natyrisht qe ka lidhje. Eshte e thjeshte, po nuk te pelqeu vendi ku ke vajtur pa ftuar, ne vend qe te imponosh deshirat dhe mendimet e tua qe ste pranohen, mund te largohesh dhe te kthehesh nga ke ardhur.
Te dhezesh mbeturinat ne oborrin tend , e te ndotesh gith lagjen.
Kjo ska te bej me muslimanet qe jetojn ne Europ , por me provokatoret dhe me muslimanet e mbar botes.
Nga keto akte kaq qellimkeqija provokohen gjith muslimanet dhe jo vetem ato qe jetojn ne Europ.
Drejtohu ne gjykate zoteri, jo te protestosh si kafshe. Vendi demokratik ta jep te drejten dhe te ankohesh ne rruge ligjore.
Une quaj barbare cdo turme qe e bazon protesten e saj ne dhune, djegie dhe shkaterrim. Mund te jene myslimane, te krishtere, budiste....apo ateiste. Per mua mbeten barbare. Jane veprimet e tyre qe i klasifikojne si te tille.Ajo qe ti e quan turme barbare mbi koncepte idioteske , sipas logjikes tende eshte edhe kur ne si shqiptar cmendemi nga inati kur dikush na djeg flamurin , kur dikush na perqesh historine , kur dikush na quan njerez me bishta , kur dikush na quan kriminel , kur dikush thot se Kosova esht Jerusalemi serb ...
Po pse ne dalim ne protesta cdoher qe na djeg flamurin dikush ? Sepse e duam dhe respektojm.
Vall a jemi ne turma barbaresh ?
Po andej ne ate qytetin tjeter te Shqiperise , pse doli gjith ai popull ne protesta kur njeri prej bashkqytetarve te tyre deklaroi se ishte homoseksual ?
Krahasimi qe ben me flamurin eshte pa vend. Flamuri eshte nje simbol kombetar dhe une si shqiptar (po diskutoj si i tille) jam i edukuar te respektoj simbolet kombetare, jo ato fetare.
E cme duhet mua se ca ben Sarkozy? Shteti qe ai perfaqeson ka ligjet qe ja tregojne vendin nese i shkel. Nese ai kishte nje problem personal me nje gazetar, nuk sulmoi cdo perfaqesues te shtypit por nje individ. Pra ska vend fare per krahasim.Nese botes se civilizuar nuk u behet vone per figurat fetare , kjo tregon per to se sa fetare jan.
Por po qe se provon u prek ne personalitetin , ne egon e tyre , ateher do te shohesh se sa pak vlen liria e shprehjes.
Ja psh:
Bėn ironi me Carla Brunin, Sarkozi kėrcėnon gazetarin
http://www.newprishtina.com/lid=1147
Na trego pra Darius , cfar ndodhi me te civilizuarin Sarkozi ? Pse ai si KRYETAR shteti kercenon gazetaret se do tu thyej hundet ? Vetem pse kan ber publike se gruaja e tij me sa persona esht punuar ?
Une nuk frikesohem sepse si shtetas i ketij vendi ku jam, respektoj ligjet dhe kushtetuten e tij. Dhe ti qe je ne vendin tend prej shekujsh ske arsye te friksohesh. Po ca ke qe kercen perpjete per te tjeret qe sjane?Perderisa ti nuk frikesohesh per vetveten mos te te debojn nga ke ardhur , neve qe jemi ne vendet tona me shekuj , edhe me pak na behet von.
Krijoni Kontakt