Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Lexova shkrimin, dhe m'la pershtypje t'mira Herioni.

M'pelqeu çiltersia e tij, per mua do t'thot shume....

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Edhe un i njoh (por nuk i kam miq) qe te dy, qe nga mesi i viteve 80 deri ne 90.... dhe me Elton Deden vazhdoj ta takoj edhe ne keto vitet e qendrimit te tij ne Amerike......
    Per "Benin" Erionin kam nje pershtypje jo te mire qe ne Tirane.....dhe as nuk behet fjale per qefli te punes por perkundrazi (kjo eshte puna e tij), por eshte per te ardhur keq kur disa jane ngjitur pas nje mentaliteti "deshtak" dhe renkojne duke qene ne trajektoren e te shkuares dhe dehur me "famen" e te dikurshmes........jeta hodhi ne emigrim me mijra e mijra duke u sjelle c'regullime ne te gjitha aspektet e jetes por kurr nuk leshohet filli i shpreses dhe i deshires per me mire.....
    Dikur ne Greqi ne nje vend kam takuar nje shkencetar berthamor Rus qe po bente nje pune te rendomte, por fare te rendomte....... por deshira per nje jete me te mire dhe te qete si dhe lufta per te bere deri atje nuk ja kishte shuar shkendijen ne syte e tij.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Shkrimin e lexova dy here, komentet tuaja disa(shume) here dhe arrita ne kete perfundim: Herioni merr guximin e 'hap thesin' pa te keq, dmth ashtu si e ka perjetuar deri më tani emigrimin dhe ju a 'mirebeson' ne menyre te vetedijshme ose jo jeten e tij private, ndersa ju... llogje Kavaje, apo si i themi knej ka anet muvet 'pazar Korce' Lool

Herioni po 'zbret' nga 'froni i larte' artistik i kinostudios se njehere e nje kohe dhe rrefehet sikur te ishte si te gjithe ne, pamvaresisht fames!! Prapambetsa!!!! Paragjyksa mjerane! Na e shpifet, seriozisht! Cfare prisnit ju?!

Njatjeta! lol

Nuk esht ashtu si thua ti, esht edhe me keq akoma...

Sa her qe behet fjale per sukses, mendimi lakohet nga ekstremizmi...

Dhe rrenja esht gjithmon inferioriteti...

.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Me cfare eshte marre ne Shqiperi ky Darius? ( pervec nja dy filmave kur ishte kalama)

Te duken pak dy filma ty??!!

Po ti qe s'ke bere as edhe nje film....

PINK, oggi sei meravigliosa!!!!

.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Te dy i kam miq dhe i njoh prej mbi 25 vjete. Asnjeri prej tyre nuk eshte loser, aq me pak Erioni. Perkundrazi eshte me shume kembe ne toke dhe emigrimi i ka mesuar ashpersine e realitetit qe duhet te perballesh kur largohesh nga vendi jot. Intervista e Erionit, ne menyren sesi e perceptova une eshte nje klithem gjithe dhimbje per mundesite e humbura dhe nje realitet qe jo gjithmone kemi forcen, mundesine apo pse jo dhe fatin per ta ndryshuar. Erioni eshte nje tjeter shembull i shume shqiptareve qe ndonese te talentuar dhe te arsimuar, jeta i vuri perballe nje sprove ku u detyruan te sakrifikonin per ndertimin e nje jete te re ne toke te huaj e sidomos ne nje vend te njohur per nga ritmi i cmendur dhe "egersia" qe duhet te perballesh cdo dite. Sidomos kur ke krijuar familje e mendon per te ardhmen e femijve shumica e te cileve mbas 90-es kane lindur ne emigrim dhe se njohin fare Shqiperine. Nuk eshte e lehte te kthehesh ne vendin tend ne kushte te tilla. Ju qe komentoni ketu dhe qe gjykoni njerin apo tjetrin mos harroni qe te gjithe ne qe jemi larguar nga vendi yne kemi nje dicka te perbashket, pavaresisht nga fati personal ne sigurimin e nje vendi pune decent apo anen ekonomike, e perbashketa eshte qe me largimin nga Shqiperia te gjithe kemi humbur dicka qe nuk do e gjejme kurre ne asnje vend tjeter. Kush me shume e kush me pak, te gjithe e kemi humbur.

Fjale te shenjta!!!!

.

Jo dy po kater filma: Beni ecen vete, Tomka dhe shoket e tij, Pas Gjurmeve dhe nje tjeter qe sme kujtohet.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk thashe 2 filma me numer. Thashe nja dy filma, qe mund te jene dhe 3. Nero, erdhi Ora e mesimit te gjuhes italiane? Shko te tema e duhur te praktikojme ca

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    keta antaret e forumit te ameriqise sikur punojne te gjithe ne wall street lol dhe vetem beni ecen vete na paska mbetur ne ndertim.
    Edhe une jam dakort me ty deri diku ka shume qe kane pune te mira, ka edhe shume qe bejne pune te rendomta. Ketu ke shume mundesi edhe me nje kurse 3 muaj gjen nje pune te mire. Ky nuk i ka kushtuar rendesi shkolles edhe ka ngelur me pune te tille. Shembull ketu ne philadelphia disa qe njoh une me shkolle te mesme nga shqiperia perfunduan nje kurse per 6 muaj asistente per dentiste edhe paguhen me $15.00 min. ose me kurse 9 muaj behesh teknik kirurg (surgeon technician) qe marrin nga $40/ore pra pa shkolle nuk ke ku shkon ketu edhe borxhin per shkollen ta japin ta pagush me afat te gjate. Shume shqiptare kane arritur shume ne usa sepse jane ambicioz edhe ke shume mundesi.
    I LOVE GOD

j&g

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Per 9 muj u beke kirurg ne ameriqe?
    Inshallah sme fillojne dhembet kur ta vizitoj ameriqen.
    Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po pra Cool shqype. Ky dhe ai kokelopa tjeter, Elton Deda.lol.Losers mer ca pret?! Sikur I mban USA me dhune. Shqiperia atje eshte. Po 'artiste' leshi. As atje nuk bejne.
    shume dakord pink

rrijne si zagar neper kafe te bronxit ene kujtojne se do jetojne me famen e benit.
    kush i pengoi kta me kap holivudin?

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •