Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 137
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Tash behesh edhe per gjynah ???, te kemi meshire me teje tash, se nuk e pate qellimkeqe kete "lajm"............e din cka, une bile nuk kam piken e dyshimit se nuk e ke patur me qellim te keq per shqiptaret musliman.....perkundrazi, deshe te na bejsh mire me nje "informate" te papare deri me sot, qe te mesojm ne dibidusat....
    ........................

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Mos valle permenda une diku fjalen 'nxites'?! Nga te erdhi ne mendje ty kjo fjala 'nxites' i nderuari jarigas (shok i mire)?! Mos valle edhe ti e ke mizen pas veshit?! Per cfare arsye te djeg ty dhe Dariusit se cfare bejne ata plehra tani ne Norvegji? Ata a jane ne Shqiperi, apo ne Norvegji? A na takon neve te merremi me ta?
    Thote populli: "Sa te thuash ti rrush, une kam ngrene nje kosh...".Lexohej mes rreshtave te tu ajo qe shprehe qartazi me pas:
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Po e perserise edhe nje here, kjo teme eshte hapur me arsye tendencioze, e cila ka per qellim nxitje dhe urrejtje nderfetare dhe sulm ndaj Islamit ne pergjithesi, kinse si keta mjekroshet qenkan te gjithe shqipetaret mysliman. Sikur te postohej artikulli pa nderhyrje shtim te shkrimit nga anetari Darius, atehre disi ishte perbire dhe ishte besuar vetem si nje artill 'lajm', por anetari ne fjale madje ka shtjelluar rastin dhe ka futur fjale nxitje brenda artikullit, gjithnje duke njohur popullin dhe reagimet e tyre poastaj!
    Pra, ti shikon lajmsjellesin si "nxites" te urrejtjes ndaj Islamit, nderkohe qe jane disa "vellezer" tuaj(ne fč), qe kane hedhur gurin!!
    Tani, perveē llogjeve te "bukura" mbi keta "plehrat mjekrroshe" qe s'paskan te bejne me shqiptaret myslimane, pse nuk na sqaron pozicionin tend dhe te myslimaneve shqiptare mbi nevojen apo "domosdoshmerine" e sheriatit sipas Islamit kuranor??!!

I nderuar, shiko ketu me poshte:
    Cfare te duket kjo tani? Pikerisht ai krishterimi me te cilin krenohesh ti, dhe nuk e di perse krenohesh!

Une nuk e quaj Osaman Hero i vertete, e as te tjeret kriminel si ai!

Fundja, une nuk perfaqesoj Islamin e Bin La Denit dhe ketyre te Norvegjise. Une nuk jam as shija, as suna, as selef, as vehab, as sufist dhe jam i pastert. provo ne se mund ta gjesh ndonje qime tek une dhe besimi im... urdhero...
    Qime mund te gjej plot, vella i dashur, por une nuk kam ndermend qe te kacafytem me nje vella per hir te fese, per sa kohe qe ai sillet si shqiptar e ne interes te kombit!!Nese nuk je i verber, siē jam i sigurt qe nuk je, do te kuptosh fare mire qe askujt nuk i behet vone per fene, per aq kohe sa nuk hyn ne kundershtim me vlerat kombetare, te cilat, fatkeqesisht per disa fetaruce, perkojne me vlerat e demokracise perendimore!!
    Neve nuk na interson se cfare bejne keta ne Norvegji, e ata ne Siri, e te tjeret diku tjeter. Prandaj, tani e them, kjo teme eshte hapur vetem per nxitje 'urrejtje fetare'.
    Perkundrazi, neve na intereson shume se ē'behet ne nje vend evropian me tradite demokratike nga me te zhvilluarat!!
    E para, sepse ne vete jemi vend evropian, te lidhur pazgjidhshmerisht me vendet e tjera te kontinentit!
    E dyta, jemi vend demokratik po ashtu si Norvegjia!!
    E treta, nje pjese e popullit tone eshte me fč myslimane, po ashtu si ata "plehrat" qe cilesove ti, dhe po ashtu si ne Norvegji, edhe nder Shqiptare, ka patur manifestime te ketij lloji(Dukajt,Krasniēat, etj..)
    Tashi, nese ti e quan "nxitje te urrejtjes fetare" telendisjen e "plehrave" qe flasin ne emer te Islamit, kjo aq me shume na qarteson faktin se myslimanet nuk kane liri mendimi!! Te akuzosh lajmsjellesit ne vend qe te merresh me "plehrat" qe shkaktuan lajmin, eshte njesoj si ai qe mbyll syte perpara drites se diellit dhe hakerrehet se eshte nate!!
    Eshte njesoj si ata qe perpara fakteve te qarta te 11/9, ne vend qe te turperohen e, pse jo te revoltohen, per "vellezerit" e tyre ne fč qe festonin me jave neper rruget e harapistanit per vdekjen e amerikaneve e ata "plehrat" qe i kendonin Usames, na hapin barkun me teorite kospirative!!
    Ne kemi problemet tona edhe me te medha se sa qerim hesapesh nderfetare mes vete per pordhuckat qe jane me mijera kilometra larg nesh. Perse Darius nuk hap ndonje teme me te frytshme dhe qe i sherben popullit tone, kombit tone, problemet tona qe ne kemi me papunesine, korrupsionin, kontrabanden, problemet me fqinj, serb, grek, maqedon e te tjera probleme te shumta...!!??
    Siē e shkrova me lart, ky eshte problem edhe i joni, nderkohe qe nder shqiptare ka te tille qe perkojne ne mendime me ata "plehrat mjekrroshe" e, sidoqofte, ketu jemi ne seksionin nderkombetar!!
    Une e kam ditur se nje dite ky Breivik do te shpallet si hero...!
    Nese me kete don te thuash se ti e njeh mire Islamin qe bartin harapet kudo qe shkojne dhe se e ke kuptuar qe jane pikerisht keta "plehrat" gjoja myslimane qe perligjin aktin e nje krimineli si Breivik, atehere, do te pergezohesha per largpamesine tende, vella i dashur!!
    Nese kerkon te thuash se evropianet jane te prirur te shpallin heronj kriminelet, ashtu siē kerkojne ca hoxhallare shqiptare te vjellin per Gjergj Kastriotin e Pjeter Bogdanin, atehere, do te thote se Islami eshte vertet nje vrer qe helmon pa dą, gjakun e atij qe e ka perqafuar dhe se ti, nuk je as me shum e as me pak se ata "plehrat"!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 10-09-2012 mė 17:57
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    ....qe muslimanete ta ndijn vetveten ne "pergjegjesi" per veprat individuale te 1,8 mrd. muslimaneve gjetiu....
    1.8 milijard musliman ne bote !!! C`ka ju duhet kuantiteti kur kualitetin e keni fujjjj....Nuk keni shkence,medicine,industri,informatik,filozofi,arsi mim,kinematografi,sport...por ne anen tjeter keni Kuranin dhe hadithet ,tere diten vetem beni kete Allahut.Pak te duken 1.4 miljard por i shton edhe 400 mil. !

Sa per keta muslimanet e Norvegjis dhe te tjere muhaxhedina ne Europe qe duan sherijatin,menjehere ne avion dhe hudhi ne shkretetirat e Arabise.Pa aterruar fare,hudhje nga lartesija !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 10-09-2012 mė 19:55
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Per hire te frymes demagoge te forumit shqiptare, dhe ne shenje solidariteti nuk dua te dalloj nga "vellezerit" e mi te gjakut. Per kete pra, me hajr u qoft dita e festes.....

me nderimet me te sinqerta,

i juaji

Nedward Flanders
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    1.8 milijard musliman ne bote !!! C`ka ju duhet kuantiteti kur kualitetin e keni fujjjj....Nuk keni shkence,medicine,industri,informatik,filozofi,arsi mim,kinematografi,sport...... !
    Kur i lexova keto rreshta kujtova se me fol tash per shkupin ose prishtinen....pyetje, JAPONEZET nuk jane as te krishtere, e as jetojn ne perendim...........perse ato i kane te gjitha keto te lartpermendurat ???............ose ndryshe, pse nuk i lakmonehan japonise ???

E sheh se je i drejtuar terresisht nga subjektiviteti !!!, muslimanit ne sportin e mundjes dhe peshengritjes (pelivanllek), jane nder te paret, edhe ate, te dalluar. Kjo nga tradita qe e kane per sportin........kur kane shkruajtur muslimanet, 1001 naten, europjanet e kane kryjt nevojen e madhe akoma nga kati i dyt drejt ne trotuar......kurse dy dekadat e fundit, BAMAT me te medha ne sferen e ndertimtarise kryhen nga muslimanet dhe kinezet......starat me te medhenj te bollywoodit jane musliman, kurse vajzave tona u bjer te fiket nga telenovelat turke......ku i ngren tash KRAHASIMET o Roli Troli ???

Dynjaja i ka do halle shoki, dal ngadal po vjen pleqnia thot nji kajnk e madhe e jona....ose "mühsam nährt sich das eichhörnchen", thojn shvabet.....

tungi
    albanish by nature

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Kur i lexova keto rreshta kujtova se me fol tash per shkupin ose prishtinen....pyetje, JAPONEZET nuk jane as te krishtere, e as jetojn ne perendim...........perse ato i kane te gjitha keto te lartpermendurat ???............ose ndryshe, pse nuk i lakmonehan japonise ???
    Shqiptari s`ka cka i lakmohet Europes,AI eshte ne Europ,dhe Europa nuk eshte e "krishter" por se paku Agnostike...oooj kukuvajk,asnje shqiptar nuk kthen koken nga LINDJA por nga PERENDIMI,atje ku e ka vendin me shekuj !..kjo aspirat nuk eshte lakmim.
    E sheh se je i drejtuar terresisht nga subjektiviteti !!!, muslimanit ne sportin e mundjes dhe peshengritjes (pelivanllek), jane nder te paret, edhe ate, te dalluar. Kjo nga tradita qe e kane per sportin........kur kane shkruajtur muslimanet, 1001 naten, europjanet e kane kryjt nevojen e madhe akoma nga kati i dyt drejt ne trotuar......kurse dy dekadat e fundit, BAMAT me te medha ne sferen e ndertimtarise kryhen nga muslimanet dhe kinezet......starat me te medhenj te bollywoodit jane musliman, kurse vajzave tona u bjer te fiket nga telenovelat turke.
    Nuk jetohet nga fama e vjeter !(e cila as qe eshte aq e ndritur sic e paraqitni ju Islamucat).
    .....ku i ngren tash KRAHASIMET o Roli Troli ???
    Po te djegin krahasimet o Nuh Gjelberaku...epo ky forum nuk eshte i rregulluar sipas sharijas.Shko ne forumin Islamik atje do kenaqesh,askush nuk ngre krahasime ! Rrofte Osama ne forumet e juaja , ky eshte forum Shqiptaresh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-09-2012 mė 07:31
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Shqiptari s`ka cka i lakmohet Europes,AI eshte ne Europ,dhe Europa nuk eshte e "krishter" por se paku Agnostike...oooj kukuvajk,asnje shqiptar nuk kthen koken nga LINDJA por nga PERENDIMI,atje ku e ka vendin me shekuj !..kjo aspirat nuk eshte lakmim.
    Nuk jetohet nga fama e vjeter !(e cila as qe eshte aq e ndritur sic e paraqitni ju Islamucat).Po te djegin krahasimet o Nuh Gjelberaku...epo ky forum nuk eshte i rregulluar sipas sharijas.Shko ne forumin Islamik atje do kenaqesh,askush nuk ngre krahasime ! Rrofte Osama ne forumet e juaja , ky eshte forum Shqiptaresh.
    Kam vene re se i merr gjerat shume perzonale, dhe njekohesisht edhe fokuzimin e ke me shume tek perzoni se tek muhabeti ne pergjithesi !!!, kjo nuk ben keshtu, ta them si keshille per hire te diskutimit, ngase ndryshe i jep hapesire edhe polemikes.

Shqiptari i lakmohet europes, edhe ate, asaj MATERIALE.....pra andej edhe pyetja hipotetike e imja, pse nuk i lakmohena japonise ???.

Muslimanet nuk JETOJN nga fama e vjeter, dhe po qe se i mer ne konsiderate copy paste vershimet e Ramazanit, ato ashtu keshtu kane qene djallezore dhe antiislame...........qellimi im kish te beje me pikepamjen subjektive tenden, dhe me ate, me mundesine e indoktrinimit me pretekse te shtremberuara (ne rastin tend nga dituaria e manget)....

Krahasimet mua nuk me djegin, por natyrisht me thojn dicka, me tregojn shume gjera mbi teje.......kisha patur qejf te mirem me krahasime te ndryshme, mbi arsye objektive kuptohet, por nuk i pres ato nga teje !!!, me vjen keq, aman ate shprese per momentin nuk e kam.......

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Kam vene re se i merr gjerat shume perzonale, dhe njekohesisht edhe fokuzimin e ke me shume tek perzoni se tek muhabeti ne pergjithesi !!!, kjo nuk ben keshtu, ta them si keshille per hire te diskutimit, ngase ndryshe i jep hapesire edhe polemikes.

Shqiptari i lakmohet europes, edhe ate, asaj MATERIALE.....pra andej edhe pyetja hipotetike e imja, pse nuk i lakmohena japonise ???.

Muslimanet nuk JETOJN nga fama e vjeter, dhe po qe se i mer ne konsiderate copy paste vershimet e Ramazanit, ato ashtu keshtu kane qene djallezore dhe antiislame...........qellimi im kish te beje me pikepamjen subjektive tenden, dhe me ate, me mundesine e indoktrinimit me pretekse te shtremberuara (ne rastin tend nga dituaria e manget)....

Krahasimet mua nuk me djegin, por natyrisht me thojn dicka, me tregojn shume gjera mbi teje.......kisha patur qejf te mirem me krahasime te ndryshme, mbi arsye objektive kuptohet, por nuk i pres ato nga teje !!!, me vjen keq, aman ate shprese per momentin nuk e kam.......

tung
    Kush te tha qe nuk lakmohet Japonia? Te avancuarve gjithkush u ka lakmi ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kush te tha qe nuk lakmohet Japonia? Te avancuarve gjithkush u ka lakmi ...
    une nuk i lakmohem te avancuarve qe kane arritur zhvillim, por i kane duart te pista me gjak...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une nuk i lakmohem te avancuarve qe kane arritur zhvillim, por i kane duart te pista me gjak...
    ...pra, pikesepari, duhet te largohesh prej profetit mysliman dhe komplet "arritjeve" myslimane!! Behu i beses.....!
    Jarigas

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •