Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pra, ky nuk eshte mysliman, por qenka ateist?! Keshtu qenkan ateistet?! Perpara e ju prift e mbara...!
Mos pergjitheso te gjithe myslimanet me keto parime o trim i dheut! Ata qe i praktikojne keto rregulla jane nje sekt i vetem qe thirren 'selef' e jo te gjithe myslimanet..Ua bona nje pyetje atyne qe hiqen si myslimane ketu: sipas rregullave strikte islame, fotot e personave ndalohen, po ashtu dhe riprodhimi i fotove te njerezve, dmth dhe TV. Sa nga ju qe hiqeni si myslimane kane foto e TV? Sepse dilni kundra rregullave te islamit.
...une njoh perzonalisht BURRA, qe nga fundi i 60-ave dhe deri ne fillim te 80-ave, naten e "xhuma" kane dale nga banesat ne leverkuse te gjermanise, dhe jane ende tan fundjaven neper hamburg, berlin dhe kopenhage neper diskoteka, dhe sot ne penzion i zene safat e para ne xhami........tesbihet nuk i leshojn nga dorra, dhe terlleku ju zdrit nga pastertia........
Kjo qe ti e ke dert e hall eshte RELATIVE !!!; dhe nuk sherben per asnje perfundim te vlefshem, perpos nxitjes, perpos indoktrinimit...........sic te thashe, nga kjo gjuhe per shembull sherbehen "djathtaset" ne europen perendimore, me preteksin e qarte politik, PER TE FITUAR VOTA.....karikaturat mbi profetin e muslimaneve karshi gjuhes populiste te djathtaseve europjane jane thjesht klasa fillore........
Pra, cka don ti me fituar ???, na trego, ndoshta mund te te ndihmojme......
tungi
albanish by nature
........mrekulli........e tash pyeti ata qe me njohen pakez me mire, sa here i kam pyet, mos valle muslimanet jane "melaqe" ???........ke ndegju ndonjehere KA DAL NGA IMANI ???, e din cka do me thene "bismilahi rrahmani rrahim" ???
Pse, me ja pre hajnit doren ka vlejt per "jomslimanet" ???, muslimanit qe vjedh ja kane dhane te virgjeren e katundit per nuse, a ???
joooj isuse.............
PS: une nuk e dij, por nuk besoj se ato "artistet" kane qene musliman !!!, ishin musliman ???
albanish by nature
Ai qe pershkruava une nuk eshte as mysliman e as ateist. Duhet te dish perkufizimin e ateistit: An atheist is one who denies or disbelieves the existence of a deity or of divine beings.
Nje ateist eshte ai qe mohon ose nuk beson ne ekzistencen e hyjnive, apo qenieve hyjnore (e ka fjalen per Zot, zotera, perendi, hyj, etj).
Pra, nje person mund te jete nje qytetar shume i mire, qe ndihmon njerezit, respekton ligjet, dhe mund te mos besoje se ekziston Zot apo zotera. Nga ana tjeter kemi shume kriminele qe kane vrare me mijera e me miliona, e thone e quhen myslimane, ortodokse, katolike etj. Pra, e sheh hipokrizine dhe gabimin edhe ne emertim?
Krijoni Kontakt