Jo aspak, unë kam mendim tjetër, t'paktën me aq shqiptarë që njoh n'Kosovë (që mund t'bohen diku te 500 vetë), pothuajse mbi 90% e tyne janë jofetarë. Prandaj ta shohim si kanë me dalë rezultatet e ktij sondazhi. Nëse del ndryshe nga se mendoj, tregon që ata që njoh unë janë pakicë n'Kosovë. Por nuk do me thanë asgja.
Ne Kosove jan 98% musliman.
Vetëm 0.3% ateist.
Po ti magjyp qenke?! Sepse tek ne vetem magjypt prashisin...!
Ps. me detyrojne disa qe te tregohem i vrazhd me ta deri ne kete pike...
Ketu ne virtualitet--- ngajn shqipet (ateist) turra urra ne vend te sllavit keta punen me ba... e ndegjon unikatilin nganjeher?![]()
Ti ketu ke votuar per destabiliyim dhe percarje ne mes shqipetareve ne Kosove, sepse realitetin ne Kosove e njeh shume mire dhe e di se sa rrine te rinjt e Kosoves neper forume. Ketu, shumice qe votojne mund te jene edhe nga Shqiperia..
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt