Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une nuk i lakmohem te avancuarve qe kane arritur zhvillim, por i kane duart te pista me gjak...
    Sa nihilist qe je mer burre i dheut Nuk te ben te vecante te thuash gjithmone te kunderten qe thone te tjeret.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ...pra, pikesepari, duhet te largohesh prej profetit mysliman dhe komplet "arritjeve" myslimane!! Behu i beses.....!
    wow. po ti c'ben jashte nenforumit te ashtuquajtur ""toleranca"" fetare???
    aaaaah. normalisht teme fetare edhe kjo. si misionar qe je, edhe kjo teme te pershtatet mire.
    je vertete koherent.
    chapeau!!!!!!

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Sa nihilist qe je mer burre i dheut Nuk te ben te vecante te thuash gjithmone te kunderten qe thone te tjeret.
    nuk them gjithmone te kunderten, por shpesh.

arsyeja? nuk jam dele qe te shkoj nga shkon shumica thjeshte kot, pa perdorur pak materien gri.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    une nuk i lakmohem te avancuarve qe kane arritur zhvillim, por i kane duart te pista me gjak...
    Por Muhamedit i ke lakmi ama
    Nuk eshte kontradiktore ky far "pacifizmi" yt?!!
    I vetmi "profet" ne historine e "profeteve" qe "fjalen e Zotit" e perhapi me luftera ,kete se them une por dihet boterisht ... do emra lufterash te bera nga idoli yt?!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    wow. po ti c'ben jashte nenforumit te ashtuquajtur ""toleranca"" fetare???
    aaaaah. normalisht teme fetare edhe kjo. si misionar qe je, edhe kjo teme te pershtatet mire.
    je vertete koherent.
    chapeau!!!!!!

nuk them gjithmone te kunderten, por shpesh.

arsyeja? nuk jam dele qe te shkoj nga shkon shumica thjeshte kot, pa perdorur pak materien gri.
    Me duhet te te them ,ti ose je budalla ose hiqesh si i tille .. eshte ne NATYREN NJEREZORE ,te lakmohet i arrituri ,fukarase si ka lakmi askush ... keshtu qe te lutem mjaft u shtire ,ji vetvetja

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Por Muhamedit i ke lakmi ama
    Nuk eshte kontradiktore ky far "pacifizmi" yt?!!
    I vetmi "profet" ne historine e "profeteve" qe "fjalen e Zotit" e perhapi me luftera ,kete se them une por dihet boterisht ... do emra lufterash te bera nga idoli yt?!!!
    ??????? idioti im????
    me cito ndonje shkrim timin ku kam folur per islam! apo te paguajne te shkruash gjera palidhje????????

te them te drejten nuk kam lexuar as Kuranin e asnje liber ne lidhje me fene islame, por ti do jesh personi i fundit ne kete bote qe do i kerkoj referenca.
    vete menyra se si shprehesh per dike qe nje pjese e mire e rruzullit toksore e respektojne, tregon se je nje njeri i paedukate, qe nuk di se c'eshte respekti.

njerez te tille nuk kane se cfare te mesojne ne jete. njerezit qe nuk njohin respektin jane kafshe. kafshe te egra madje. egersira.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ??????? idioti im????
    me cito ndonje shkrim timin ku kam folur per islam! apo te paguajne te shkruash gjera palidhje????????
    ...............................................
    vete menyra se si shprehesh per dike qe nje pjese e mire e rruzullit toksore e respektojne, tregon se je nje njeri i paedukate, qe nuk di se c'eshte respekti.
    ..........................
    Qekur shpalosja e se vertetes, shqytar i se ciles krenohesh se je, na qenka "mungese edukate"??!! Nese nje pjese e mire e "rruzullit tokesor" do te respektonte nje pedofil, kriminel e diktator, duhet ta respektojme edhe ne e madje, te mos guxojme ta quajme kriminel??!!
    Ndoshta s'ke folur ndonjehere per Islam, por ama te digjet shpirti per ta mbrojtur me ēdo kusht, edhe atehere kur te duhet te zhytesh ne batakun e demagogjise harapo-islamike!!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ndoshta s'ke folur ndonjehere per Islam, por ama te digjet shpirti per ta mbrojtur me ēdo kusht...
    ....te them te drejten nuk kam lexuar as Kuranin e asnje liber ne lidhje me fene islame...
    Si munde te mbrohet dic,kur nuk njifet fare ??!!!
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ja cfare marrezie.
    ne 99% i avancuari eshte i ndershem... hahahaaahaha.
    qenke zero ne histori.

mbreteria spanjolle ne kulmet e saja dihet qe ka qene e avancuar, por nuk ka pasur te beje me ndershmerine, se te grabisesh e te vrasesh popuj te pafajshem nuk eshte e ndershme.
    gjithashtu mbreteri te tjera europiane qe kane "avancuar" duke grabitur pasurite e vendeve te kolonizuara.
    Nje i "zgjuar" si puna jote qe ngaterron pasurine(ndoshta vene me plaēkitje e vjedhje, si ajo e myslimaneve te Muhamedit apo katolikeve te Isabeles), me "perparimin"(avancimin)??!!....ahahahah...ti po qe qenke njesh ne histori!!

ik lexo pak per ate qe quhet "perdhunimi i nankinit" dhe pastaj vazhdo lakmo japonezet per kulturen e tyre.
    kane perdhunuar 20.000 femra perfshire femije dhe plaka.
    kultura qe ti lakmon eshte "avancim ne shpine te tjetrit pa skrupuj".

une jam i apasionuar pas lindjes se larget, por nuk lakmoj kurren e kurres japonine.
    ..dhe ky perdhunimi, pati si pasoje "avancimin" e Japonise??!! Sipas kesaj "logjikes" tende te kulluar,myslimanet duhet te ishin bashkesia me e zhvilluar i botes, meqe nuk ua kalon njeri ne masakra, perdhunime e plaēkitje ne tere historine e njerezimit(qe nga Muhamedi e deri ne Perandorine osmane)!!!! Hajde cyfyrr, hajde.....
    ti s'di c'flet. te kam thene qe jam pro legalizimit te prostitucionit, pro martesave gay, pro abortit, pro eutanazise, pro legalizimit te mariuanes e ti akoma vazhdon te me thuash te njejtat marrezira...
    ...por, s'je kunder sharias islamike ne mes te Norvegjise apo ne Shqiperi, drejt??!!
    je bere qesharak. per ty nese dikush nuk eshte anti-islamist eshte taleban.
    Jo taleban, thjesht....buf!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    "Qendra Islamike Kulturore Shqiptare nė Norvegji". Kjo qendėr ėshtė subjekt juridik bazuar nė Sheriatin Islam me seli nė Oslo. Prandaj QIKSHN - i dhe besimtarėt islam shqiptar dhe mė tej obligohet tė jenė tė denjė nė kalitjen e fesė, ruajtjen dhe kultivimin e traditave fetare islame e kombėtare. Me tolerancė, dashuri vėllazėrore dhe njerėzore pėr paq. Elemente kėto qė janė thelbore pėr mirqenjėn e civilizimit njerėzor nė mbrojtjen e atdheut. Kjo ėshtė amanet dhe duhet tė peshojė mbi supet e ēdo besimtari islam shqiptar.

QIKSHN - i ėshtė forma e vetme pėr organizimin e besimtarėve tė besimit islam shqiptar. Kjo qendėr islamike ėshtė sovrane, ka autoritetin e saj tė pacenueshėm qė u takon tė gjithė besimtarėve tė besimit islam nė Norvegji, e cila ėshtė pjesė e pandashme e unitetit tė Muhamed Mustafas a.s.

QIKSHN - i ėshtė autonome nė veprimin e vet, nė zhvillimin e marrėdhėnieve tė ndėrsjella me tė gjitha bashkėsitė islame nė Norvegji, nė vendlindje dhe nė botė. Duke u mbėshtetur nė parimet e tolerancės dhe mirėkuptimit tė bashkėpunimit reciprok, kjo qendėr ėshtė nė gjendje qė edhe nė tė ardhmen tė zhvilloj marrėdhėnie me bashkėsitė tjera fetare nė Norvegji dhe nė vendlindje, me organizata tjera politike, shoqėrore, arsimore e institucionale nė Norvegji dhe nė vendlindje.

QIKSHN - i si garanci juridike ruan: kultivimin, besimin, kulturėn dhe civilizimin islam. Lirisht mėson, predikon, interpreton islamin. Angazhohet pėr ngritjen arsimore-kulturore tė mėsim besimit fetar islam tė brezave tė rinj. Organizon jetėn fetare, manifestimet e festave fetare, kėndimin e mevludi sherifit dhe kasideve nė rastin e netėve tė shenjta (tė mėdha) dhe festave tjera fetare, manifestimet fetare nėpėr shtėpitė e besimtarėve shqiptar islam, mbajtjen e ligjėratave fetare islame nė xhami e objekte tjera fetare.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •