Postuar më parë nga
xfiles
Shiko se e di si eshte puna, une hyj ketu te lexoj nje teme me titull bombastik dhe si injorant qe jam nuk e di se si eshte kjo puna e analizes simbolike.
Ti me the qe e kishe analizuar prandaj te kerkova te ma shpjegoje sadopak çfare kuptove prej analizes qe i bere.
Nuk eshte puna tek tifozlliku, sejcili ka te drejte te mbaje nje ane te caktuar per arsyet e veta, une nuk po i mbroj, thjesht jam ca skeptik mbi akuzat qe po ngrini me kupton?
Kurse ju te tjeret qe flisni me aq autoritet dhe i bini shkurt me shume siguri ne vetvete, po na ndriçoni pra, ka disa llozha te keqija qe kane qellime dashakeqe kunder njerezimit, dakord e pranojme kete, po na thoni cila eshte kjo axhenda dashakeqe, se flitet shume por nuk jepet asnje lloj perfundimi.
Nuk e di se kush eshte arroganti ketu, une qe jam skeptik mbi akuzat qe ngrini dhe kerkoj ndonje sqarim te hajrit(jo retorika standarte te mesuara permendesh prej teoricieneve te fashmesh te konspiracionit), apo jeni ju qe duket sikur jeni te futur thelle ne majat me te larta te elites boterore dhe keni zbuluar sekrete te medha(por hezitoni ti tregoni, thjesht lini te kuptohet se ju i dini).
Krijoni Kontakt