Close
Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 257
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    njerez..a e dini se para ca ditesh ishte ne tirane nje zonje e rende si hillary clinton..??? kujtoni se i ra rruga neper ballkan dhe tha - hajt po ndalem edhe ne shqiperi nje here..jo jo..nuk i ra udha..ishte qellim strategjik i saj..e din mire ajo se po afrohet 100 vjetori i padrejtesise me te madhe ne kurriz te shqiptareve..e din mire se ka ardhe koha qe kete padrejtesi ta ndreqin disi..neve na u publikua ajo cka eshte thjeshte diplomatike kurse ne te vertete nuk e dime se cka biseduar realisht me lideret tane..duhet ta dime se ajo cka i tregohet popullit ne te vertete eshte maja e aisbergut e asaj cka bisedohet..

amerika eshte mbrojtesi kryesore i joni..nuk eshte e rastesishme unisoni nder lideret tane ne deklaratat pro bashkimit..ka shume mundesi qe ajo zonja tjua ket kujtuar se erdhi koha e ketyre tezave..flisni nje here ju dhe testojeni publikun dhe pastaj flasim ne..dhe nuk kishte rast me te mire per te folur se sa 100 vjetori i pavaresise..

eshte strategji e thelle besoj..ishalla nuk ngel vetem ne deklarata
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    por ne ...... njerezit jane ne delir. ne kafe ne pune ne bare ne rruge ne tv. kane sjelle nje fryme te peshtire ne shoqeri. nderkohe qe ketu ka me miliona probleme per te diskutuar e per te zgjidhur.
    njerezit merren me trojet kombetare, e ketej nuk kane breke ne boothe, nuk dine te drejtat e tyre ne shoqeri, nuk dine c`eshte shteti ligjor dhe demokracia.
    dhe politikanet i vijne ketij mentaliteti sipas avazit, dhe e amplifikojne edhe me shume.
    Nuk e di pse me kujton Greqin ky pershkrim..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 29-11-2012 më 09:09

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Berisha: Miqtë shkëlqejnë me mungesën e tyre

Anulimi në minutat e fundit të vizitës në Shqipëri të parashikuar nga ministri i Jashtëm i Greqisë, Dhimitris Avramopullos, ka marrë përgjigje ironike nga kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha. I pyetur për këtë çështje, Berisha u shpreh se, “miqtë shkëlqejnë më shumë me mungesën e tyre”.

Francezët kanë një përgjigje; miqtë shkëlqejnë gjithmonë me mungesën e tyre”, u përgjigj Berisha gjatë konferencës së përbashkët për shtyp me kryeministrin e Sllovenisë, Janez Jansa.

Avramopulos u tërhoq nga vizita e parashikuar në Tiranë me rastin e 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë për shkak të deklaratës së Berishës se toka Veriperëndimore e Greqisë është tokë shqiptare.

Shqipëria e Madhe. Motoja e shpallur është të bashkohemi me njëri-tjetrin, të bashkohemi me Evropën. Unë mendoj që kjo moto është një moto e drejtë, në të cilën çdo shqiptar duhet të punojë. Ne duhet të punojmë kudo që jemi në projektin evropian, por duhet të punojmë kudo që jemi për të kapërcyer qindra e qindra ndarje pengesa, që janë vendosur në një shekull të gjatë midis shqiptarëve. Kjo është përgjigja ime, mbi Shqipërinë e Madhe”, u shpreh Berisha.
    ...
    http://www.zeri.info/artikulli/1/4/6...ngesen-e-tyre/

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    njerez..a e dini se para ca ditesh ishte ne tirane nje zonje e rende si hillary clinton..??? kujtoni se i ra rruga neper ballkan dhe tha - hajt po ndalem edhe ne shqiperi nje here..jo jo..nuk i ra udha..ishte qellim strategjik i saj..e din mire ajo se po afrohet 100 vjetori i padrejtesise me te madhe ne kurriz te shqiptareve..e din mire se ka ardhe koha qe kete padrejtesi ta ndreqin disi..neve na u publikua ajo cka eshte thjeshte diplomatike kurse ne te vertete nuk e dime se cka biseduar realisht me lideret tane..duhet ta dime se ajo cka i tregohet popullit ne te vertete eshte maja e aisbergut e asaj cka bisedohet..

amerika eshte mbrojtesi kryesore i joni..nuk eshte e rastesishme unisoni nder lideret tane ne deklaratat pro bashkimit..ka shume mundesi qe ajo zonja tjua ket kujtuar se erdhi koha e ketyre tezave..flisni nje here ju dhe testojeni publikun dhe pastaj flasim ne..dhe nuk kishte rast me te mire per te folur se sa 100 vjetori i pavaresise..

jo nuk i ra rruga, por erdhi ta thoshte nga afer qe "KUFIJTE JANE TE PANDRYSHUESHEM".
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin

Bravo Malesor , se vertete vetem nje budalla nuk e shef kete ..!!
    Edhe sikur mos te ishte fare z.Clinton heren e fundit , ti bejne pyetje vehtes njiher , pse gjdo vite i kemi figurat me te medha politike te USA-se , ose ne Kosove , ose ne Shqiperi e asnjiher ne fqnijesi .

jo nuk i ra rruga, por erdhi ta thoshte nga afer qe "KUFIJTE JANE TE PANDRYSHUESHEM".
    Po pra per ate erdhi qe te thoshte se kufijte jane te pandryshueshem. Prandaj vetem disa dite pas vizites se saj, cuditerisht kreret e politikes shqiptare njezeri permendin bashkim te trojeve shqiptare. Se mos ka qene tjeter mesazh ai i Clintonit?

Une nuk e di me ca mesazhi ka ardhur Znj. Klinton ne Tirane, por kam frike se nje lume gjaku po pergatitet per Ballkanin per interesat e fuqive te medha. Shyqyr Zotit qe kam nje pashaporte te huaj qe te bej dhe une rolin e komentatorit pertej oqeanit kur te lind nevoja per te qene larg papergjegjshmerise se politikaneve ne Ballkan dhe sidomos ne Shqiperi.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    ti mire e ke, te kam zili.
    po ne qe jetojme ne shqiperi dhe i ndjejme nga afer nacionalizmat e semure qe kane krijuar nje klime te peshtire.
    shikoje nacionalizmin semure....mund te me besh nje koment?

ti mire e ke, te kam zili.
    po ne qe jetojme ne shqiperi dhe i ndjejme nga afer nacionalizmat e semure qe kane krijuar nje klime te peshtire.
    Jo me, ne Tirane jam dhe une, por andej nga diaspora e kane te veshtire te kuptojne pasojat e rritjes se nacionalizmit ne vend. Dhe kjo spo ndodh vetem ne Shqiperi, por kudo ne Ballkan, sidomos ne vendet fqinje tona. Ka qe arsyetojne dhe ne kete menyre "Vari bidonit, le te vriten nja ca qindra mijera njerez, sikurse u vrane ne Bosnje, e rendesishme eshte qe drejtesia te vehet ne vend". Dhe shume prej tyre qe mund te kene kete arsyetim jetojne mijera km larg vendit.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    shikoje nacionalizmin semure....mund te me besh nje koment?
    secili flet per ato qe shikon dhe jeton. une jetoj ne tirane dhe per klimen ne tirane do flas.
    ti qe jeton ne greqi fol per greqine.

se ketu po bejme telefonin e prishur, ata qe jetojne jashte te tregojne shqiperine, dhe une qe jetoj ne shqiperi duhet tju tregoj greqine. pssssssssss komunikim vk.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •