Pruden ja lexoi ketu ato e i kam thene http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=146198
Pruden ja lexoi ketu ato e i kam thene http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=146198
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
ti thua qe me ne fund e paske lexuar..une sa ja nisa e lash pasi e pashe qe kete te mjerin e ka detyruar gruaja te shkruaje dicka ne forum.prandaj nuk ke pse lodhesh per ta kuptuar...e dini historine e atij qe foli ne mbledhje pse e detyroj gruaja..jua tregok tani..
cdo jave beheshin mbledhjet e krahines ku diskutoheshin problemet qe shqetesonin komunitetin..ne keto mbledhje merrte pjese edhe merhumi jone mitjuk..kthehet nje dite ne shtepi merhumi dhe gruaja e pyete cka bete...ja u diskutua ky problem e ky e ay etj..po mire a diskuton ndonjehere ti ne kete mbledhje..po jo moj grua nuk diskutoj pasi nuk di te diskutoj..degjo ketu i thote gruaja..heren tjeter mos mu kthe ne shtepi pa diskutuar..po nuk di moj..dite nuk dite mos u kthe pa diskutu..ra ne hall i shkreti ..ne mbledhjen tjeter u diskutuan problemet..ne fund ai qe drejtonte mbledhjen ju thote qe ja mbaruam tani..a ka kush ndonje gje..nuk eshte ashtu - u degjua zeri i merhumit..po si eshte more...se si eshte nuk e di por nuk eshte ashtu..ai qe drejtonte e kuptoj se i shkreti ishte detyruar te fliste prej gruas dhe e mbylli mbledhjen..
ne kete forum ka plot te tille merhume qe shkruajne thjeshte per te plotesuar deshiren e gruas..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
kjo tregon qe askush se lexhon deri ne fundpor e hap njehere cbehet edhe embyllin
sa per friken u ben vite qe jam ketu ne forum edhe sna i ka fut dikush friken edhe me se shumti virtuale
p/s sa here jan fshir tema ose ato qe un kam shkruajt edhe prap nuk ankohem sepse jo cdo gje ke te drejt
edhe nese ke te drejt just big smile edhe let it go Virtualiteti eshte virtualitet
thjesht ketu ne forumin shqiptar ka mendje edhe mendje si un,ti.ai,ajo
Partizoni
Hahahahahahahahaha , sa Forum legen eshte ber .
███ Sempre Fiero Del Mio MiLaN ███
Nuk ka te drejte Albo te shkele te drejten e fjales, kur nuk e kupton per cfare flitet..
Keshtu me duke mua...
Duaje te afermin tend si veten
Station, shkrimi i Mitjuk me duket teper i kuptueshem. Ai ka hapur nje teme ne forme ankese duke fajsuar kryeadministratorin e forumit shqiptar, ku ky i fundit e ka perjashtuar vetem per shkak se Mitjuk ka kritikuar ortodoksizmin, dhe perjashtimi i antarit mitjuk nga kryadministratori i forumit do te thote 'mos lejim i te shprehurit te mendimit personal'.. Sepse ky anetar nuk eshte shprehur me gjuhe banele ne forum asnjehere, por vetem ka kritikuar ortodoksizmin. Liria e fjales eshte cenuar per kete anetar, por ka edhe shume te tjere anetar qe i eshte cenuar liria e fjales, mirepo nuk guxojne te shprehen, sepse kane frike nga perjashtimi. Dhe per kete e ka shkruar 252 vete e kane lexuar ankesen e tij dhe 0 - asnje pergjigje nuk eshte dhene as nga anetaret e forumit as nga administratori apo moderatoret e forumit shqiptar..
Shendet
Gon!
ore une s`po e shoh se ku e ka kritikuar orthodhoksizmin,...sepse gjithkush ka te drejten e fjales ne forum dhe kjo s`mund t`i mohohet,...po une s`po marr vesh "fjalen"
Duaje te afermin tend si veten
MALSORI.Me pak fjale me ke ngaterruar me veten dhe me Gruan tende ne kete moment; dhe te falenderoj qe po i ben flet rrufen vetvetes duke krahasuar tetjeret me profilin tuaj,siē duket keke Pro Albos, mos ke pretendime per ndonje @ apo moderator ne forum ,sa turp per ty qe keke goj nyt dhe flet per tetjeret sikur te ishte duke diskutuar per profilin tuaj personal,bravo por ka kshu tipashne virtualitet si puna juaj,ēti besh me sa duket keni lirin e fjales nga Albo per te ofenduar njerzit qe i dalin ne kundershtim me idet e tija,siē per deri sa zotni Albo shef qe ka ofendime ne forum ndaj forumistave,po te isha une Ortodoks mbase do merrte masa,por ja e ka edhe legena e sahan lepirsa siē behet fjal momentalisht per ju qe jeni kaq i pa pjekur dhe ofendues ndaj dikujt qe sju ka ofenduar as juve e as njeri tjeter,qe ta dish zi zotni pa fytyrsia une kam then ate qe kam ndjer dhe kuptuar, behet fjal per Ortodoksin per Katolik e per Musliman, UNE KAM THEN QE Si Hoxha Prifti po ashtu prifti i Ortodoksis duhet te jen Shiptar,une ne ate tem kam kundershtuar,sepse zotri Albo me ka ofenduar mua dhe gjith Shqiptart, dhe ju personalisht ju ka ofenduar nese akoma je ne kohe dhe e quan veten MALSOR shiptar,sepse zoteri Albo ka then shprehimisht keshtu, ANASTASI FLET DHE JU SHQIPTAR TE MJER DHE KOKE BOSH DUHET TA DEGJONI,sepse ai keke zoti ne tok per shqiptart dhe per ortodoksin,per me gjat ke linkun dhe klikoje dhe rilexoje pavarsiht gabimeve qe mund te kem ber ne drejt shkrim,kush deshiron e kupron thelbin e diskutimit dhe arsyen e ankimimit tim ndaj tije,qe ta dish ti Zotni Malsor qe veshtir te jesh Malsor ti se malsori ka durim bes dhe fjal qe kur e thot i zen vend,une them qe ska malsor servil dhe ofendues,kush ofendo them une eshte i ofenduar kush rrespekto eshte i rrespektuar,por kush ofendo vend e pa vend as ska burrni as ftyr e as i sen tjeter per veē pafytyresis, kush ofendo virtualisht trego qe ska as burrni e as trimni,mbase njef ndonje femer ne Forum dhe duhesh treguar trim ne virtualitet,dhe e fundit une pikerisht jam shprehur ne kete menur siē po e citoj ne kete moment, Ro,,,,,,,t gjith atyne qe ven interesat personale interesat fetare para asaj kombetare,dhe pa e zgjatyur se e zgjata ifie si teper me ty,kam kritikuar zotni Albon qe kur ne forum ofendoheshin Muslimanet ky slevizte as gishtin nga froni i tij per ti perjashtuar ofenduesit e muslimanizmit,une vet personalisht jam katolik, rrespektoj ēdo fe te ēdo shqiptari,por se duroj dot fen qe nderhyn ne politik,une kam kritiku Anastasin qe sa flet e derdedhis per shqiptart dhe shqiperin,pse se merr mundimin te ndikoj ne politiken Greke per te hequr ligjon e luftes me shqiptaret,pse nuk ndikon qe Politika Greke mos te nderhyj ne nderrimin e emrit te MAQEDONIS apo duhej nderruar sepse maqedonia eshte dhe ka qen qe kur lindi ideja qe ka europ dhe ballkan,qe eshte tok shqiptare dhe ngelet po shqiptare. FALENDEROJ GJITH ATA QE KAN KUPTUAR ATE QE UNE KAM SHKRUAR KETU APO DHE NE TEMAT E TJERA,ti zotni MALSOR desha te di nese ishe Musliman Ortodoks apo Katolik e mbi tegjitha nese je shiptar Grek Serb Bullgar Kosovar shiptar Shqiptar Maqedonas I Malit Te Zi,dhe nese je kundra apo pro shiqptaris apo kundra,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mitjuk : 15-11-2012 mė 11:43
At Gjergj Fishta
Si t'kshtźnė, si muhamedan,
Shqypninė s'bashkut t'gjith e kan,
E prandej t'gjith do t'qindrojmė,
Do t'qindrojm'e do t'luftojmė,
Kem m'u bā kortarė-kortarė,
Priftėn, fretėn, hoxhallarė
Pėr Shqypnķ !
Krijoni Kontakt