Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
se ha buk diku,buk te cilen nuk ta fal njeri por e fiton me djersin e ballit,nuk do thote qe edhe pse ne vndin e tij ai tjetri ka te drejte te te perqesh apo te luaj dhe te fyej besimin tend.
-per mua nuk eshte koincidence qe menjere pas nje filmi,doli dhe nje reviste me piktura dhe gjera te tilla ''satirike'',nuk mund te quhet satire dicka qe fyen dhe perul besimin e mijrave njerezve.
@qyfyre-fole per ca video ne youtube qe satirojn Jesun,mund te kete plot asnje kundershtim,por ke per keta video ti ndonje fakt qe tregon se keta video jane gjiruar apo vendosur ne youtube nag myslymane?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 19-09-2012 mė 13:45
Njė imam nga Shqipėria prononcohėt nė lidhje me protestat dhe tregjedit e ditėvė tė fundit.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Sipas asaj qe the ti, s'ka nevoje per fakte se kush e ka vene videon. Thjesht mendoj une se i kane vene myslimanet dhe mund te ngrihem te bej protesta.
Gjithashtu nese e mban mend pse te solla videot e jezusit, eshte se me the qe s'ka video ne youtube ku shahet jezusipo ja qe dolen qindra mijera. nuk kishte lidhje fare se kush i ka vene. rendesi ka qe shahet jezusi dhe nuk ka protesta ndaj atyre qe i kane vene, nuk ka vrasje e djegie flamujsh. kjo pasi ne youtube ka liri fjale dhe secili ve cfare te doje.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 19-09-2012 mė 14:07
Varet se si e shikon ti fanatizmin. Une nuk pretendoj se jam i tille. Kam jetuar dhe ne Katar dhe ne Egjypt e Siri ashtu sikurse kam jetuar ne Evrope e Amerike.
Njeriu eshte i lire te jetoj atje ku i jepet mundesia dhe mjafton qe aty ku jeton te respektosh rregullat dhe ligjet e ketyre shteteve. Sigurisht Muslimanet ne Evrope i kane respektuar keto ligje pasi ndihem pjese e shoqerise Evropiane.
Problemi qendron tek rregullat reciproke qe ka shteti me qytetarin.
Sic e tha dhe dikush me siper. Ne France p.sh nuk lejohet te mohosh holokausin apo te jesh antisemit. Dmth keta ata qe kane deshire ata i konsiderojne Blasfemi dhe disa te tjere jo?
Ketu ku jetoj une sigurisht qe ka dhe te Krishtere dhe miqte e mi me te ngushte i kam te Krishtere . Miqesite nuk i ze ne baze te fese dhe sigurisht shteti qe jetoj nuk te fal nese shpreh shenja blasfemia apo raciale.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt