Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O ushtar prij Mali, po u bere ti te peshosh shkollat neper bote?! Ti ta kesh enderr Harvardin dhe shkolla te atij niveli. Budall, te pakten mos e thuaj out loud, edhe vini nga hici po keni dhe 'balls' te gjykoni dicka shume te panjohur per ju.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    O ushtar prij Mali, po u bere ti te peshosh shkollat neper bote?! Ti ta kesh enderr Harvardin dhe shkolla te atij niveli. Budall, te pakten mos e thuaj out loud, edhe vini nga hici po keni dhe 'balls' te gjykoni dicka shume te panjohur per ju.
    O kadal bre mos u nxej,nuk ja vlen te me ofendosh per -Harvardin- se jemi nje gjak.
    Lavdi XHAXHIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ti ke qene ne Harvard?

Ti ke 'balls'?

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga A.LePuLush Lexo Postimin
    Ti ke qene ne Harvard?

Ti ke 'balls'?
    Në HARVARD kam qënë unë.
    Edhe "balls" shyqyr zotit kam.

Shume nga keta qe shkruajne ketu mbi Universitetin e Tiranes(flas per te parin dhe te vetmin qe njoh personalisht) jane brez i ri, i shkolluar mbas 90-es dhe se kane idene fare se si ka qene UT deri ne 90-en. Te dilte shkuma dhe te shkonte djersa ne ulluk te bythes qe te merrje jo diplomen por thjesht nje note kaluese. Ka patur shume dhe politizim e lende te panevojshme qe ta ngarkonin akoma dhe me shume studimin por lendet profesionale jepeshin nga autoritete te diplomuara me tituj neper universitetet e Europes, lindore e perendimore. Mbas 90-es fatkeqesisht, si cdo gje tjeter edhe shollat shqiptare vajten me koke poshte. Hap universitete komplet pa kriter e kontroll, merr provime ose diploma pa u paraqitur fare, merr tituj te pamerituar...normalisht qe niveli do shkoje ne zero dhe do krijoje reputacion skandaloz. Ca te mbjellesh do korresh.

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shume nga keta qe shkruajne ketu mbi Universitetin e Tiranes(flas per te parin dhe te vetmin qe njoh personalisht) jane brez i ri, i shkolluar mbas 90-es dhe se kane idene fare se si ka qene UT deri ne 90-en. Te dilte shkuma dhe te shkonte djersa ne ulluk te bythes qe te merrje jo diplomen por thjesht nje note kaluese. Ka patur shume dhe politizim e lende te panevojshme qe ta ngarkonin akoma dhe me shume studimin por lendet profesionale jepeshin nga autoritete te diplomuara me tituj neper universitetet e Europes, lindore e perendimore. Mbas 90-es fatkeqesisht, si cdo gje tjeter edhe shollat shqiptare vajten me koke poshte. Hap universitete komplet pa kriter e kontroll, merr provime ose diploma pa u paraqitur fare, merr tituj te pamerituar...normalisht qe niveli do shkoje ne zero dhe do krijoje reputacion skandaloz. Ca te mbjellesh do korresh.
    E vertete kjo qe thua Darius.Biles ketu te ajo lista lexova se UP qenka me i mire sa ai UT.Une jam kosovar,por duhet thene te verteten,ku mund te krahasohet UP me ate te Tiranes!!! Ate qe ti e shpjegove per UT pas viteve 90-ta UP gjithmone ka qene i tille,prej kohes kur eshte formua e deri me sot....asgje nuk ka ndryshuar. E keto private mos te flase fare...katastrof jane e ne keto lista kane mare vendet e para!!!
    Lavdi XHAXHIT

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •