Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 210
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin

Identiteti im ecen paralelisht me Islamin. Nuk egziston angmokio pa Islamin.
    Kete e ke bere te qarte shume here. Tani do merremi me temen apo me identitetin tend? Sna intereson ndjenja jote per islamin. Ose permbaju temes ne fjale ose do fshihet cdo gje qe shkruan jashte saj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    !!! Falni namazin tuaj dhe shikoni familjet tuaja !!! Thuajini falemnerit francezeve sa here hani buke !!!
    se ha buk diku,buk te cilen nuk ta fal njeri por e fiton me djersin e ballit,nuk do thote qe edhe pse ne vndin e tij ai tjetri ka te drejte te te perqesh apo te luaj dhe te fyej besimin tend.
    -per mua nuk eshte koincidence qe menjere pas nje filmi,doli dhe nje reviste me piktura dhe gjera te tilla ''satirike'',nuk mund te quhet satire dicka qe fyen dhe perul besimin e mijrave njerezve.
    @qyfyre-fole per ca video ne youtube qe satirojn Jesun,mund te kete plot asnje kundershtim,por ke per keta video ti ndonje fakt qe tregon se keta video jane gjiruar apo vendosur ne youtube nag myslymane?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 19-09-2012 mė 13:45

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    se ha buk diku,buk te cilen nuk ta fal njeri por e fiton me djersin e ballit,nuk do thote qe edhe pse ne vndin e tij ai tjetri ka te drejte te te perqesh apo te luaj dhe te fyej besimin tend.
    Sigurisht qe ka te drejte, nese nuk eshte e jashteligjshme.

Kudo qe te shkosh do detyrohesh te pranosh ligjet e atij vendi, sado absurde qofshin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin

Kudo qe te shkosh do detyrohesh te pranosh ligjet e atij vendi, sado absurde qofshin.
    ska pune ligji ketu,ka ndonje ligj qe lejon fyerjen peruljen dhe racizmin?

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Njė imam nga Shqipėria prononcohėt nė lidhje me protestat dhe tregjedit e ditėvė tė fundit.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin

Te beri nje pyetje Bledi .

por ke per keta video ti ndonje fakt qe tregon se keta video jane gjiruar apo vendosur ne youtube nag myslymane?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    -per mua nuk eshte koincidence qe menjere pas nje filmi,doli dhe nje reviste me piktura dhe gjera te tilla ''satirike'',nuk mund te quhet satire dicka qe fyen dhe perul besimin e mijrave njerezve.
    @qyfyre-fole per ca video ne youtube qe satirojn Jesun,mund te kete plot asnje kundershtim,por ke per keta video ti ndonje fakt qe tregon se keta video jane gjiruar apo vendosur ne youtube nag myslymane?

Po t'ka bo nder te modh qe po te mban ne vend te vet mer rrote mullini. Biles ju jep edhe asistence qe t'hani qyl se s'ju do qejfi me punu.

Rrini rehat e shifni shpijat tuja e familjet tuja. Rrini se nuk eshte lufta per ju, nuk dini me luftu !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Te beri nje pyetje Bledi .
    Sipas asaj qe the ti, s'ka nevoje per fakte se kush e ka vene videon. Thjesht mendoj une se i kane vene myslimanet dhe mund te ngrihem te bej protesta.

Gjithashtu nese e mban mend pse te solla videot e jezusit, eshte se me the qe s'ka video ne youtube ku shahet jezusi po ja qe dolen qindra mijera. nuk kishte lidhje fare se kush i ka vene. rendesi ka qe shahet jezusi dhe nuk ka protesta ndaj atyre qe i kane vene, nuk ka vrasje e djegie flamujsh. kjo pasi ne youtube ka liri fjale dhe secili ve cfare te doje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 19-09-2012 mė 14:07

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Pse jeton ne nje vend te civilizuar e nuk shkon te jetosh ne katar egjipt libi oman siri iran irak etj meqe je musliman fanatik.aty ku je ti jam i sigurte do kesh dhe katolik ca ben aty atehere?
    jam shume kurioz te di nje pergjigje tenden?
    Varet se si e shikon ti fanatizmin. Une nuk pretendoj se jam i tille. Kam jetuar dhe ne Katar dhe ne Egjypt e Siri ashtu sikurse kam jetuar ne Evrope e Amerike.

Njeriu eshte i lire te jetoj atje ku i jepet mundesia dhe mjafton qe aty ku jeton te respektosh rregullat dhe ligjet e ketyre shteteve. Sigurisht Muslimanet ne Evrope i kane respektuar keto ligje pasi ndihem pjese e shoqerise Evropiane.

Problemi qendron tek rregullat reciproke qe ka shteti me qytetarin.

Sic e tha dhe dikush me siper. Ne France p.sh nuk lejohet te mohosh holokausin apo te jesh antisemit. Dmth keta ata qe kane deshire ata i konsiderojne Blasfemi dhe disa te tjere jo?

Ketu ku jetoj une sigurisht qe ka dhe te Krishtere dhe miqte e mi me te ngushte i kam te Krishtere . Miqesite nuk i ze ne baze te fese dhe sigurisht shteti qe jetoj nuk te fal nese shpreh shenja blasfemia apo raciale.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

ska pune ligji ketu,ka ndonje ligj qe lejon fyerjen peruljen dhe racizmin?
    Si s'ka pune ligji. Nese nuk e ndalon ligji, atehere mund te bej cfare te doje nje person. Nese e ndalon ligji se ben dot. Eshte shume e thjeshte.

Nese fyen dike pa arsye, por pa shkelur ligjin, je thjesht njeri i keq.

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •