Jane jo vetem pasuri kombetare, prova te identitetit tone, por edhe pasuri boterore, e nuk e them une.
    Por qe ne Dardani ka edhe nga ata qe u vene zjarrin, sikur ai bullari ( budallai ) qe me sharre pret drurin tek eshte ulur, keshtu bie poshte!
    Jam i lumtur qe mendon keshtu.
    Pershendetje
    Nuk e harron populli shqipetare mikpritjen e juaj gjat luftes se fundite,veqanrishte familja ime e cila ka qen e strehuar ne Korqe,dhe mikpritjen KORQARE....
    VENI,VIDI,VICI

Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Kur Romaket arrijne ne teritoret e THRAKVE ne lufte kunder MITRIDACISIT ne PONT LEGATI ROMAK GLABERI ju thote THRAKVE: Nje ushtri e madhe e GETEVE e cila eshte e panumert dhe vije nga veriu eshte duke u afruare ne tokate e juaja me nje qellime te vetem per tju shfarosur,Spartaku intelegjente e pyet legatin me agresivitet?!!Qka fitojme ne THRAKASIT nese bashkangjitemi me legjionet rromake??!!..ai u pergjigje do te fitoni SIGURIMIN E EGZISTENCES dhe largimin e kercnimeve te perhershme,Spartaku ju bashkangjit LEGJIONEVE ROMAKE duke mos e diture qe shkuarja e tije do ta ndryshon fatine e POPULLIT TE TIJE dhe hija e madhe e ROMES e pregadite per NGJARJE TE MEDHAJA TE MAVONSHME DHE SHUME TE DHIMBESHME.
    Te analizojme ket tekste deridiku te vertet ,dhe amundemi me be analogji me ngjarjet e medhaja dhe te dhimshme me Skenderbeun e lavdisheme,
    Spartaku emri i te cilit nuk eshte i vertet ati RROMAKET JA FUTEN EMRIN NE ARENE me qellim te vrasjes se tije,me akuze te TRADHTISE NDAJ PERANDORIS RROMAKE ai nuk ishte i KRISHTERE POR PAGAN THRAKAS edhe ai e sfidoi perandorin rromake,Skenderbeu ka qen i KRISHTER nuk eshte me rendesi me orjentim sipas lindjes apo perendimt,por eshte me rendesi se strgjysherit tane kane qen te ndar ne KATOLIK DHE ORTHODHOKS qe ne ate kohe sikan pas punet edhe aq mire sepse ende e fresket ka qene kujtesa nga KONSTANTINOPOJA (1202-dhe tmerret disa ditshe),pra perpiquni te me kuptoni ngjarjet madheshtore qofshin te mira apo te keqia lajne gjurmet ne brezate e ardheshem,pra mua asgje nuk me lidhe as me TURQI as me ARAB as me kerkan tjetr,un jame besimtar por sikur NAIMI,SAMIU,HASAN PRISHTINA etc.etc,pra adhuroj gjithqka shqipetare qofshin KATOLIK ,ORTHODHOKS apo MUSLIMAN ata qe kane bere vepra per interesa KOMBETARE ,Skenderbeu ka lane gjurme te fella ne zemrat tona,sepse ka luftuar kunder OKUPATORIT dhe ka bere unitet ne mes te KATOLIKVE DHE ORTHODHOKSVE SHQIPETARE me aq mundesi sa ka pas per tu mbrojtur nga zgjedha OTOMANE,por POPULLI E KA PASE RROLIN KRYESOR pra SAKRIFICA PER TE RUAJTUR TERITORIN SHQIPETAR AQ SA KA QEN,sepse po te mos kishte qen populli shqipetare SKENDERBEU KISHTE LUFTUAR NE AZI SIKUR ALEKSANDRI I MADH NDOSHTA JA KISHTE KALUAR EDHE ATI ME SUKSESE.
    Per te vertetuar vertetesin e thenjeve mbi jeten e SPARTAKUT mund ta shifni nje VIDO E CILA NUK PREFEROHET TE SHIQOJNE PERSONAT NEN MOSHEN 18 VJEQ.
    VENI,VIDI,VICI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •