Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Duke pare dokumentarin me Stephen Hawking , ne minuten 13:09 nje foto e Marsit eshte gati identike me at qe ka mare Sonda Curiosity ne vitin 2012 , kurse dokumentari eshte i pergaditur ne vitin 2009-2010 .

Linku me poshte :

http://www.veoh.com/watch/v20118096yHZK78Qj
    Ky far Stephen Hawking, ish kon i smut, i paralizum, smujke me levize, bile lexova diku se ish kon edhe peder, gjynah i shkreti
    Ndrysho Firmën

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Mua me merr mendja , se robot apo cfardo qofte kan dergu ne Mars , por sigurishte ju ka dal diqka qe nuk eshte dashur te dije publiku ende , dhe per te mos e shpallur mision te deshtuar kan vendos te bejne foto genjeshtra.
    Emri:  523315_10151089778038360_540694767_n.jpg

Shikime: 540

Madhësia:  26.0 KB

Njeri qe qka ju kish pas dal. Dhe tash as qe guxojn te nisin robot te tjere per ne maars se sa per njerez as qe vjen ne shprehje :P Po te behej publik ky lajm shume njerez na frika qe do na pushtojn alienet e marsit do pesonin atack

Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ky far Stephen Hawking, ish kon i smut, i paralizum, smujke me levize, bile lexova diku se ish kon edhe peder, gjynah i shkreti
    Le mos dalim nga tema me budallalliqe te tilla. Bota do ishte me e mire nese do kishim me shume njerez si ai. Stephen Hawking eshte nje gjeni i ketij shekulli.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Le mos dalim nga tema me budallalliqe te tilla. Bota do ishte me e mire nese do kishim me shume njerez si ai. Stephen Hawking eshte nje gjeni i ketij shekulli.
    Me te vertet per shkence ish kon tata/mata, skish mujt me ja kalu kerkush, kish do ideja jashtoksore, shum njeri misterioz,
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Guri i parë i analizuar në Mars nga sonda robotike, "Curiosity" ka një përbërje të pazakontë në krahasim me çka është zbuluar deri tani në planetin e kuq, bënë të ditur burime zyrtare amerikane.

Përbërja e këtij guri me madhësi të një topi futbolli ngjan me ato të vullkaneve.

"Ky shkëmb është shumë i ngjashëm në përbërjen kimike të rajoneve vullkanike", theksuan burimet zyrtare amerikane.

"Në Tokë, këto shkëmbinj formohen në përgjithësi nga kristalizimi i magmës e pasur me ujë", shtuan burimet zyrtare amerikane.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    ja dhe nje foto tjeter nga Sonda Curiosity

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •