Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Filluan ato klasiket fare tani: "kaq mund të them...kam arsyet e mia që e kuptova menjëherë se për çfarë planesh bëhej fjalë...simbole djallëzore...luftra dhe vdekje masive që na presin...terror psikologjik...shih pak këtë dhe nxjerri vetë përfundimet se unë s'mund të them më tepër se pastaj do kuptohej se jam i infiltruar në Llozhë dhe i di mirë këto punë..." :P

-Unë s'i mbroj masonët dhe s'kam ndonjë interes ta bëj, por kam sadopak mirënjohje për ata Mendjendritur, njerëz të mëdhenj që i kanë sjellë zhvillimin njerëzimit në të gjitha fushat epokë pas epoke. Shumica e tyre masonë prej vërteti kanë qenë, dhe janë aq shummmmmmmmmëëëëëëë!!
    masoneria (shoqerite sekrete) ne vija te pergjithshme ndahet ne dy grupe

njera eshte pozitive dhe ka qellime te mira ndaj njerzimit

ndersa grupi tjeter per te cilat fola me lart jane thellesisht negative ndaj shoqerise njerzore

ato kater llozha qe fola me lart jane shume negative

kalo mire

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin

ndersa grupi tjeter per te cilat fola me lart jane thellesisht negative ndaj shoqerise njerzore

kalo mire
    Dhe ti keto informata i ke prej ..... ???

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Llozhes
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    ====>LINKU<====

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Dallon ideologjia e përkrahësit dhe kundërshtarit të një fenomeni të çfardollojshëm shoqëror, në këtë rast ti si përkrahës ke të drejt me zbërthimin tënd, mirëpo un jo, ndërsa arsyet pse nuk përkrahë gjërat të tilla janë të shumta dhe më të mëdha në numër se arsyet për ti përkrahur.
    Shiko se e di si eshte puna, une hyj ketu te lexoj nje teme me titull bombastik dhe si injorant qe jam nuk e di se si eshte kjo puna e analizes simbolike.
    Ti me the qe e kishe analizuar prandaj te kerkova te ma shpjegoje sadopak çfare kuptove prej analizes qe i bere.
    Nuk eshte puna tek tifozlliku, sejcili ka te drejte te mbaje nje ane te caktuar per arsyet e veta, une nuk po i mbroj, thjesht jam ca skeptik mbi akuzat qe po ngrini me kupton?

Kurse ju te tjeret qe flisni me aq autoritet dhe i bini shkurt me shume siguri ne vetvete, po na ndriçoni pra, ka disa llozha te keqija qe kane qellime dashakeqe kunder njerezimit, dakord e pranojme kete, po na thoni cila eshte kjo axhenda dashakeqe, se flitet shume por nuk jepet asnje lloj perfundimi.

Nuk e di se kush eshte arroganti ketu, une qe jam skeptik mbi akuzat qe ngrini dhe kerkoj ndonje sqarim te hajrit(jo retorika standarte te mesuara permendesh prej teoricieneve te fashmesh te konspiracionit), apo jeni ju qe duket sikur jeni te futur thelle ne majat me te larta te elites boterore dhe keni zbuluar sekrete te medha(por hezitoni ti tregoni, thjesht lini te kuptohet se ju i dini).

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Shiko se e di si eshte puna, une hyj ketu te lexoj nje teme me titull bombastik dhe si injorant qe jam nuk e di se si eshte kjo puna e analizes simbolike.
    Ti me the qe e kishe analizuar prandaj te kerkova te ma shpjegoje sadopak çfare kuptove prej analizes qe i bere.
    Nuk eshte puna tek tifozlliku, sejcili ka te drejte te mbaje nje ane te caktuar per arsyet e veta, une nuk po i mbroj, thjesht jam ca skeptik mbi akuzat qe po ngrini me kupton?

Kurse ju te tjeret qe flisni me aq autoritet dhe i bini shkurt me shume siguri ne vetvete, po na ndriçoni pra, ka disa llozha te keqija qe kane qellime dashakeqe kunder njerezimit, dakord e pranojme kete, po na thoni cila eshte kjo axhenda dashakeqe, se flitet shume por nuk jepet asnje lloj perfundimi.

Nuk e di se kush eshte arroganti ketu, une qe jam skeptik mbi akuzat qe ngrini dhe kerkoj ndonje sqarim te hajrit(jo retorika standarte te mesuara permendesh prej teoricieneve te fashmesh te konspiracionit), apo jeni ju qe duket sikur jeni te futur thelle ne majat me te larta te elites boterore dhe keni zbuluar sekrete te medha(por hezitoni ti tregoni, thjesht lini te kuptohet se ju i dini).
    Bro nuk është aq bombastike sa duket, i bëra një analizë të thjesht duke u bazuar në materiale të research.com të cilet kishin cekur një temë të tillë, ajo që doja të potencoj është fakti se në këtë ceremoni kishte organizim të veçant nga ana e masonëve asgjë më tepër, nuk është shqetësues fakti që ndodhi një gjë e tillë, shqetësues është numri i atyre që janë kundër kësaj ideologjie dhe shprehin revoltën e tyre.

Lexova disa komente në twitter në një hapësirë të lojërave olimpike ku kishin shprehu pakënaqësinë në lidhje me këtë lloj ceremonie që u zhvillua. Un nuk të shes të mençurin unë shes atë që e posedoj dhe zakonisht posedimi im është ajo që shoh.

Të përshëndes
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    uurrrraaaa per syrin mbikqyres

Nuk e kuptoj se ku e shohin njerzit te keqen nga rendi i ri boterore !

Unifikimi i kontinenteve dhe udheheqja e popujve nga nje qeveri e vetme do sillte barazi ne nje mase 90%. Do rriste mirqenjen e popujve, do ulte kriminalitetin, do sillte risi shume te medha.

Te pakten une keshtu e shoh
    Njëkohësisht askush nuk të tha ty që nuk duhet ta kesh atë pikpamjen tënde në lidhje me çfardolloj fenomeni shoqëror. Un solla një shkrim, nuk solla kërkesë këtu e as urdhër për të tentuar të arrij diçka, shpresoj se më kuptove.

ps. skam asgjë kundër ideologjisë tënde
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Në rregull bre burra!

Nëse këto janë vetëm konspiraci,
    atëherë a ka mundësi këtu një njeri
    i mençur të i interpretojë simbolizimet
    e ritualit të hapjes së lojrave olimpike?

Ato me siguri përcjellin një mesazh? A apo?
    Cilin mesazh mesazh të dreqit?

Unë për vete ose jam qorruar ose diçka këtu s'është
    në rregull: unë këtu diçka të mirë nuk pashë!
    Mjafton të lexosh shkrimin me vëmendje se do gjesh domethënien e gjithë asaj ceremonie, nuk më pëlqen fakti që disa nga ju vetëm futeni në temë për të lëshuar një fjalë pa e pasur as edhe iden më të vogël se për çfarë bëhet fjalë. Të sugjeroj ta lexosh njëher shkrimin e më pas nëse ke një përqindje zhvillim mental do ta kuptosh mesazhin.

shnet.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin

Nuk e di se kush eshte arroganti ketu, une qe jam skeptik mbi akuzat qe ngrini dhe kerkoj ndonje sqarim .
    ketu ke nje konference e mbajtur vitin e kaluar nese kupton italisht aty ke edhe axhenden qe kerkon

kalo mire

http://www.youtube.com/watch?feature...v=OoKcVfT5BF0#!

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin

kalo mire
    Pa dashur te ofendoj njeri, po: Ca i keni keto budallalliqe qe shkruani?

Me duket se tema ka marre perpjestime me te medha sesa e meriton. Thashe se e bera te qarte ne postimet e fillimit por mesa duket eshte keqkuptuar. Nuk ka ndodhur asgje dhe as do te thote se do ndodhe dicka. Eshte thjesht nje interpretim i teoricienve konspirativ dhe paralelizmi qe i behet me se shumti me lojen e letrave Illuminati qe permenda. Kaq, as me shume e as me pak. Boll tema ka forumi per konspiracite, ska nevoje per te tjera e sidomos te kesaj natyre qe kthehen si ne llafe kafeneje lagjeje. Tema mbyllet ketu.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •